Connect with us

Pentru o multime de oameni, serviciul este locul unde petrec o buna parte a zilei si de aceea este necesar ca starea de bine existe iar confortul sa fie crescut. Exista locuri de munca in care avem posibilitatea unui anumit grad de confort si conditii bune, insa exista si locuri de munca unde conditiile nu sunt tocmai prielnice datorita activitatilor in sine.
 
Un exemplu concret in care obligatoriu trebuie asigurate conditii cel putin decente, este reprezentat de acel job care presupune munca la birou. Aceasta activitate presupune multa atentie si concentrare, asa ca si conditiile de lucru trebuie sa fie conform anumitor standarde, iar in acest caz este vorba despre ordine si curatenie.
Principala responsabilitate pentru mentinerea ordinii si curateniei ii apartine angajatorului care este obligat prin lege sa asigure conditii decente de lucru.
 
Spatiile de birouri par usor de curatat dar nu este deloc asa si desi nu pare, aici se pot aduna destule bacterii si suficienti microbi cat sa devina o problema, in special daca este vorba despre un numar mare de angajati precum in companiile multinationale.
Este nevoie de diverse produse de curatenie, dar si produse necesare pentru ca angajatii sa isi poata mentine o igiena corecta pe parcursul celor 8 ore de munca.
 
Nu trebuie sa lipseasca produsele precum dezinfectant pentru maini sau sapun lichid ori diverse produse din hartie, prosoape unica folosinta, hartie igienica si asa mai departe, dar nici produsele precum detergentii si dezinfectanti pentru diverse suprafete.
Pe langa obligatia legala, orice firma care se respecta si isi respecta angajatii trebuie sa asigure conditii cel putin decente de lucru. Ca acest lucru sa se realizeze cu succes este nevoie de produse de dezinfectat si curatat profesionale si de cea mai buna calitate.
 
Orice colt al spatiului trebuie dezinfectat si igienizat cum trebuie cu produse si detergenti de calitate. Nepastrarea curateniei la locul de munca poate aduce sanctiuni din partea autoritatilor, ceea ce va duce si la stricarea imaginii firmei.
Accesand site-ul celor de la Sanito.ro veti putea gasi orice produs de care veti avea nevoie pentru intretinerea curateniei, aici gasind o gama extrem de variata de produse de toate felurile si cu diferite intrebuintari dar profesionale si de cea mai buna calitate.
 
Produse pentru igiena si produse pentru curatenie dupa cum ati putut observa, dar si cosuri de gunoi inclusiv eurocontainere si pubele, aspiratoare, dispensere, uscatoare pentru maini, odorizante pentru camera sau covorase profesionale plus multe altele.
Toate acestea va asteapta la doar un click distanta, iar printr-o singura comanda plus putin vointa, veti putea scapa de orice grija din acest punct de vedere, atragand astfel mult mai multe energii pozitive, atat din partea angajatilor cat si din partea celor din exterior, clienti sau colaboratori.
 
Ordinea si curatenia inspira seriozitate si profesionalism, adica acele criterii care vor ajuta orice afacere sa ajunga pe culmile gloriei.
Atentia la detalii este cheia succesului care poate transforma o afacere indiferent de domeniul de activitate, intr-o afacere apreciata si laudata atat de angajati, cat si de clienti sau colaboratori, ajutand astfel la o dezvoltare naturala si sigura.
 
Totul se poate schimba printr-un simplu astfel de “detaliu” precum curatenia, care poate avea efecte extrem de benefice, mai importante decat s-ar putea astepta cineva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending