Connect with us

Bazar

Ilie Nastase, facut tigan de italieni – in topul crizelor de nervi din istoria tenisului

Published

on

Toate incidentele din tenis care au dus la descalificări: înjurături, palme, lovituri, crize de nervi. Și doi români: Ilie Nastase, numit recent de ziaristii italieni – “tiganul roman” –  si Irina Sparlea.
Credeați că David Nalbandian este singurul jucător care a fost descalificat pentru un incident reprobabil provocat în timpul unui meci? Nici vorbă. Lista este una lungă, cuprinde nume dintre cele mai sonore și gesturi dintre cele mai diverse și reprobabile. Din nefericire, avem și noi o reprezentantă în această colecție cu evenimente deloc plăcute de pe terenul de tenis. Și, culmea culmilor, lista începe tot cu David Nalbandian. 
1. David Nalbandian, 2002, Vina del Mar – injurii și amenințări
Fulgerul lovește de două ori în același loc. În cazul lui Nalbandian, fulgerul poartă numele lui Tom Barnes, supervizorul ATP care l-a descalificat ieri pe Nalbandian. În 2002, într-un meci cu Flavio Saretta, disputat la turneul de la Vila del Mar, în Chile, Nalbandian, pe atunci un puști necunoscut, în vârstă de 20 de ani, a luat foc când un arbitru de linie (sic) a decis un punct împotriva lui. Un Nalbandian aproape de necontrolat a dat drumul unui șuvoi de injurii la adresa bietului arbitru și nu s-a mai oprit până când supervizorul ATP nu a intrat pe teren și a decis să-l dea afară din meci și din turneu. Numele supervizorului? Incredibil, dar a fost același Tom Barnes. Coincidență, și atunci, ca și ieri, la Queen’s, Nalbandian era la conducere, având 4-3 în primul set.
2. Tim Henman, Wimbledon, 1995 – lovire cu mingea a unui copil de mingi
N-ai zice că Tim Henman, un jucător cu o imagine de gentleman, ar putea să apară pe această listă. Și totuși, în 1995, în turul 2 al probei de dublu, Henman a fost descalificat după ce a lovit cu putere, intenționat, o minge în direcția unui copil de mingi. Ulterior, Tim s-a scuzat într-un mod original, aducându-i fetiței un buchet de flori.
3. Jan Kodes, Roma, 1974 – abuz fizic
Poate n-ați auzit de el, dar Kodes era campionul la zi de la Wimbledon. Condus cu 5-4 în decisivul unui meci cu un italian, în turul 3 la Roma, Kodes, jucător din Cehoslovacia, s-a enervat așa de rău pe un arbitru de linie care a strigat out la o minge a lui Kodes, încât s-a dus la acesta, l-a zgâlțâit zdravăn și i-a dat o palmă. Descalificat, cehul a ieșit de pe teren strigând “Hoților!”. Povestea nu s-a terminat însă aici. Potrivit mai multor surse prezente la meci, mingea lui Kodes a fost, de fapt, o palmă în teren. Inclusiv adversarul acestuia, italianul Zugarelli, a admis că mingea a fost bună. Arbitrul de linie era un voluntar, așa că scandalul care s-a creat (Kodes a fost chiar scuzat și apărat de mai multe voci) a dus la cererea ATP ca turneele să-și angajeze arbitri profesioniști. “Deși Kodes a fost evident de vină pentru felul în care a reacționat, mai mulți oficiali și jucători care au fost la meci sunt de părere că situația a fost manageriată greșit”, se arăta într-un comunicat.
4. John McEnroe, Australian Open, 1990 – injurii, abuz de rachetă
Era inevitabil, nu? John McEnroe nu putea lipsi de pe această listă și până și el a admis asta. “Bănuiesc că era inevitabil. E de rău. Nu mă simt deloc mândru de ce-am făcut, dar nu pot să spun că sunt surprins”, declara John cu sinceritate. McEnroe conducea cu 2-1 la seturi, dar era condus cu 2-4 în setul 4 al meciului din optimile Australian Open, contra suedezului Mikael Pernfors, în momentul în care, nervos, a rupt o rachetă și a înjurat non-stop câteva zeci de secunde tot ce i-a ieșit în cale, până când arbitrul Gerry Armstrong, cel care, printre altele, a fost supervizor și la turneul de la București din acest an, a decis să-l descalifice. McEnroe devenea primul jucător suspendat la un Slam în era Open.
5. Carsten Arriens, Roland Garros, 1995 – injurii, abuz fizic asupra unui oficial
Dacă McEnroe a fost primul, germanul Arriens a devenit al doilea jucător exclus de la un Slam, și primul din istoria Roland Garros. La 1-1 la seturi într-un meci din turul 1, Arriens a aruncat mai întâi cu racheta către fileu, pentru care a primit un avertisment. Enervat de asta, s-a dus, a luat racheta și a aruncat-o către scaunul arbitrului. Doar că racheta a ricoșat și a lovit în picior un arbitru de linie. Descalificarea a venit de la sine.
6. Andre Agassi, Indianapolis, 1996 – abuz verbal
Marele Andre Agassi e recunoscut, printre multe alte lucruri mai bune, și pentru temperamentul colorat din prima parte a carierei. Într-un meci din turul 2 cu Daniel Nestor, cel care mai joacă și azi, fiind lider la dublu, Agassi, care câștigase primul set cu 6-1, s-a enervat când și-a pierdut serviciul în setul 2, trimițând cu putere o minge în tribune, pentru care a primit un avertisment. Supărat, Andre l-a înjurat pe arbitrul de scaun, care l-a chemat pe supervizor. Acesta din urmă a recomandat descalificarea lui Agassi, sfat aplicat de arbitrul Loconto. Supărați pe decizie, fanii au aruncat cu hârtii și sticle pe teren.
7. Anastasia Rodionova, Cincinnati, 2007 – abuz la adresa unui fan
Jucătoarea care reprezenta atunci Rusia s-a enervat în timpul unui meci cu Angelique Kerber pe un spectator care îi făcea galerie lui Kerber, așa că a trimis o minge în direcția acestuia. Arbitrul turneului a decis s-o elimine fără vreun alt avertisment pe rusoaică pentru comportament nesportiv. În replică, Rodionova s-a apărat spunând că nu a avut intenție să lovească suporterul și că nu înțelege pentru ce a fost descalificată. “N-am mai văzut vreodată așa ceva. Nu înțeleg. N-am lovit pe nimeni. N-am înjurat pe nimeni. N-am trântit o rachetă. Sunt foarte supărată”. Rodionova devenea abia a doua jucătoare din istoria WTA dată afară dintr-un meci.
8. Irina Spîrlea, Palermo, 1996 – abuz verbal la adresa oficialilor
Și așa ajungem la prima jucătoare din istorie care a fost descalificată. Și ea e o româncă, Irina Spîrlea, cea care, în 1996, într-un meci cu Stephanie De Ville, supărată că a pierdut tiebreakul setului secund, a început să-i înjure pe arbitrii și pe oficiali, culmea, în italiană. Un an mai târziu, Irina a fost în centrul unei alte controverse, și mai faimoase: cea din semifinalele US Open 1997 cu Venus Williams. La un schimb de terenuri, cele două s-au ciocnit una de alta, românca acuzând-o ulterior pe Venus că e arogantă și că nu s-a dat la o parte. Tatăl lui Venus a turnat și el gaz pe foc în conflictul dintre cele două, acuzând-o pe Irina de rasism și lansând faimoasa frază “Spîrlea e un curcan urât și alb”. Irina a avut meciul în mână, dar l-a pierdut dramatic, 6/7, 6/4, 6/7, ratând prezența în finala US Open după două mingi de meci irosite în tiebreak-ul decisivului.
Irina vs Venus
 
9. Ilie Năstase, US Open, 1970 – proteste repetate
Și Ilie Năstase e pe această listă, culmea, într-un meci cu John McEnroe, din 1979. Meci faimos, de altfel. O decizie controversată a arbitrului de scaun a mers împotriva românului, care a refuzat s-o accepte. Timp de 18 minute a domnit haosul, parlamentările și discuțiile terminându-se inițial cu descalificarea românului, culmea, în condițiile în care tribuna îi ținea partea. La intervenția arbitrului turneului, Mike Blanchard, Năstase a fost însă readus pe teren, iar, în schimb, a fost arbitrul de scaun a fost cel dat afară, spre bucuria generală, și înlocuit chiar de Blanchard. Într-unul dintre cele mai nebune meciuri jucate vreodată la US Open, Năstase a pierdut, 6-4, 3-6, 6-3, 6-2.
10. Goran Ivanisevic, Brighton, 2000 – a plecat de pe teren
Ce părere aveți despre jucătorii care se descalifică singuri? Ei bine, au existat și astfel de cazuri. În 2000, croatul Goran Ivanisevic și-a rupt toate cele trei rachete pe care le avea la el, așa că a ieșit de pe teren. “Nu mai am cu ce să joc”, a ridicat el din umeri, înainte de a părăsi furios terenul.
11. Jeff Tarango, Wimbledon, 1995 – a plecat de pe teren
Una dintre cele mai faimoase răbufniri nervoase din istoria Wimbledon. Supărat pe faptul că arbitrul i-a refuzat un as, Tarango a parlamentat furios cu acesta. Mai apoi s-a enervat pe fani, cărora le-a strigat “Shut up!”, motiv pentru care a primit un “code violation”. A început circul. Tarango s-a dus iar către scaun, a refuzat să mai joace, a chemat supervizorul, iar când acesta a venit, l-a acuzat că este unul dintre cei mai corupți oficiali din tenis. Pentru asta a mai primit un code violation și, implicit, un punct de penalizare. Asta a umplut paharul lui Tarango, care a țipat furios: “No way! That’s it!”. Și-a luat bagajul și a ieșit val-vârtej de pe teren. Ca să completeze tabloul, soția lui Tarango a venit la conferința de presă ca să se plângă, și există unele voci care spun că ea i-ar fi tras o palmă supervizorului acuzat de corupție de soțul ei.
 
12. Bătaia austriecilor: Koubek a sărit să-l strângă de gât pe Koellerer
Într-un episod realmente faimos, Daniel Koellerer, unul dintre cei mai controversați jucători din istorie, l-a enervat într-atât de mult pe Stefan Koubek, încât acesta a sărit la gâtul compatriotului său. La propriu. Direct pe teren. Dovada, mai jos. Se mai povestește că Koellerer, între timp suspendat pe viață din tenis, din cauza unor acuzații de meciuri aranjate, ar mai fi sărit la bătaie cu un italian în vestiar, după ce și-a scuipat în palmă înainte de a da mâna cu respectivul. Classy.
Koubek vs Koelleler
 
13. John McEnroe – You cannot be serious
Despre John se pot scrie cărți întregi, cu atât mai mult articole întregi. Cea mai cunoscută ieșire a sa, chit că nu e cea mai violentă, e cea care a dat naștere expresiei ultrafolosită și în zilele noastre, you cannot be serious!, expresie lansată la Wimbledon 1981.
 
14. Serena Williams, penalizată chiar la minge de meci
Mult mai recent și la fel de faimos este episodul Serena Williams – US Open 2009. Penalizată cu greșeală de picior, Serena a răbufnit la adresa arbitrului de linie care a strigat “foot fault”, pe care ar fi amenințat-o cu moartea. Scandalul uriaș s-a terminat cu un punct de penalizare pentru Serena, care, întâmplător, a venit chiar la minge de meci, Kim Clijsters câștigând astfel semifinala.
Serena la US Open 2009

15. Novak Djokovic, la Roland Garros 2012
Până la David Nalbandian, cel mai recent episod l-a avut în prim-plan chiar pe liderul clasamentului masculin, sârbul Novak Djokovic, a cărui răbufnire violentă a venit la cel mai înalt nivel, finala Roland Garros cu Rafa Nadal. Sârbul și-a distrus banca într-un acces de furie, dar cum n-a rănit pe nimeni, a scăpat doar cu un avertisment.
16. Youzhny s-a răzbunat pe propriul cap
Pentru Youzhny ar trebui inventată o categorie specială de motive pentru descalificare. Rusul a devenit faimos după ce s-a pleznit cu racheta în cap până când a dat sângele, supărat că a ratat un rever într-un meci cu Almagro de la Miami, greșeală venită într-un moment crucial al meciului.
 
 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bazar

Honor 10 – review: smartphone mid-range cu un raport foarte bun calitate-pret

Published

on

Marius Calugaru de la Blogatu.ro a testat Honor 10 si a ajuns la cateva concluzii foarte interesante, pe care le puteti afla din acest articol dar si di clipul urmator:

 
In cautarea unui smartphone care sa ne ofere performante cat mai bune dar care totodata sa aiba si un pret accesibil, l-am gasit pe Honor 10, unul dintre liderii categoriei de smartphone-uri mid-range. Cu un pret cuprins intre 1200 si 2000 lei, in functie de varianta si magazin, acesta este mai mult decat accesibil si ne poate oferi performante mai bune atat in ceea ce priveste capabilitatile foto, cat si jocurile, in comparatie cu alte telefoane cu pret similar.
Honor 10 este realizat din sticla si metal, avand un design compact foarte reusit. Este un smartphone placut la atingere, care se curata usor de urmele de amprente si ofera o buna aderenta.
Honor 10 este disponibil in mai multe variante de culoare, precum negru sau albastru, oferind reflexii spectaculoase in functie de unghiul in care este privit.
Pe partea din fata vom gasi un ecran cu diagonala de 5.84 inchi, care acopera 80% din suprafata smartphone-ului. Display-ul este protejat de Corning Gorilla Glass.
Ca si in cazul telefoanelor Huawei, si Honor ofera camere foto de calitate excelenta. Honor 10 are 3 camere foto, una situata pe partea din fata, in notch si doua pe partea din spate. Cea frontala, pentru selfie-uri, are o rezolutie de 24MP iar cele de pe partea din spate au rezolutii de 16MP si 24MP. Camera frontala poate filma FullHD iar cu sistemul dual camera de pe partea din spate pot fi realizate clipuri 4K.
In testele foto realizate de Marius pot fi vazute cat de clare sunt detaliile din selfie-uri sau din fotografiile realizate cu sistemul dual-camera. Clipurile au, la randul lor, o calitate foarte buna. Honor 10 dispune de tehnologie AI care optimizeaza fotografiile, alegand modul ideal in functie de numerosi parametri.
Insa calitatea fotografiilor si a clipurilor este doar unul dintre numeroasele criterii pentru care o persoana alege un smartphone. Un rol important il joaca si configuratia, iar la acest capitol Honor 10 nu dezamageste. Este motorizat de un procesor octa-core Hisilicon Kirin 970 care poate fi insotit, in functie de configuratie, de 4, 6 sau 8GB de memorie RAM. Spatiul de stocare este la randul sau generos, Honor 10 fiind disponibil in doua versiuni: de 64GB sau 128GB. Pentru pasionatii de fotografie si filmari, recomand versiunea cu 128GB de memorie interna iar in ceea ce priveste memoria RAM, sunt de ajuns si 4GB.
Este bine ca sunt disponibile si versiuni cu mai multa memorie RAM, astfel aplicatiile vor rula mai rapid si fara probleme, chiar si in multitasking.
In concluzie, Honor 10 este un smartphone care merita achizionat daca nu aveti la dipozitie un buget foarte mare dar vreti totusi sa va bucurati de performante cel putin decente pentru o utilizare zilnica.

Continue Reading

Bazar

Jocuri păcănele, ruleta casino și blackjack online

Published

on

Cazinourile online au apărut într-o perioadă în care jucătorii pasionați își doreau și aveau nevoie de o alternativă la cazinoul fizic care de cele mai multe ori se afla la o distanță mare de jucătorii din afara orașului. Spre deosebire de cazinoul fizic, casinoul online este o variantă care este accesibilă pentru jucătorii din orice loc atât timp cât au acces la internet. Jocpacanele.ro sau Ruleta Casino sunt doar două dintre platformele de gambling online unde jucătorii se pot distra și au acces la jocuri care le pot aduce câștiguri rapide și facile.
Jocurile disponibile la un cazino online au depășit de mult oferta fixă a unui cazino fizic, fiind adăugate jocuri noi destul de frecvent. Fiecare platformă de jocuri online încearcă să ofere jucătorilor săi cele mai noi, populare și atractive jocuri. Un mod rapid și lipsit de costuri pentru jucător de a se distra pe platforma online este să beneficieze de un bonus fara depunere.
 
Top 3 tipuri de jocuri: păcănele, ruleta casino și blackjack

  1.     Jocuri de păcănele

Pe jocpacanele.ro jucătorii pot găsi o varietate mare de jocuri pe care să le încerce atât gratis, cât și cu un bonus de bun venit avantajos la cazinourile online licențiate din România.  Păcănelele sunt printre cele mai iubite jocuri disponibile în orice cazino online și accesibil de pe orice platformă.
Regulile de joc sunt destul de simple: se apasă butonul Spin sau Start care face rolele să se miște în timp ce jucătorul așteaptă o combinație de cel puțin 3 simboluri identice pe o linie de plată activă. Nu întotdeauna o rotire este câștigătoare, dar jucătorii trebuie să știe cum să joace și cum să profite de șansele sale.
Regulile de joc includ în primul rând cunoașterea simbolurilor de joc. Astfel, pentru a câștiga jucătorul trebuie să știe că anumite combinații de simboluri îi pot aduce câștiguri uriașe, pe când altele nu valorează nimic. Valoarea simbolurilor dintr-un joc slot poate fi verificată în tabelul de plată unde vei găsi și detalii despre alte caracteristici ale jocului. Cele mai populare simboluri sunt cele clasice, mai exact șeptarii, fructele, clopoțeii și simbolurile BAR.
Cele mai importante dintre simboluri sunt cele denumite Wild sau Scatter deoarece simbolul Wild poate lua locul altui simbol, pe când simbolul Scatter le pot aduce jucătorilor o mulțime de bonusuri și/sau rotiri gratuite. Pe jocpacanele.ro jucătorii se pot distra jucând 20 Super hot, 40 Super Hot, 5 Dazzling Hot, Age of Troy, 7 Monkeys și multe alte sloturi la fel de distractive.

  1.     Ruleta casino

Ruleta casino este unul dintre cele mai vechi jocuri de noroc pe care acum îl poți juca într-un cazino online. Conținând o ruletă numerotată, o bilă și un punct de sprijin, ruleta funcționează rotindu-se și unde va cădea bila, acel număr este câștigător. În mediul online ruleta funcționează fix la fel. Jucătorii plasează pariurile pe numărul și culoarea dorită: au de ales între roșu și negru și între 37 sau 38 de numere, în funcție de varianta de ruletă.
Ca orice alt joc de masă, ruleta este un joc care necesită puțină strategie înainte de a plasa pariul pentru a avea cele mai bune șanse de câștig. Odată ce ruleta se învârte, pariurile nu mai pot fi plasate, iar jucătorii nu pot face altceva decât să aștepte să vadă rezultatul final. Cine a câștigat își primește câștigul și apoi jocul se reia cu plasarea unor noi pariuri.
Cele mai faimoase variante de ruletă sunt cea europeană și cea americană, iar acestea sunt disponibile pe platforma online Ruleta Casino, jucătorii având posibilitatea de a le încerca gratis. Diferența dintre ele este faptul că varianta americană are un zero în plus, ceea ce le oferă jucătorilor șanse mai mici de câștig, deci pentru mai multe șanse de câștig jucătorii ar trebui să aleagă ruleta europeană. Descoperă mai multe variante ale acestui joc popular pe Ruleta Casino!

  1.     Blackjack

Blackjack este un alt joc de masă disponibil pe platformele de cazinouri. Supranumit și „21”, acesta este un joc în care strategia are un loc important. În acest caz, jucătorii nu joacă unul împotriva celuilalt, ci împotriva casei. Pentru a câștiga un jucător trebuie să aibă suma valorii cărților cât mai aproape de 21 sau chiar 21 dacă este posibil. Folosind un bonus fără depunere primit în mod gratuit din partea cazinoului, jucătorul poate să își exerseze aptitudinile la jocuri precum Blackjack clasic, Blackjack european, Blackjack Atlantic City și multe alte variante.
 
Joacă la casino cu un bonus fără depunere
Spre deosebire de cazinourile fizice, cazinourile online sau platformele de cazinouri cum ar fi jocpacanele.ro le oferă jucătorilor o gamă extrem de diversificată de jocuri, dar și de bonusuri de bun venit care le oferă șansa să descopere jocuri de păcănele captivante. De asemenea, dacă ești interesat de jocurile de ruletă, te poți înregistra la unul dintre cazinourile disponibile pe Ruleta Casino pentru a primi un bonus de bun venit exclusiv.
Netbet oferă jucătorilor săi la înregistrare un bonus fara depunere de 50 Rotiri Gratuite. Odată ce s-au înregistrat și au folosit în formular codul OFERTA50, jucătorii pot încerca orice joc de păcănele furnizat de Netent folosind rotirile gratuite.
O altă ofertă de la acest casino este una cu depunere, constând în 150% bonus până la 1.000 RON, dacă la prima depunere jucătorul va folosi codul BONUS1000. De exemplu, dacă va depune 100 RON va primi din partea cazinoului încă 150 RON și va putea rula în orice joc 250 RON și 50 runde gratis.
Înregistrează-te acum la un casino licențiat și încearcă diverse tipuri de jocuri casino pe jocpacanele.ro sau ruletacasino.ro!

Continue Reading

Bazar

Casio G-SHOCK – Official timekeeper la Neversea si Untold 2019

Published

on

 
Casio G-SHOCK ceasul devenit simbol al stilului urban, indestructibil, inconfundabil, inimitabil, este pentru al doilea an consecutiv official timekeeper la cele mai cool festivaluri de muzică ale verii – Neversea și Untold. Pentru că timpul și distracția sunt elemente dinamice, definite de o energie proprie, colaborarea din 2018 continuă și în acest an cu noi activări la malul mării, dar și într-unul dintre cele mai frumoase orașe ale României – Cluj. Astfel, mediul outdoor și mediul urban se îmbină în continuare într-o atmosferă cu adevărat cool.
Anul acesta, la Neversea, secundele numărate de Casio G-SHOCK au reprezentat tot atâtea oportunități pentru momente memorabile de distracție. Organizatorul – compania B&B Collection, unicul importator al mărcii în România – a asigurat o experiență unică, reprezentativă pentru brand, prin jocul de basketball propus, care a strâns peste 500 de jucatori în fiecare zi, pentru a câștiga zecile de ceasuri oferite ca premii, dar și șepci G-SHOCK, șireturi tip glow in the dark, sau vouchere în valoare de 50 de lei. Toate acestea s-au desfășurat sub îndrumarea a trei dintre cele mai îndrăgite vedete în rândul tinerilor – artistul Speak, influencer-ul Andrei Niculae și vlogger-ul Alex Ghidush – toți fiind adevărați susținători ai spiritului de festival.
Distracția, însă, nu se oprește la malul mării, ci continuă la Cluj, în cadrul festivalului Untold 2019.
 
De la o idee, la un simbol al stilului urban-sport
Legendar, inimitabil, de neoprit, G-SHOCK a devenit în decursul timpului o expresie sinonimă noțiunii de ceas rezistent la șocuri.
Lansat în 1983 de Casio, sub bagheta creatorului Kikuo Ibe shi, inventatotrul conceptului, care avea să devină el însuși o legendă alături de gama creată sub motto-ul „Absolute Toughness”, Casio G-SHOCK a fost rezultatul dorinței designerului de a da naștere unui ceas care să elimine în totalitate fragilitatea caracteristică ceasurilor de la acea vreme.
,,Îmi doresc să construiesc un ceas care să nu se strice nici măcar atunci când este trântit.” (Kikuo Ibe shi)
Fiind perceput inițial ca un ceas ideal pentru activitățile în aer liber, G-SHOCK a fost mult timp preferat de personalul din Aviație, Armată, Pompieri, Poliție sau Paza de Coastă, demonstrându-și în nenumărate rânduri calitățile și rezistența inconfundabile. Acestea sunt, însă, și cele care l-au propulsat în final spre noi teritorii, și în special spre mediul urban-sport, unde bikeri, skateri, rolleri si pasionați ai mișcării parkour, dar și artiști urbani precum grafferi, și cântăreți underground l-au descoperit și purtat în activitățile lor. Texturile, combinațiile de culori și tematici, împreună cu rezistența la șocuri și design-ul aparte au transformat ceasul Casio G-SHOCK într-un veritabil urban fashion icon – un sinonim al stilului de viață din marile orașe.
 
Casio G-SHOCK GW-B5600-2ER – rezistent, cool, conectat
Cel mai nou model – Casio G-SHOCK GW-B5600-2ER – reprezintă revelația anului 2019 în materie de ceasuri connected. Acesta este unul dintre cele mai robuste, mai precise și mai complete din punct de vedere tehnic ceasuri la ora actuală. Practic G-SHOCK GW-B5600-2ER reprezintă combinația ideală de tehnologie și funcționalitate în inconfundabila interpretare a Casio. O sinergie perfectă creată de Casio între istorie și avangardă.
Cu o greutate totală de numai 53 de grame, o carcasă (48.9×42.8×13.4mm) construită din rășină epoxidică și ranforsată pe interior cu o structurș din oțel, un geam din mineral și o etanșeitate de 20 ATM, modelul Casio GW-B5600-2ER se bucură de robustețe și totuși de o anumită doză de flexibilitate care nu face altceva decat să sporească rezistența ceasului ca întreg alături de felul în care este construită cureaua.
Design-ului pătrat, specific modelelor G-SHOCK, ce contribuie la rezistența ceasurilor, se adaugă noile tehnologii de conectare, rezultând un model recognoscibil, cool și modern.  Astfel, tehnologia Bluetooth®, ce facilitează conexiunea dintre smartphone și ceas, alături de funcțiile precum modul solar de încarcare a acumulatorului, smartphone time, semnal radio Multiband 6 pentru ajustarea automata a orei exacte (EU, U.S.A., Japonia și anumite regiuni din China), jurnal de zbor, world time și “find my phone”, transformă modelul GW-B5600-2ER într-un gadget indispensabil pentru cei cu un stil de viață urban.
Perfect adaptat secolului XXI, ritmului și nevoilor generației actuale de adolescență și tineri, GW-B5600-2ER este un smartwatch neconvențional ce se distinge prin devotamentul față de designul consacrat al Casio, dar și de o funcționalitate absolut impresionantă, caracterizată de utilitate și pragmatism.
 
Colecțiile Casio G-SHOCK sunt disponibile, în România, în magazinele B&B Collection, Be in Time, Splend’or și online pe www.bb-shop.ro.

Continue Reading
Life5 luni ago

Impresioneaza-ti prietenii sau colegii cu un cadou special in 2020

News11 luni ago

Barbie de Romania, dintr-o vacanta intr-alta!

News1 an ago

Cum a petrecut Barbie de Romania in Noaptea de Revelion. Imagini inedite. FOTO.

News1 an ago

Board games sau jocurile de societate – cadoul mult dorit de Craciun

Bazar2 ani ago

Honor 10 – review: smartphone mid-range cu un raport foarte bun calitate-pret

Bazar2 ani ago

Jocuri păcănele, ruleta casino și blackjack online

Bazar2 ani ago

Casio G-SHOCK – Official timekeeper la Neversea si Untold 2019

Bazar2 ani ago

Solutia perfecta pentru stocurile produselor de curatenie si igiena!

Bazar2 ani ago

De mici invatam sa reciclam

Bazar2 ani ago

Cerbul de Aur 2019: 71 de artiști din 21 de țări s-au înscris în selecția pentru concursul internațional de interpretare

Bazar2 ani ago

Învață cum să faci bani online la casino

Bazar2 ani ago

Diana Bianca a dat petrecere mare de ziua sa de naștere. Vezi cine a fost alaturi de ea si cum a petrecut

Bazar2 ani ago

Cele mai rapide 3 limuzine din lume

Bazar2 ani ago

3 Culturi care încă folosesc astrologia intensiv

Bazar2 ani ago

Fii la curent cu noile tendinte in materie de seminee si design interior

Bazar2 ani ago

Tenorul Dragos Cicu a avut un moment extrem de apreciat pe scena Summer Gala 2019

Bazar2 ani ago

Cine va câștiga în Liga Campionilor UEFA 2020?

Bazar2 ani ago

Este o idee buna sa iti faci biletul zilei bazat pe campionatul de fotbal preferat?

Bazar2 ani ago

Când siguranţa înseamnă voie bună prin noua colectie de carucioare de copii            

Bazar2 ani ago

Cum achizitionezi cele mai bune sisteme de incalzire si sanitare pentru locuinta ta? Apelezi la un magazin instalatii de incalzire si sanitare de incredere

Muzica2 ani ago

Denisa Moga lanseaza single-ul „Maker”

Bazar2 ani ago

Delia lansează videoclipul oficial al piesei „Trăiește frumos”, un manifest pentru o viață echilibrată în offline

Muzica2 ani ago

Kalle a lansat Bagajul, primul featuring cu JO

Bazar2 ani ago

Dan Bălan a lansat „Numa Numa 2”, continuarea fenomenului mondial „Dragostea din tei"

Muzica2 ani ago

Dan Bălan continuă povestea „Dragostea din tei” în Africa

Muzica2 ani ago

S-a lansat videoclipul oficial “Mr. Loverman”!

News2 ani ago

Mark Stam – s-a lansat anul acesta în muzică și este deja în topuri

Muzica2 ani ago

Sore face prima declaratie de dragoste muzicala iubitului ei!

Muzica2 ani ago

Nadiris lansează single-ul “Alinare”

Eveniment2 ani ago

Jorge Gonzalez reprezinta Spania la Cerbul de Aur 2018

Muzica2 ani ago

Alexandra Tanasoiu lanseaza piesa si clipul „Dor de vara”

Muzica3 ani ago

Cea mai așteptată colaborare! Irina Rimes și The Motans lansează „Cel mai bun DJ”

Muzica3 ani ago

Amna lanseaza „De Cate X Vrei Tu”

Muzica3 ani ago

„Suflet de hartie”: Celia si Stefan Floroaica, de la Exatlon, poveste de dragoste in noul clip al artistei

Muzica3 ani ago

Dara își dorește să se înscrie la școala de pilotaj aviatic

Muzica3 ani ago

Myra Monoka lanseaza single-ul si clipul „Rewind”

Muzica3 ani ago

O prezentatoare TV s-a lansat in muzica. Este foarte sexy in videoclip!

Muzica3 ani ago

Mary Lee lanseaza un nou single si videoclip, “Hamora”

Muzica3 ani ago

Jean Gavril a lansat “Jale Jeane”

Muzica3 ani ago

Iubire fierbinte intre Antonia si Alex Velea!

Trending