Connect with us

Bazar

REPORTAJ | "Noi, criminalii în serie, suntem fiii voştri, soţii voştri, suntem peste tot. Şi mâine alţi copii ai voştri vor fi ucişi"

Mintea criminală a incitat mereu curiozitatea oamenilor. Cei mai fioroşi şi cei mai interesanţi sunt, desigur, criminalii în serie. S-a încercat să se realizeze un top al celor mai sadici astfel de ucigaşi. S-a constatat, în mod corespunzător, că cei mai mulţi sunt nume necunoscute, figuri sumbre şi incredibil de sadice, pierdute în istorie.

Published

on

Mintea criminală a incitat mereu curiozitatea oamenilor. Cei mai fioroşi şi cei mai interesanţi sunt, desigur, criminalii în serie. S-a încercat să se realizeze un top al celor mai sadici astfel de ucigaşi. S-a constatat, în mod corespunzător, că cei mai mulţi sunt nume necunoscute, figuri sumbre şi incredibil de sadice, pierdute în istorie.

1. Gilles de Rais s-a născut în 1404 şi este considerat a fi precursorul ucigaşului în serie modern. De Rais a fost căpitan în armată condusă de Ioana D’Arc. Ulterior, a fost acuzat, şi în cele din urmă condamnat la moarte, pentru torturarea, violarea şi uciderea a zeci, dacă nu chiar sute de copii în 6 şi 18 ani. Victimele sale preferate erau băieţii blonzi, cu ochi albaştri. Potrivit martorilor oculari, Gilles de Rais îi atrăgea pe copii în locuinţa sa, după care îi viola, îi tortura, îi mutila şi îi omorî. De regulă, ejacula pe cadavre. Nu se ştie numărul precis al victimelor pentru că multe dintre ele au fost arse. Oricum, se estimează că ar fi fost între 80 şi 200. Unii spun chiar 600.

2. Pedro Alonso Lopez este de departe unul dintre cei mai periculoşi criminali în serie din toate timpurile. A ucis în jur de 300 de persoane. Cunoscut ca Monstrul din Andes, Lopez şi-a început “cariera”omorând în jur de o sută de femei indigene din Peru, până în 1978. Prins de autorităţile tribale, a fost condamnat la moarte. Un misionar american i-a convins însă pe indigeni să îl lase să îl ducă pe Lopez la poliţie. Norocul criminalului a fost că, pentru poliţişti, uciderea a zeci de femei indigene nu prezenta importanţă, aşa încât l-au eliberat. Lopez a plecat în Ecuador unde a ucis 3-4 fete pe săptămână. A fost din nou prins în 1980, când a mărturisit că a omorât în total peste 300 de oameni. Poliţiştii nu l-au crezut până când o inundaţie a scos la iveală una dintre gropile comune unde Lopez îşi îngropase o parte din victime.

3. Joachim Kroll s-a născut în 1933 şi a fost un ucigaş în serie şi canibal de origine germană, cunoscut şi ca Ruhrkannibale sau Duisburger Menschenfresser. A fost condamnat pentru 8 crime, însă a recunoscut 13. Obişnuia să-şi taie victimele în bucăţi şi să le conserve în frigider, pentru a economisi banii care i-ar fi dat pe carne, după cum a mărturisit criminalul. În aprilie 1982, după un proces care a durat 151 de zile, Joachim Kroll a fost condamnat la închisoare pe viaţă… mai precis la închisoare pe nouă vieţi. În 1991, criminalul a murit în urma unui atac de cord.

4. Albert Fish s-a născut în 1870. Cunoscut şi că Gray Man, Vârcolacul din Wysteria şi Vampirul din Brooklyn, el a molestat peste 100 de copii – după spusele sale – şi a fost principal suspect în peste 5 cazuri de crimă. Fish a recunoscut trei dintre crimele descoperite de poliţie şi a mărturisit că ar fi înjunghiat alte două persoane. Lui Fish îi plăcea să bea sângele victimelor, să le taie şi să mănânce diferite părţi din corpul acestora. A fost judecat şi executat.

5. Henry Lee Lucas a marturist că a ucis aproape 3.000 de oameni. Poliţia a înfiinţat o unitate specială care să se ocupe strict de descoperirea adevărului referitor la crimele lui Lucas. Până la urmă s-a constatat că era vorba de în jur de 100 de victime, pe care le masacrase cu ajtorul unui complice: Ottis Toole. Multe alte cazuri de morţi neelucidate au fost iniţial închise crezându-se ca victimele au fost ucise de Lucas. Ulterior, s-a dovedit că nu era aşa şi că mărturisirile lui erau doar o modalitate de a se juca şi de a pune poliţia pe drumuri. Lucas a fost iniţial condamnat la moarte, ulterior pedeapsa i-a fost comutată la închisoare pe viaţă. În 2001, Henry Lee Lucas a murit în închisoare din cauze naturale.

6. Bruno Ludke s-a născut în Germania şi a început să ucidă în 1927 când avea doar 18 ani. A luat viaţa a 85 de femei. De abia în timpul celui de-al doilea război mondial, Ludke a fost prins de poliţie pentru că a agresat sexual o fată şi, pentru asta, a fost sterilizat. Dar asta nu l-a împiedicat să continue să atace femei, pe care le viola şi apoi le strangula sau le înjunghia. A fost prins din nou în 1943. Înainte de proces, Ludke a fost declarat nebun şi internat într-un spital psihiatric. Acolo, medicii i-au făcut tot felul de experimente teribile. În 1944, a fost ucis prin injecţie letală, testată pe el pentru prima dată.

7. Andrei Chikatilo este faimosul Măcelar din Rostov care a ucis 53 de femei şi copii între 1978 şi 1991. Victimele lui erau în general persoane fără adăpost care vieţuiau pe lângă calea ferată şi staţiile de autobuz. Crimele sale au fost neobişnuit de violente. El îşi înjunghia victimele în nenumărate rânduri până era satisfăcut complet. Criminalul nu putea ajunge la orgasm decât în acest mod. În 1990, a fost prins de poliţie şi a recunoscut 56 de crime, însă trei nu au putut fi dovedite. A fost condamnat la moarte. În februarie 1994, Andrei Chikatilo a fost executat printr-o singură împuşcătură în ceafă, după ce preşedintele rus Boris Elţîn i-a refuzat ultimul apel la clemenţă.

8. Richard Trenton Chase s-a născut în 1950. Supranumit “Vampirul din Sacramento”, el a omorât şase oameni din California, în decurs de o lună. Criminalul obişnuia să bea sângele victimelor sau chiar să mănânce cadavrele. Conform declaraţiilor sale, “Vampirul din Sacramento” a comis cele şase crime pentru a-i preveni pe nazişti să-i transforme sângele în praf, printr-o otravă pe care naziştii ar fi pus-o în detergentul de vase. Pe 29 decembrie 1977, Chase a făcut prima victimă – Ambrose Griffin, un inginer de 51 de ani, tata a doi copii. Următoarea victimă a lui Chase a fost Teresa Wallin. Femeia era însărcinată în trei luni. După ce a omorât-o, Chase a făcut sex cu cadavrul ei, a mutilat-o şi a făcut baie în sângele victimei.

Pe 8 mai, Chase a fost găsit vinovat de crimă de gradul întâi, şi a fost condamnat la moarte, prin gazare. Pe 26 decembrie, Chase a fost găsit mort în celula sa. În urma autopsiei, s-a stabilit că asasinul s-a sinucis printr-o supradoză de antidepresive pe care le păstrase de câteva săptămâni.

 9. Jeffrey Dahmer a ucis între 1978 şi 1991 cel puţin 17 persoane – bărbaţi şi băieţi. Criminalul se face vinovat de sodomie, necrofilie, dezmembrare a victimelor şi canibalism. Dahmer a comis prima crimă când avea 18 ani, ucigând un autostopist. Criminalul l-a invitat pe Hicks acasă la el, după care l-a omorât, motivând că nu voia că victima să-l părăsească. În 1988, a fost arestat pentru că a încercat să facă sex cu un băiat de 13 ani, din Milwaukee. După zece luni, Dahmer a fost eliberat pe motiv de bună purtare. Odată ieşit din închisoare, asasinul şi-a continuat seria de crime, care a încetat în 1991, când a fost arestat din nou. Poliţiştii au găsit 15 cadavre în casa lui, dezmembrate şi depozitate în diferite locuri. Scalpurile victimelor erau depozitate în closet, iar capetele în frigider. Criminalul a fost condamnat la 937 de ani de închisoare, însă a murit ucis de alt deţinut.

10. Dennis Rader s-a născut în 1945 în SUA şi a ucis pe puţin zece persoane în Kansas, între anii 1974 şi 1991. Era cunoscut sub numele de BTK Killer – BTK vine de la bând, torture, kill (a strangula, a tortura, a omorî). Imediat după ce îşi ucidea victimele, criminalul trimitea numeroase scrisori către poliţie şi ziarele locale, în care descria cu mândrie faptele sale. A fost arestat în 2005 şi condamnat la închisoare pe viaţă. Criminalul este încă în viaţă.

11. John Haigh, născut în 1909, cunoscut ca “Acid Bath Murderer”, a fost un criminal în serie care a acţionat în Anglia anilor 40. A fost condamnat pentru uciderea a 6 persoane. Criminalul dizolvă trupurile victimelor în acid sufluric, crezând că poate fi condamnat doar dacă se găsesc cadavrele. După ce dizolvă cadavrele în acid, falsifica actele de proprietate ale victimelor, pentru a obţine substanţiale sume de bani. Haigh a fost găsit vinovat şi în consecinţă executat pe 10 august 1949.

12. Javed Iqbal a fost un cunoscut criminal în serie, din Pakistan. Conform spuselor sale, asasinul ar fi ucis 100 de băieţi, într-o perioadă de 18 luni. A fost arestat în 1998, pentru molestarea a doi copii. A ieşit pe cauţiune şi a început să ucidă. Iqbal a fost condamnat la moarte, prin strangulare, cu toate că judecătorul a spus că i-ar fi plăcut că asasinul să fie strangulat de 100 de ori, tăiat în 100 de bucăţi şi pus în acid. Criminalul a fost găsit spânzurat cu cearşafuri, în celula sa.

13. Ted Bundy este unul dintre cei mai cunoscuţi ucigaşi în serie din SUA. Bundy a violat şi omorât un număr impresionant de femei între anii 1974 şi 1978. Criminalul a mărturisit că a omorât 30 de femei, însă numărul real al victimelor este încă necunoscut. Asasinul obişnuia să depoziteze corpurile pe muntele Taylor, unde mergea dese ori pentru a petrece timp alături de ele. Bundy stătea ore în şir printre cadavre, le machia şi apoi făcea sex cu ele, chiar şi în cazul în care erau într-un stadiu avansat de putrefacţie.

14. Moses Sithole este cel mai cunoscut criminal în serie din Africa de Sud. El a violat 40 de femei şi a ucis 38 în perioada 1994-1995. A fost condamnat în 1997 la 2.410 ani de închisoare. Ironic, el poate fi eliberat pe bună purtare peste 930 de ani. În 2000, autorităţile au constatat că Moses Sithole era infectat cu HIV, iar acum SIDA îi macina zilele.

15. Gary Ridgeway, cunoscut că Ucigaşul din Green River, a ucis 50 de femei în doi ani jumate, în Seattle şi Tacoma, Washington. Victimele lui erau fie prostituate, fie vagaboande. Ridgeway le viola şi apoi le strangula. Deşi crimele au avut loc în anii 80, ucigaşul a fost prima dată arestat de poliţie după mai bine de 20 de ani, graţie probelor ADN. Gary Ridgeway este americanul care a mărturisit cele mai multe crime şi în 2003 a primit 48 de condamnări pe viaţă. Şi acum este într-o celulă de la Penitenciarul din Washington.

16. John Wayne Gacy fusese un om iubit şi apreciat de comunitatea din Chicago, până în1978, când a mărturisit poliţiştilor că a agresat şi a ucis 33 de bărbaţi. 28 dintre victime erau îngropate chiar în faţa casei lui. Majoritatea erau adolescenţi fugiţi de acasă sau care lucraseră la compania de construcţii a lui Gacy. Procesul său a început în februarie 1980. Gacy a încercat să scape de acuzaţii şi s-a declarat incompetent pe motive de boală mintală, însă instanţă nu l-a crezut. Gacy a fost declarat vinovat şi condamnat la moarte. A fost executat de abia 14 ani mai târziu, prin injecţie letală. Ultimele lui cuvinte au fost: “you can kiss my ass” (“pupaţi-mă în fund”).

17. Dean Corll, împreună cu doi complici, David Brooks şi Elmer Henley, a violat şi omorât cel puţin 27 de băieţi, pe care i-a îngropat într-o zonă rurală de lângă Houston, Texas. Toate victimele lui aveau între 9 şi 21 de ani. Dean Corll a părut suspect poliţiei în cazul acestor crime doar în momentul în care unul dintre complicii săi, Elmer Henley, l-a împuşcat mortal. În 1976, Henley and Brooks au fost judecaţi şi condamnaţi. Henly a primit 6 condamnări a câte 99 de ani de închisoare pentru şase din aceste crime. Brooks a fost condamnat doar pentru o crimă la detenţie pe viaţă. Amândoi sunt încă după gratii.

18. Wayne Williams a omorât 29 de copii, în zona oraşului Atlanta, din Georgia, între anii 1979 şi 1981. A fost condamnat în 1982 doar pentru două crime, însă autorităţile din Atlanta susţin că el este vinovat şi de alte 22 de crime. Mulţi oameni care îl cunoşteau spun că Williams nu putea să omoare atâţia copii. Totuşi, el a primit două condamnări pe viaţă. Şi astăzi, Williams susţine că este nevinovat.

Mai există şi alţi criminali în serie care au oripilat omenirea de-a lungul timpului, însă au fost prezentaţi doar pe cei mai sadici. Criminalii în serie sunt un fenomen deja, mai ales în SUA, şi poate că cele mai elocvente cuvinte în acest sens sunt cele ale lui Ted Bundy: “noi, criminalii în serie, suntem fiii voştri, soţii voştri, suntem peste tot. Şi mâine alţi copii ai voştri vor fi ucişi”. Din păcate, obsesia morbidă a oamenilor pentru atrocităţile comise de ei, îi va face să dăinuiască în memoria colectivă. Astfel ei îşi ating scopul. Nu vor fi niciodată uitaţi.

Bazar

Honor 10 – review: smartphone mid-range cu un raport foarte bun calitate-pret

Published

on

Marius Calugaru de la Blogatu.ro a testat Honor 10 si a ajuns la cateva concluzii foarte interesante, pe care le puteti afla din acest articol dar si di clipul urmator:

 
In cautarea unui smartphone care sa ne ofere performante cat mai bune dar care totodata sa aiba si un pret accesibil, l-am gasit pe Honor 10, unul dintre liderii categoriei de smartphone-uri mid-range. Cu un pret cuprins intre 1200 si 2000 lei, in functie de varianta si magazin, acesta este mai mult decat accesibil si ne poate oferi performante mai bune atat in ceea ce priveste capabilitatile foto, cat si jocurile, in comparatie cu alte telefoane cu pret similar.
Honor 10 este realizat din sticla si metal, avand un design compact foarte reusit. Este un smartphone placut la atingere, care se curata usor de urmele de amprente si ofera o buna aderenta.
Honor 10 este disponibil in mai multe variante de culoare, precum negru sau albastru, oferind reflexii spectaculoase in functie de unghiul in care este privit.
Pe partea din fata vom gasi un ecran cu diagonala de 5.84 inchi, care acopera 80% din suprafata smartphone-ului. Display-ul este protejat de Corning Gorilla Glass.
Ca si in cazul telefoanelor Huawei, si Honor ofera camere foto de calitate excelenta. Honor 10 are 3 camere foto, una situata pe partea din fata, in notch si doua pe partea din spate. Cea frontala, pentru selfie-uri, are o rezolutie de 24MP iar cele de pe partea din spate au rezolutii de 16MP si 24MP. Camera frontala poate filma FullHD iar cu sistemul dual camera de pe partea din spate pot fi realizate clipuri 4K.
In testele foto realizate de Marius pot fi vazute cat de clare sunt detaliile din selfie-uri sau din fotografiile realizate cu sistemul dual-camera. Clipurile au, la randul lor, o calitate foarte buna. Honor 10 dispune de tehnologie AI care optimizeaza fotografiile, alegand modul ideal in functie de numerosi parametri.
Insa calitatea fotografiilor si a clipurilor este doar unul dintre numeroasele criterii pentru care o persoana alege un smartphone. Un rol important il joaca si configuratia, iar la acest capitol Honor 10 nu dezamageste. Este motorizat de un procesor octa-core Hisilicon Kirin 970 care poate fi insotit, in functie de configuratie, de 4, 6 sau 8GB de memorie RAM. Spatiul de stocare este la randul sau generos, Honor 10 fiind disponibil in doua versiuni: de 64GB sau 128GB. Pentru pasionatii de fotografie si filmari, recomand versiunea cu 128GB de memorie interna iar in ceea ce priveste memoria RAM, sunt de ajuns si 4GB.
Este bine ca sunt disponibile si versiuni cu mai multa memorie RAM, astfel aplicatiile vor rula mai rapid si fara probleme, chiar si in multitasking.
In concluzie, Honor 10 este un smartphone care merita achizionat daca nu aveti la dipozitie un buget foarte mare dar vreti totusi sa va bucurati de performante cel putin decente pentru o utilizare zilnica.

Continue Reading

Bazar

Jocuri păcănele, ruleta casino și blackjack online

Published

on

Cazinourile online au apărut într-o perioadă în care jucătorii pasionați își doreau și aveau nevoie de o alternativă la cazinoul fizic care de cele mai multe ori se afla la o distanță mare de jucătorii din afara orașului. Spre deosebire de cazinoul fizic, casinoul online este o variantă care este accesibilă pentru jucătorii din orice loc atât timp cât au acces la internet. Jocpacanele.ro sau Ruleta Casino sunt doar două dintre platformele de gambling online unde jucătorii se pot distra și au acces la jocuri care le pot aduce câștiguri rapide și facile.
Jocurile disponibile la un cazino online au depășit de mult oferta fixă a unui cazino fizic, fiind adăugate jocuri noi destul de frecvent. Fiecare platformă de jocuri online încearcă să ofere jucătorilor săi cele mai noi, populare și atractive jocuri. Un mod rapid și lipsit de costuri pentru jucător de a se distra pe platforma online este să beneficieze de un bonus fara depunere.
 
Top 3 tipuri de jocuri: păcănele, ruleta casino și blackjack

  1.     Jocuri de păcănele

Pe jocpacanele.ro jucătorii pot găsi o varietate mare de jocuri pe care să le încerce atât gratis, cât și cu un bonus de bun venit avantajos la cazinourile online licențiate din România.  Păcănelele sunt printre cele mai iubite jocuri disponibile în orice cazino online și accesibil de pe orice platformă.
Regulile de joc sunt destul de simple: se apasă butonul Spin sau Start care face rolele să se miște în timp ce jucătorul așteaptă o combinație de cel puțin 3 simboluri identice pe o linie de plată activă. Nu întotdeauna o rotire este câștigătoare, dar jucătorii trebuie să știe cum să joace și cum să profite de șansele sale.
Regulile de joc includ în primul rând cunoașterea simbolurilor de joc. Astfel, pentru a câștiga jucătorul trebuie să știe că anumite combinații de simboluri îi pot aduce câștiguri uriașe, pe când altele nu valorează nimic. Valoarea simbolurilor dintr-un joc slot poate fi verificată în tabelul de plată unde vei găsi și detalii despre alte caracteristici ale jocului. Cele mai populare simboluri sunt cele clasice, mai exact șeptarii, fructele, clopoțeii și simbolurile BAR.
Cele mai importante dintre simboluri sunt cele denumite Wild sau Scatter deoarece simbolul Wild poate lua locul altui simbol, pe când simbolul Scatter le pot aduce jucătorilor o mulțime de bonusuri și/sau rotiri gratuite. Pe jocpacanele.ro jucătorii se pot distra jucând 20 Super hot, 40 Super Hot, 5 Dazzling Hot, Age of Troy, 7 Monkeys și multe alte sloturi la fel de distractive.

  1.     Ruleta casino

Ruleta casino este unul dintre cele mai vechi jocuri de noroc pe care acum îl poți juca într-un cazino online. Conținând o ruletă numerotată, o bilă și un punct de sprijin, ruleta funcționează rotindu-se și unde va cădea bila, acel număr este câștigător. În mediul online ruleta funcționează fix la fel. Jucătorii plasează pariurile pe numărul și culoarea dorită: au de ales între roșu și negru și între 37 sau 38 de numere, în funcție de varianta de ruletă.
Ca orice alt joc de masă, ruleta este un joc care necesită puțină strategie înainte de a plasa pariul pentru a avea cele mai bune șanse de câștig. Odată ce ruleta se învârte, pariurile nu mai pot fi plasate, iar jucătorii nu pot face altceva decât să aștepte să vadă rezultatul final. Cine a câștigat își primește câștigul și apoi jocul se reia cu plasarea unor noi pariuri.
Cele mai faimoase variante de ruletă sunt cea europeană și cea americană, iar acestea sunt disponibile pe platforma online Ruleta Casino, jucătorii având posibilitatea de a le încerca gratis. Diferența dintre ele este faptul că varianta americană are un zero în plus, ceea ce le oferă jucătorilor șanse mai mici de câștig, deci pentru mai multe șanse de câștig jucătorii ar trebui să aleagă ruleta europeană. Descoperă mai multe variante ale acestui joc popular pe Ruleta Casino!

  1.     Blackjack

Blackjack este un alt joc de masă disponibil pe platformele de cazinouri. Supranumit și „21”, acesta este un joc în care strategia are un loc important. În acest caz, jucătorii nu joacă unul împotriva celuilalt, ci împotriva casei. Pentru a câștiga un jucător trebuie să aibă suma valorii cărților cât mai aproape de 21 sau chiar 21 dacă este posibil. Folosind un bonus fără depunere primit în mod gratuit din partea cazinoului, jucătorul poate să își exerseze aptitudinile la jocuri precum Blackjack clasic, Blackjack european, Blackjack Atlantic City și multe alte variante.
 
Joacă la casino cu un bonus fără depunere
Spre deosebire de cazinourile fizice, cazinourile online sau platformele de cazinouri cum ar fi jocpacanele.ro le oferă jucătorilor o gamă extrem de diversificată de jocuri, dar și de bonusuri de bun venit care le oferă șansa să descopere jocuri de păcănele captivante. De asemenea, dacă ești interesat de jocurile de ruletă, te poți înregistra la unul dintre cazinourile disponibile pe Ruleta Casino pentru a primi un bonus de bun venit exclusiv.
Netbet oferă jucătorilor săi la înregistrare un bonus fara depunere de 50 Rotiri Gratuite. Odată ce s-au înregistrat și au folosit în formular codul OFERTA50, jucătorii pot încerca orice joc de păcănele furnizat de Netent folosind rotirile gratuite.
O altă ofertă de la acest casino este una cu depunere, constând în 150% bonus până la 1.000 RON, dacă la prima depunere jucătorul va folosi codul BONUS1000. De exemplu, dacă va depune 100 RON va primi din partea cazinoului încă 150 RON și va putea rula în orice joc 250 RON și 50 runde gratis.
Înregistrează-te acum la un casino licențiat și încearcă diverse tipuri de jocuri casino pe jocpacanele.ro sau ruletacasino.ro!

Continue Reading

Bazar

Casio G-SHOCK – Official timekeeper la Neversea si Untold 2019

Published

on

 
Casio G-SHOCK ceasul devenit simbol al stilului urban, indestructibil, inconfundabil, inimitabil, este pentru al doilea an consecutiv official timekeeper la cele mai cool festivaluri de muzică ale verii – Neversea și Untold. Pentru că timpul și distracția sunt elemente dinamice, definite de o energie proprie, colaborarea din 2018 continuă și în acest an cu noi activări la malul mării, dar și într-unul dintre cele mai frumoase orașe ale României – Cluj. Astfel, mediul outdoor și mediul urban se îmbină în continuare într-o atmosferă cu adevărat cool.
Anul acesta, la Neversea, secundele numărate de Casio G-SHOCK au reprezentat tot atâtea oportunități pentru momente memorabile de distracție. Organizatorul – compania B&B Collection, unicul importator al mărcii în România – a asigurat o experiență unică, reprezentativă pentru brand, prin jocul de basketball propus, care a strâns peste 500 de jucatori în fiecare zi, pentru a câștiga zecile de ceasuri oferite ca premii, dar și șepci G-SHOCK, șireturi tip glow in the dark, sau vouchere în valoare de 50 de lei. Toate acestea s-au desfășurat sub îndrumarea a trei dintre cele mai îndrăgite vedete în rândul tinerilor – artistul Speak, influencer-ul Andrei Niculae și vlogger-ul Alex Ghidush – toți fiind adevărați susținători ai spiritului de festival.
Distracția, însă, nu se oprește la malul mării, ci continuă la Cluj, în cadrul festivalului Untold 2019.
 
De la o idee, la un simbol al stilului urban-sport
Legendar, inimitabil, de neoprit, G-SHOCK a devenit în decursul timpului o expresie sinonimă noțiunii de ceas rezistent la șocuri.
Lansat în 1983 de Casio, sub bagheta creatorului Kikuo Ibe shi, inventatotrul conceptului, care avea să devină el însuși o legendă alături de gama creată sub motto-ul „Absolute Toughness”, Casio G-SHOCK a fost rezultatul dorinței designerului de a da naștere unui ceas care să elimine în totalitate fragilitatea caracteristică ceasurilor de la acea vreme.
,,Îmi doresc să construiesc un ceas care să nu se strice nici măcar atunci când este trântit.” (Kikuo Ibe shi)
Fiind perceput inițial ca un ceas ideal pentru activitățile în aer liber, G-SHOCK a fost mult timp preferat de personalul din Aviație, Armată, Pompieri, Poliție sau Paza de Coastă, demonstrându-și în nenumărate rânduri calitățile și rezistența inconfundabile. Acestea sunt, însă, și cele care l-au propulsat în final spre noi teritorii, și în special spre mediul urban-sport, unde bikeri, skateri, rolleri si pasionați ai mișcării parkour, dar și artiști urbani precum grafferi, și cântăreți underground l-au descoperit și purtat în activitățile lor. Texturile, combinațiile de culori și tematici, împreună cu rezistența la șocuri și design-ul aparte au transformat ceasul Casio G-SHOCK într-un veritabil urban fashion icon – un sinonim al stilului de viață din marile orașe.
 
Casio G-SHOCK GW-B5600-2ER – rezistent, cool, conectat
Cel mai nou model – Casio G-SHOCK GW-B5600-2ER – reprezintă revelația anului 2019 în materie de ceasuri connected. Acesta este unul dintre cele mai robuste, mai precise și mai complete din punct de vedere tehnic ceasuri la ora actuală. Practic G-SHOCK GW-B5600-2ER reprezintă combinația ideală de tehnologie și funcționalitate în inconfundabila interpretare a Casio. O sinergie perfectă creată de Casio între istorie și avangardă.
Cu o greutate totală de numai 53 de grame, o carcasă (48.9×42.8×13.4mm) construită din rășină epoxidică și ranforsată pe interior cu o structurș din oțel, un geam din mineral și o etanșeitate de 20 ATM, modelul Casio GW-B5600-2ER se bucură de robustețe și totuși de o anumită doză de flexibilitate care nu face altceva decat să sporească rezistența ceasului ca întreg alături de felul în care este construită cureaua.
Design-ului pătrat, specific modelelor G-SHOCK, ce contribuie la rezistența ceasurilor, se adaugă noile tehnologii de conectare, rezultând un model recognoscibil, cool și modern.  Astfel, tehnologia Bluetooth®, ce facilitează conexiunea dintre smartphone și ceas, alături de funcțiile precum modul solar de încarcare a acumulatorului, smartphone time, semnal radio Multiband 6 pentru ajustarea automata a orei exacte (EU, U.S.A., Japonia și anumite regiuni din China), jurnal de zbor, world time și “find my phone”, transformă modelul GW-B5600-2ER într-un gadget indispensabil pentru cei cu un stil de viață urban.
Perfect adaptat secolului XXI, ritmului și nevoilor generației actuale de adolescență și tineri, GW-B5600-2ER este un smartwatch neconvențional ce se distinge prin devotamentul față de designul consacrat al Casio, dar și de o funcționalitate absolut impresionantă, caracterizată de utilitate și pragmatism.
 
Colecțiile Casio G-SHOCK sunt disponibile, în România, în magazinele B&B Collection, Be in Time, Splend’or și online pe www.bb-shop.ro.

Continue Reading
Life5 luni ago

Impresioneaza-ti prietenii sau colegii cu un cadou special in 2020

News11 luni ago

Barbie de Romania, dintr-o vacanta intr-alta!

News1 an ago

Cum a petrecut Barbie de Romania in Noaptea de Revelion. Imagini inedite. FOTO.

News1 an ago

Board games sau jocurile de societate – cadoul mult dorit de Craciun

Bazar2 ani ago

Honor 10 – review: smartphone mid-range cu un raport foarte bun calitate-pret

Bazar2 ani ago

Jocuri păcănele, ruleta casino și blackjack online

Bazar2 ani ago

Casio G-SHOCK – Official timekeeper la Neversea si Untold 2019

Bazar2 ani ago

Solutia perfecta pentru stocurile produselor de curatenie si igiena!

Bazar2 ani ago

De mici invatam sa reciclam

Bazar2 ani ago

Cerbul de Aur 2019: 71 de artiști din 21 de țări s-au înscris în selecția pentru concursul internațional de interpretare

Bazar2 ani ago

Învață cum să faci bani online la casino

Bazar2 ani ago

Diana Bianca a dat petrecere mare de ziua sa de naștere. Vezi cine a fost alaturi de ea si cum a petrecut

Bazar2 ani ago

Cele mai rapide 3 limuzine din lume

Bazar2 ani ago

3 Culturi care încă folosesc astrologia intensiv

Bazar2 ani ago

Fii la curent cu noile tendinte in materie de seminee si design interior

Bazar2 ani ago

Tenorul Dragos Cicu a avut un moment extrem de apreciat pe scena Summer Gala 2019

Bazar2 ani ago

Cine va câștiga în Liga Campionilor UEFA 2020?

Bazar2 ani ago

Este o idee buna sa iti faci biletul zilei bazat pe campionatul de fotbal preferat?

Bazar2 ani ago

Când siguranţa înseamnă voie bună prin noua colectie de carucioare de copii            

Bazar2 ani ago

Cum achizitionezi cele mai bune sisteme de incalzire si sanitare pentru locuinta ta? Apelezi la un magazin instalatii de incalzire si sanitare de incredere

Muzica2 ani ago

Denisa Moga lanseaza single-ul „Maker”

Bazar2 ani ago

Delia lansează videoclipul oficial al piesei „Trăiește frumos”, un manifest pentru o viață echilibrată în offline

Muzica2 ani ago

Kalle a lansat Bagajul, primul featuring cu JO

Bazar2 ani ago

Dan Bălan a lansat „Numa Numa 2”, continuarea fenomenului mondial „Dragostea din tei"

Muzica2 ani ago

Dan Bălan continuă povestea „Dragostea din tei” în Africa

Muzica2 ani ago

S-a lansat videoclipul oficial “Mr. Loverman”!

News2 ani ago

Mark Stam – s-a lansat anul acesta în muzică și este deja în topuri

Muzica2 ani ago

Sore face prima declaratie de dragoste muzicala iubitului ei!

Muzica2 ani ago

Nadiris lansează single-ul “Alinare”

Eveniment2 ani ago

Jorge Gonzalez reprezinta Spania la Cerbul de Aur 2018

Muzica2 ani ago

Alexandra Tanasoiu lanseaza piesa si clipul „Dor de vara”

Muzica2 ani ago

Cea mai așteptată colaborare! Irina Rimes și The Motans lansează „Cel mai bun DJ”

Muzica3 ani ago

Amna lanseaza „De Cate X Vrei Tu”

Muzica3 ani ago

„Suflet de hartie”: Celia si Stefan Floroaica, de la Exatlon, poveste de dragoste in noul clip al artistei

Muzica3 ani ago

Dara își dorește să se înscrie la școala de pilotaj aviatic

Muzica3 ani ago

Myra Monoka lanseaza single-ul si clipul „Rewind”

Muzica3 ani ago

O prezentatoare TV s-a lansat in muzica. Este foarte sexy in videoclip!

Muzica3 ani ago

Mary Lee lanseaza un nou single si videoclip, “Hamora”

Muzica3 ani ago

Jean Gavril a lansat “Jale Jeane”

Muzica3 ani ago

Iubire fierbinte intre Antonia si Alex Velea!

Trending