Connect with us

Sore lanseaza piesa, „O sa uit„, cea mai profunda declaratie de dragoste facuta iubitului ei, Mircea. “Am scris-o extrem de repede, intr-o ora era gata. 

A fost genul de piesa care s-a scris de la sine, totul s-a legat usor si natural. Inspiratia pentru aceasta piesa imi sunt Erin si Mircea, pentru ca fara ei, eu mi-as uita si numele. Asta este de fapt, definitia iubirii adevarate, neconditionate”, povesteste Sore.

Fanii artistei sunt invitati la dans, pentru ca iubirea nu se canta doar in balade, dupa cum spune chiar Sore. “Nu am vrut sa o duc intr-o zona melancolica ca si sound, tocmai de aceea piesa suna ca o celebrare, e un sound optimist.”

O sa-mi uit si numele daca nu ma strigi” este refrenul piesei scrise si compuse de Sore in studiourile HaHaHa Production si lansata de MediaPro Music, muzica fiind semnata de Sore, Serban Cazan si Vladimir Coman Popescu. Videoclipul este unul de imagine, filmat in Cheile Dobrogei, unde Sore este imbracata intr-o rochie avangardista si canta langa o turma de oi. Regizorul este  Ionut Trandafir, cel cu care artista a colaborat si pentru clipul pieselor “Dintr-o mie de femei”, “Saruta-ma si taci“ si “Toate fetele”

“O sa uit ” este cel de-al patrulea single lansat anul acesta in care femeia are rolul principal. Primele doua piese, Dintr-o mie de femei sau Saruta-ma si taci, aduna deja peste 6 milioane de vizualizari pe youtube. Artista a initiat si o serie de interviuri inspirationale cu “Fete rebele”, disponibile pe propriul canal online: link canal youtube.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending