Connect with us

Jean Gavril a lansat “Jale Jeane”, al doilea single extras de pe EP-ul “Cutit la abdomen”. Dupa ce la finalul lunii mai, Jean si Juno ne-au adus “Fata, bea cu mine”, imnul rock al verii, artistul continua povestea cu “Jale Jeane”, a doua piesa extrasa de pe primul sau EP.

Scrisa de artist in studiourile HaHaHa Production alaturi de Lucian Nagy si Lupu Alexandru, “Jale Jeane” prezinta un mix de rock’n’roll, funk, pop si samba, cu un ritm garantat sa-ti intre in sange.

Avand la baza un compliment cel putin neobisnuit, dar reprezentativ artistului, piesa este insotita de un videoclip semnat Monolit Studio, ce-l gaseste pe Jean in postura unui prezentator radio, alaturi de alte 3 planuri narative ce urmaresc diferite personaje feminine si efectul pe care-l are piesa asupra acestora.

“Dans, samba si-o chitara electrica. Despre asta e vorba. Restul vorbeste de la sine. Ne vedem pe ringul de dans, va pupa Jean”.

Jean este artistul care isi spune povestea prin piesele sale, fapt care ii ofera originalitate si asigura publicului un moment unic. Odata urcat pe scena, acesta traieste intr-un mod aparte fiecare nota muzicala, iar creatiile sale transmit emotii si libertate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending