Connect with us

Bazar

INTERVIU EXCLUSIV – Tudor Ștefănie, primarul care a schimbat fața orașului Turda (galerie foto)

Published

on

Primarul orașului Turda, Tudor Ștefănie, a acordat un interviu în exclusivitate pentru Radar de Media.  Cum a ajuns să fie un primar iubit și ce planuri de viitor are, aflați din următorul interviu.
 
Fiecare persoană se formează în viaţă după un sistem de valori şi de principii. Care sunt principiile după care vă ghidaţi dumneavoastră?
Eu am convingerea că adevăratele valori umane cu care pornim în viaţa ne sunt transmise şi cultivate de părinţi, de bunici, de şcoală. Am fost educat într-o familie de dascăli şi am învăţat, în primul rând, că cele mai importante realizări din viaţă se obţin prin muncă, onestitate, perseverenţă şi prin respectul faţă de oameni. Credinţa în Dumnezeu şi istoria neamului românesc sunt valorile mele de căpătâi.
Care este, în opinia dumneavoastră, cea mai importantă realizare din funcţia de primar al oraşului Turda?
Faptul că din anul 1996 mă aflu în slujba comunităţii turdene, mai întâi ca viceprimar, iar apoi, din anul 2004, ca primar, reprezintă pentru mine confirmarea încrederii pe care concetăţenii mei mi-au oferit-o. Aşadar, cea mai importantă realizare rămâne parteneriatul încheiat cu turdenii.
Care sunt planurile de viitor referitoare la dezvoltarea oraşului Turda în contextul crizei actuale?
Noi am gândit o strategie adaptată specificului municipiului Turda şi posibilităţilor sale de dezvoltare ca staţiune balneoclimaterică şi ca pol de dezvoltare la nivel regional, iar pe această linie dorim să continuăm. Ne-am gospodărit bine resursele, am gândit foarte serios strategia, iar criza nu ne schimbă foarte mult aceste planuri. Dintre principalele proiecte, pe care ne vom axa, menţionăm modernizarea arterelor stradale care au fost afectate de lucrările de modernizare a reţelelor de apă şi canalizare.
Nu renunţăm la ideea parteneriatului public-privat pentru a realiza complexul turistic şi de agrement „Floare de Sare” – proiectat a fi amplasat în vecinătatea Salinei. Salina este principalul obiectiv turistic pe care îl promovăm, cu succes, inclusiv prin intermediul brandului de oraş lansat anul trecut: „Turda. Descoperă oraşul Salinei!”. În curând, vom începe lucrările la blocul din sensul giratoriu, pentru transformarea lui în hotel. Am demarat amenajările la hotelul Potaissa, din centrul oraşului, ceea ce înseamnă că aici se va realiza prima bază de tratament balnear, un centru SPA şi modernizarea spaţiilor de cazare.
Sperăm să reuşim reabilitarea clădirii fostei judecătorii pentru a fi transformată într-un obiectiv de interes local. Una dintre cele mai curtate idei a fost aceea de a pune bazele unei universităţi balneare, ar fi prima din România. În cursul anului 2012, vom finaliza bazinul de înot, va fi redeschisă grădina zoologică modernizată la standarde europene. Un proiect educaţional important îl constituie reabilitarea energetică şi modernizarea Colegiul Naţional Mihai Viteazul, aflat într-o clădire declarată monument istoric, acolo unde învaţă tineri cu care ne mândrim şi care s-au remarcat prin rezultate deosebite.
În calitate de oraş turistic, un reper foarte important este realizarea a cât mai multe zone verzi, avem proiecte de mediu importante vizând inclusiv decontaminarea siturilor poluate istoric, obiectivul nostru prioritar fiind acela de a creşte suprafaţa de zonă verde per locuitor de la 4,7mp în prezent, la 26mp per locuitor, conform normelor europene. Un alt simbol al Turzii este Castrul Legiunii a V-a Macedonica, pentru care noi avem în lucru un proiect privind restaurarea, punerea în valoare şi introducerea sa în circuitul turistic.
Credem foarte mult în ideea susţinerii micilor meşteşuguri şi a producătorilor locali, pentru care am creat un târg lunar prin care îi sprijinim să-şi vândă produsele oferindu-le standuri gratuite şi promovând evenimentul prin resurse proprii, de asemenea, dorim să depunem un proiect pentru ateliere protejate pentru olărit, ţesătorie şi croitorie. Suntem întrebaţi foarte des cu privire la destinaţia pe care am găsit-o pentru Casa de Cultură din faţa primăriei.
Incercăm să găsim o variantă de finanţare din bugetul local, astfel încât ea să fie repusă parţial în folosinţă ca şi Casă de Cultură, de asemenea, partea din spate, dinspre parc, va fi scoasă la licitaţie pentru organizarea de alte activităţi. Avem foarte multe proiecte şi pentru tineri, centre de voluntariat, petrecerea timpului liber etc. şi suntem deschişi tuturor propunerilor şi sugestiilor.
Aveţi în oraş un loc preferat sau, mai bine zis, un loc care defineşte cel mai bine Turda?
Pentru mine orice loc din Turda înseamnă acasă. Am pus suflet în tot ceea ce am realizat şi îmi doresc încă foarte multe pentru Turda.
Imaginaţi-vă că sunteţi un turist străin şi vizitaţi Turda. Ce v-ar atrage atenţia?
Primul impact ar fi, cu siguranţă, oamenii locului: calzi şi primitori. În Turda, se întâlneşte trecutul cu prezentul. Centrul istoric nu trece neobservat, dacă te plimbi vara pe aici, te vom întâmpina cu zâmbete de copii care hrănesc porumbeii sau se bucură de jocurile de apă ale fântânilor arteziene, iar cine vizitează Salina va fi impresionat de spectacolul lumii subterane. Muzeul de Istorie, teatrul, bisericile vechi nu ar trebui să lipsească nici ele dintr-un periplu turistic.
Dacă aţi fi un simplu cetăţean, ce calităţi credeţi că ar trebuie să aibă un primar?
Să-şi cunoască oamenii şi nevoile pe care aceştia le au astfel încât să le reprezinte cel mai bine interesele. Să fie o persoană comunicativă, transparenţă, cu abilităţi de gospodar, un politician integru, cu iniţiativă, bun comunicator, un manager exigent cu echipa sa administrativă, axat pe rezultate, adept al planificării strategice. Foarte important este respectul faţă de cetăţean.
Cum aţi descrie în cinci cuvinte oraşul Turda?
Pot să folosesc TURDA ca un acronim şi să spun aşa : Tradiţie, Unitate, Rafinament, Dinamism, Atractivitate!
Sunteţi admirat, sunteţi şi contestat, funcţia dumneavoastră permite oarecum oamenilor să fie critici, având în vedere protestele din ţară. D-voastra ce le transmiteţi?
Ascult zilnic problemele oamenilor, împreună cu echipa mea din administraţia publică locală încercăm să găsim soluţii cât mai eficiente. Aşa cum este normal în democraţie, primim critici şi mai rar auzim laudele. Am ştiut foarte bine că misiunea pe care am acceptat-o la preluarea mandatului nu va fi uşoară, însă cu încredere în forţele proprii şi având suportul comunităţii, care ne cunoaşte şi ne-a oferit încrederea sa, am găsit resurse şi soluţii pentru a face ca municipiul Turda să fie un reper important pe hartă, atât pentru turişti, cât şi pentru investitori.
Mai avem mult de lucru împreună. Criza economică a afectat întreaga lume, Europa o resimte din plin. În acest context, nemulţumirile şi mişcările sociale au fost previzibile. Oricine are dreptul democratic de a manifesta, de a-şi exprima liber nemulţumirile, însă apelul meu este de a face acest lucru paşnic, fără violenţe şi fără distrugerea patrimoniului pe care tot din resursele noastre l-am realizat. Să învăţăm să preţuim şi să îngrijim lucrurile bune în care investim resurse financiare şi materiale. Apoi, să nu uităm că trăim într-o societate modernă, cu multiple posibilităţi de comunicare şi de exprimare.
Exista opţiunea dezbaterilor publice, a dialogului social. Din păcate, noi, românii, nu suntem foarte activi pe aceste direcţii. Am observat la partenerii noştri occidentali din oraşele înfrăţite, cât de importat este voluntariatul, organizaţiile non-guvernamentale. Eu cred că putem fi şi noi mai activi pe aceste planuri, să ne facem auzită vocea la momentul oportun, să avem opinii în momentul supunerii spre dezbatere a unor legi, hotărâri etc, să nu avem opinii critice doar atunci când acestea sunt puse în vigoare.
Democraţia înseamnă să construim împreună, să ne exprimăm opţiunile prin vot, nu să alegem absenteismul, pasivitatea, iar în situaţii de criză să izbucnim violent. Apelul meu este la o cetăţenie activă, responsabilă, iar comunitatea turdeană a ştiut să abordeze această atitudine, demonstrând maturitate, patriotism. Locuitorii oraşului nostru au acceptat să ne fie parteneri în proiectele pe care le-am propus, ne-au fost alături prin încrederea lor, ne-au determinat să fim mai buni atunci când ne-au criticat şi nu pot decât să le mulţumesc de câte ori am ocazia.
 
Foto credit: www.primturda.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bazar

Honor 10 – review: smartphone mid-range cu un raport foarte bun calitate-pret

Published

on

Marius Calugaru de la Blogatu.ro a testat Honor 10 si a ajuns la cateva concluzii foarte interesante, pe care le puteti afla din acest articol dar si di clipul urmator:

 
In cautarea unui smartphone care sa ne ofere performante cat mai bune dar care totodata sa aiba si un pret accesibil, l-am gasit pe Honor 10, unul dintre liderii categoriei de smartphone-uri mid-range. Cu un pret cuprins intre 1200 si 2000 lei, in functie de varianta si magazin, acesta este mai mult decat accesibil si ne poate oferi performante mai bune atat in ceea ce priveste capabilitatile foto, cat si jocurile, in comparatie cu alte telefoane cu pret similar.
Honor 10 este realizat din sticla si metal, avand un design compact foarte reusit. Este un smartphone placut la atingere, care se curata usor de urmele de amprente si ofera o buna aderenta.
Honor 10 este disponibil in mai multe variante de culoare, precum negru sau albastru, oferind reflexii spectaculoase in functie de unghiul in care este privit.
Pe partea din fata vom gasi un ecran cu diagonala de 5.84 inchi, care acopera 80% din suprafata smartphone-ului. Display-ul este protejat de Corning Gorilla Glass.
Ca si in cazul telefoanelor Huawei, si Honor ofera camere foto de calitate excelenta. Honor 10 are 3 camere foto, una situata pe partea din fata, in notch si doua pe partea din spate. Cea frontala, pentru selfie-uri, are o rezolutie de 24MP iar cele de pe partea din spate au rezolutii de 16MP si 24MP. Camera frontala poate filma FullHD iar cu sistemul dual camera de pe partea din spate pot fi realizate clipuri 4K.
In testele foto realizate de Marius pot fi vazute cat de clare sunt detaliile din selfie-uri sau din fotografiile realizate cu sistemul dual-camera. Clipurile au, la randul lor, o calitate foarte buna. Honor 10 dispune de tehnologie AI care optimizeaza fotografiile, alegand modul ideal in functie de numerosi parametri.
Insa calitatea fotografiilor si a clipurilor este doar unul dintre numeroasele criterii pentru care o persoana alege un smartphone. Un rol important il joaca si configuratia, iar la acest capitol Honor 10 nu dezamageste. Este motorizat de un procesor octa-core Hisilicon Kirin 970 care poate fi insotit, in functie de configuratie, de 4, 6 sau 8GB de memorie RAM. Spatiul de stocare este la randul sau generos, Honor 10 fiind disponibil in doua versiuni: de 64GB sau 128GB. Pentru pasionatii de fotografie si filmari, recomand versiunea cu 128GB de memorie interna iar in ceea ce priveste memoria RAM, sunt de ajuns si 4GB.
Este bine ca sunt disponibile si versiuni cu mai multa memorie RAM, astfel aplicatiile vor rula mai rapid si fara probleme, chiar si in multitasking.
In concluzie, Honor 10 este un smartphone care merita achizionat daca nu aveti la dipozitie un buget foarte mare dar vreti totusi sa va bucurati de performante cel putin decente pentru o utilizare zilnica.

Continue Reading

Bazar

Jocuri păcănele, ruleta casino și blackjack online

Published

on

Cazinourile online au apărut într-o perioadă în care jucătorii pasionați își doreau și aveau nevoie de o alternativă la cazinoul fizic care de cele mai multe ori se afla la o distanță mare de jucătorii din afara orașului. Spre deosebire de cazinoul fizic, casinoul online este o variantă care este accesibilă pentru jucătorii din orice loc atât timp cât au acces la internet. Jocpacanele.ro sau Ruleta Casino sunt doar două dintre platformele de gambling online unde jucătorii se pot distra și au acces la jocuri care le pot aduce câștiguri rapide și facile.
Jocurile disponibile la un cazino online au depășit de mult oferta fixă a unui cazino fizic, fiind adăugate jocuri noi destul de frecvent. Fiecare platformă de jocuri online încearcă să ofere jucătorilor săi cele mai noi, populare și atractive jocuri. Un mod rapid și lipsit de costuri pentru jucător de a se distra pe platforma online este să beneficieze de un bonus fara depunere.
 
Top 3 tipuri de jocuri: păcănele, ruleta casino și blackjack

  1.     Jocuri de păcănele

Pe jocpacanele.ro jucătorii pot găsi o varietate mare de jocuri pe care să le încerce atât gratis, cât și cu un bonus de bun venit avantajos la cazinourile online licențiate din România.  Păcănelele sunt printre cele mai iubite jocuri disponibile în orice cazino online și accesibil de pe orice platformă.
Regulile de joc sunt destul de simple: se apasă butonul Spin sau Start care face rolele să se miște în timp ce jucătorul așteaptă o combinație de cel puțin 3 simboluri identice pe o linie de plată activă. Nu întotdeauna o rotire este câștigătoare, dar jucătorii trebuie să știe cum să joace și cum să profite de șansele sale.
Regulile de joc includ în primul rând cunoașterea simbolurilor de joc. Astfel, pentru a câștiga jucătorul trebuie să știe că anumite combinații de simboluri îi pot aduce câștiguri uriașe, pe când altele nu valorează nimic. Valoarea simbolurilor dintr-un joc slot poate fi verificată în tabelul de plată unde vei găsi și detalii despre alte caracteristici ale jocului. Cele mai populare simboluri sunt cele clasice, mai exact șeptarii, fructele, clopoțeii și simbolurile BAR.
Cele mai importante dintre simboluri sunt cele denumite Wild sau Scatter deoarece simbolul Wild poate lua locul altui simbol, pe când simbolul Scatter le pot aduce jucătorilor o mulțime de bonusuri și/sau rotiri gratuite. Pe jocpacanele.ro jucătorii se pot distra jucând 20 Super hot, 40 Super Hot, 5 Dazzling Hot, Age of Troy, 7 Monkeys și multe alte sloturi la fel de distractive.

  1.     Ruleta casino

Ruleta casino este unul dintre cele mai vechi jocuri de noroc pe care acum îl poți juca într-un cazino online. Conținând o ruletă numerotată, o bilă și un punct de sprijin, ruleta funcționează rotindu-se și unde va cădea bila, acel număr este câștigător. În mediul online ruleta funcționează fix la fel. Jucătorii plasează pariurile pe numărul și culoarea dorită: au de ales între roșu și negru și între 37 sau 38 de numere, în funcție de varianta de ruletă.
Ca orice alt joc de masă, ruleta este un joc care necesită puțină strategie înainte de a plasa pariul pentru a avea cele mai bune șanse de câștig. Odată ce ruleta se învârte, pariurile nu mai pot fi plasate, iar jucătorii nu pot face altceva decât să aștepte să vadă rezultatul final. Cine a câștigat își primește câștigul și apoi jocul se reia cu plasarea unor noi pariuri.
Cele mai faimoase variante de ruletă sunt cea europeană și cea americană, iar acestea sunt disponibile pe platforma online Ruleta Casino, jucătorii având posibilitatea de a le încerca gratis. Diferența dintre ele este faptul că varianta americană are un zero în plus, ceea ce le oferă jucătorilor șanse mai mici de câștig, deci pentru mai multe șanse de câștig jucătorii ar trebui să aleagă ruleta europeană. Descoperă mai multe variante ale acestui joc popular pe Ruleta Casino!

  1.     Blackjack

Blackjack este un alt joc de masă disponibil pe platformele de cazinouri. Supranumit și „21”, acesta este un joc în care strategia are un loc important. În acest caz, jucătorii nu joacă unul împotriva celuilalt, ci împotriva casei. Pentru a câștiga un jucător trebuie să aibă suma valorii cărților cât mai aproape de 21 sau chiar 21 dacă este posibil. Folosind un bonus fără depunere primit în mod gratuit din partea cazinoului, jucătorul poate să își exerseze aptitudinile la jocuri precum Blackjack clasic, Blackjack european, Blackjack Atlantic City și multe alte variante.
 
Joacă la casino cu un bonus fără depunere
Spre deosebire de cazinourile fizice, cazinourile online sau platformele de cazinouri cum ar fi jocpacanele.ro le oferă jucătorilor o gamă extrem de diversificată de jocuri, dar și de bonusuri de bun venit care le oferă șansa să descopere jocuri de păcănele captivante. De asemenea, dacă ești interesat de jocurile de ruletă, te poți înregistra la unul dintre cazinourile disponibile pe Ruleta Casino pentru a primi un bonus de bun venit exclusiv.
Netbet oferă jucătorilor săi la înregistrare un bonus fara depunere de 50 Rotiri Gratuite. Odată ce s-au înregistrat și au folosit în formular codul OFERTA50, jucătorii pot încerca orice joc de păcănele furnizat de Netent folosind rotirile gratuite.
O altă ofertă de la acest casino este una cu depunere, constând în 150% bonus până la 1.000 RON, dacă la prima depunere jucătorul va folosi codul BONUS1000. De exemplu, dacă va depune 100 RON va primi din partea cazinoului încă 150 RON și va putea rula în orice joc 250 RON și 50 runde gratis.
Înregistrează-te acum la un casino licențiat și încearcă diverse tipuri de jocuri casino pe jocpacanele.ro sau ruletacasino.ro!

Continue Reading

Bazar

Casio G-SHOCK – Official timekeeper la Neversea si Untold 2019

Published

on

 
Casio G-SHOCK ceasul devenit simbol al stilului urban, indestructibil, inconfundabil, inimitabil, este pentru al doilea an consecutiv official timekeeper la cele mai cool festivaluri de muzică ale verii – Neversea și Untold. Pentru că timpul și distracția sunt elemente dinamice, definite de o energie proprie, colaborarea din 2018 continuă și în acest an cu noi activări la malul mării, dar și într-unul dintre cele mai frumoase orașe ale României – Cluj. Astfel, mediul outdoor și mediul urban se îmbină în continuare într-o atmosferă cu adevărat cool.
Anul acesta, la Neversea, secundele numărate de Casio G-SHOCK au reprezentat tot atâtea oportunități pentru momente memorabile de distracție. Organizatorul – compania B&B Collection, unicul importator al mărcii în România – a asigurat o experiență unică, reprezentativă pentru brand, prin jocul de basketball propus, care a strâns peste 500 de jucatori în fiecare zi, pentru a câștiga zecile de ceasuri oferite ca premii, dar și șepci G-SHOCK, șireturi tip glow in the dark, sau vouchere în valoare de 50 de lei. Toate acestea s-au desfășurat sub îndrumarea a trei dintre cele mai îndrăgite vedete în rândul tinerilor – artistul Speak, influencer-ul Andrei Niculae și vlogger-ul Alex Ghidush – toți fiind adevărați susținători ai spiritului de festival.
Distracția, însă, nu se oprește la malul mării, ci continuă la Cluj, în cadrul festivalului Untold 2019.
 
De la o idee, la un simbol al stilului urban-sport
Legendar, inimitabil, de neoprit, G-SHOCK a devenit în decursul timpului o expresie sinonimă noțiunii de ceas rezistent la șocuri.
Lansat în 1983 de Casio, sub bagheta creatorului Kikuo Ibe shi, inventatotrul conceptului, care avea să devină el însuși o legendă alături de gama creată sub motto-ul „Absolute Toughness”, Casio G-SHOCK a fost rezultatul dorinței designerului de a da naștere unui ceas care să elimine în totalitate fragilitatea caracteristică ceasurilor de la acea vreme.
,,Îmi doresc să construiesc un ceas care să nu se strice nici măcar atunci când este trântit.” (Kikuo Ibe shi)
Fiind perceput inițial ca un ceas ideal pentru activitățile în aer liber, G-SHOCK a fost mult timp preferat de personalul din Aviație, Armată, Pompieri, Poliție sau Paza de Coastă, demonstrându-și în nenumărate rânduri calitățile și rezistența inconfundabile. Acestea sunt, însă, și cele care l-au propulsat în final spre noi teritorii, și în special spre mediul urban-sport, unde bikeri, skateri, rolleri si pasionați ai mișcării parkour, dar și artiști urbani precum grafferi, și cântăreți underground l-au descoperit și purtat în activitățile lor. Texturile, combinațiile de culori și tematici, împreună cu rezistența la șocuri și design-ul aparte au transformat ceasul Casio G-SHOCK într-un veritabil urban fashion icon – un sinonim al stilului de viață din marile orașe.
 
Casio G-SHOCK GW-B5600-2ER – rezistent, cool, conectat
Cel mai nou model – Casio G-SHOCK GW-B5600-2ER – reprezintă revelația anului 2019 în materie de ceasuri connected. Acesta este unul dintre cele mai robuste, mai precise și mai complete din punct de vedere tehnic ceasuri la ora actuală. Practic G-SHOCK GW-B5600-2ER reprezintă combinația ideală de tehnologie și funcționalitate în inconfundabila interpretare a Casio. O sinergie perfectă creată de Casio între istorie și avangardă.
Cu o greutate totală de numai 53 de grame, o carcasă (48.9×42.8×13.4mm) construită din rășină epoxidică și ranforsată pe interior cu o structurș din oțel, un geam din mineral și o etanșeitate de 20 ATM, modelul Casio GW-B5600-2ER se bucură de robustețe și totuși de o anumită doză de flexibilitate care nu face altceva decat să sporească rezistența ceasului ca întreg alături de felul în care este construită cureaua.
Design-ului pătrat, specific modelelor G-SHOCK, ce contribuie la rezistența ceasurilor, se adaugă noile tehnologii de conectare, rezultând un model recognoscibil, cool și modern.  Astfel, tehnologia Bluetooth®, ce facilitează conexiunea dintre smartphone și ceas, alături de funcțiile precum modul solar de încarcare a acumulatorului, smartphone time, semnal radio Multiband 6 pentru ajustarea automata a orei exacte (EU, U.S.A., Japonia și anumite regiuni din China), jurnal de zbor, world time și “find my phone”, transformă modelul GW-B5600-2ER într-un gadget indispensabil pentru cei cu un stil de viață urban.
Perfect adaptat secolului XXI, ritmului și nevoilor generației actuale de adolescență și tineri, GW-B5600-2ER este un smartwatch neconvențional ce se distinge prin devotamentul față de designul consacrat al Casio, dar și de o funcționalitate absolut impresionantă, caracterizată de utilitate și pragmatism.
 
Colecțiile Casio G-SHOCK sunt disponibile, în România, în magazinele B&B Collection, Be in Time, Splend’or și online pe www.bb-shop.ro.

Continue Reading
Life5 luni ago

Impresioneaza-ti prietenii sau colegii cu un cadou special in 2020

News11 luni ago

Barbie de Romania, dintr-o vacanta intr-alta!

News1 an ago

Cum a petrecut Barbie de Romania in Noaptea de Revelion. Imagini inedite. FOTO.

News1 an ago

Board games sau jocurile de societate – cadoul mult dorit de Craciun

Bazar2 ani ago

Honor 10 – review: smartphone mid-range cu un raport foarte bun calitate-pret

Bazar2 ani ago

Jocuri păcănele, ruleta casino și blackjack online

Bazar2 ani ago

Casio G-SHOCK – Official timekeeper la Neversea si Untold 2019

Bazar2 ani ago

Solutia perfecta pentru stocurile produselor de curatenie si igiena!

Bazar2 ani ago

De mici invatam sa reciclam

Bazar2 ani ago

Cerbul de Aur 2019: 71 de artiști din 21 de țări s-au înscris în selecția pentru concursul internațional de interpretare

Bazar2 ani ago

Învață cum să faci bani online la casino

Bazar2 ani ago

Diana Bianca a dat petrecere mare de ziua sa de naștere. Vezi cine a fost alaturi de ea si cum a petrecut

Bazar2 ani ago

Cele mai rapide 3 limuzine din lume

Bazar2 ani ago

3 Culturi care încă folosesc astrologia intensiv

Bazar2 ani ago

Fii la curent cu noile tendinte in materie de seminee si design interior

Bazar2 ani ago

Tenorul Dragos Cicu a avut un moment extrem de apreciat pe scena Summer Gala 2019

Bazar2 ani ago

Cine va câștiga în Liga Campionilor UEFA 2020?

Bazar2 ani ago

Este o idee buna sa iti faci biletul zilei bazat pe campionatul de fotbal preferat?

Bazar2 ani ago

Când siguranţa înseamnă voie bună prin noua colectie de carucioare de copii            

Bazar2 ani ago

Cum achizitionezi cele mai bune sisteme de incalzire si sanitare pentru locuinta ta? Apelezi la un magazin instalatii de incalzire si sanitare de incredere

Muzica2 ani ago

Denisa Moga lanseaza single-ul „Maker”

Bazar2 ani ago

Delia lansează videoclipul oficial al piesei „Trăiește frumos”, un manifest pentru o viață echilibrată în offline

Muzica2 ani ago

Kalle a lansat Bagajul, primul featuring cu JO

Bazar2 ani ago

Dan Bălan a lansat „Numa Numa 2”, continuarea fenomenului mondial „Dragostea din tei"

Muzica2 ani ago

Dan Bălan continuă povestea „Dragostea din tei” în Africa

Muzica2 ani ago

S-a lansat videoclipul oficial “Mr. Loverman”!

News2 ani ago

Mark Stam – s-a lansat anul acesta în muzică și este deja în topuri

Muzica2 ani ago

Sore face prima declaratie de dragoste muzicala iubitului ei!

Muzica2 ani ago

Nadiris lansează single-ul “Alinare”

Eveniment2 ani ago

Jorge Gonzalez reprezinta Spania la Cerbul de Aur 2018

Muzica2 ani ago

Alexandra Tanasoiu lanseaza piesa si clipul „Dor de vara”

Muzica2 ani ago

Cea mai așteptată colaborare! Irina Rimes și The Motans lansează „Cel mai bun DJ”

Muzica3 ani ago

Amna lanseaza „De Cate X Vrei Tu”

Muzica3 ani ago

„Suflet de hartie”: Celia si Stefan Floroaica, de la Exatlon, poveste de dragoste in noul clip al artistei

Muzica3 ani ago

Dara își dorește să se înscrie la școala de pilotaj aviatic

Muzica3 ani ago

Myra Monoka lanseaza single-ul si clipul „Rewind”

Muzica3 ani ago

O prezentatoare TV s-a lansat in muzica. Este foarte sexy in videoclip!

Muzica3 ani ago

Mary Lee lanseaza un nou single si videoclip, “Hamora”

Muzica3 ani ago

Jean Gavril a lansat “Jale Jeane”

Muzica3 ani ago

Iubire fierbinte intre Antonia si Alex Velea!

Trending