Connect with us

News

HOROSCOPUL FRUCTELOR: Spune-mi ce fruct preferi, ca să-ţi spun cine eşti!

Published

on

Fiecare dintre noi are un fruct preferat, sau chiar mai multe. Pot exista şi câteva fructe pe care le evitaţi, pentru că nu vă plac. Sau pur şi simplu doriţi să completaţi prin energia fructului ceva ce lipseşte cu desăvârşire din dv ?

Fructele au certe corespondente astrologice, dar aici nu le vom evidenţia, pentru că acest corespondent poate fi nu numai Soarele din horoscopul dv, ci eventual Ascendentul, o planetă din casa I, Jupiter sau caracterizarea dv pe baza zodiacului floral sau arboricol.

Aici vom enumera numai 12 fructe – relativ răspândite în zona noastră – deşi pe planeta noastră cresc mult mai multe. Vă rugăm să încercaţi să vă regăsiţi printre ele – noi ne-am gândit că este puţin probabil să preferaţi lămâile sau papaya…

Mărul

Dacă vă plac merele, înseamnă că sunteţi extravagant, creativ şi multilateral. Sunteţi o persoană deschisă – uneori prea deschisă, pentru că insistaţi prea mult să vă exprimaţi părerea, ceea ce îi poate deranja pe alţii. Vă place adevărul şi doriţi să-l scoateţi la lumina zilei. În numele adevărului, uneori acţionaţi în mod precipitat, producând gafe. Nu sunteţi în mod neapărat eficient în organizarea vieţii dv – viaţa dv putând fi un lung şir de activităţi desfăşurate ad-hoc – în schimb sunteţi sufletul echipei în care lucraţi, având o capacitate deosebită pentru a-i trage pe alţii după dv. Sunteţi liderul înţelept care este iubit şi acceptat în sânul echipei.

Vă caracterizează optimismul, eficienta, seninătatea şi dorinţa să vă formaţi un interior armonios. Puteţi lua decizii importante şi corecte în fracţiuni de secundă. Vă place schimbarea: să călătoriţi, să discutaţi, să schimbaţi idei şi impresii, să exploraţi energia locurilor vizitate. Dispuneţi de o anumită magie prin care vă legaţi de anturajul dv.
Puteţi fi dulce sau acru: exact ca un măr…

Cireaşă

Dacă fructele dv preferate sunt cireşele, atunci sunteţi în mod sigur o persoană care se simte bine printre oameni şi este oarecum incapabil să se descurce singur. Vă este greu să luaţi decizii fără să cereţi opinia celor din anturajul dv.
Găsirea partenerului adecvat şi a profesiei adecvate sunt indispensabile pentru dv Vă puteţi simţi întreg doar dacă ştiţi că persoanele care se afla în jurul dv vă susţin indiferent ce s-ar întâmpla. Astfel, viaţa vi se pare un lung şir de suişuri şi coborâşuri.

Faptul că dispuneţi de o fantezie şi o creativitate ieşite din comun compensează cu succes faptul că depindeţi într-o oarecare măsură de alţii. Aveţi o fire de artist. Sunteţi o persoană sinceră şi loială, dar nu vă este uşor să vă exprimaţi sentimentele întocmai.

Piersică

Dacă vă plac cel mai mult piersicile, sunteţi în mod sigur o persoană optimistă care caută mereu partea plăcută a vieţii. Vă place să vă aşezaţi pe partea însorită a vieţii, să beneficiaţi din plin de plăcerile oferite de ea. Vă plac lucrurile simple şi evitaţi din răsputeri complicaţiile. Nu vă place să înfruntaţi greutăţile. Sunteţi atras de tot ceea ce este plin de viaţă, consistenţă şi strălucire.

Sunteţi o persoană prietenoasă, deschisă şi sinceră, iar aceste calităţi ale dv formează o aură plăcută care vă învăluie, astfel încât ceilalţi oameni obişnuiesc să vă caute compania.
Sunteţi capabil de iertare, nu ţineţi supărarea în suflet, reuşiţi să uitaţi relativ repede neplăcerile. Prietenia contează enorm pentru dv şi, mai ales când vi se cere sfatul, vă simţiţi cu adevărat împlinit. Sunteţi o persoană independenta şi ambiţioasă, iar prin aceste calităţi succesul vă este aproape garantat.

Banana

Dacă dintre toate fructele de pe această planetă cel mai mult vă plac bananele, atunci sunteţi o persoană înzestrată cu o voie bună permanentă. Dispuneţi de un zâmbet original, sincer şi permanent. Sunteţi o persoană amabilă, binevoitoare şi strălucitoare. Scopul vieţii dv este iubirea şi crearea frumuseţii. Aveţi o inimă caldă, dar vă este greu să deosebiţi dragostea fizică de cea spirituală. Pentru dv, dragostea este una singură.

Este posibil să suferiţi din cauza lipsei de încredere în sine sau chiar să fiţi o persoană retrasă. Oamenii tind să abuzeze de bunăvoinţă dv, crezând că sunteţi o persoană naivă. Sunteţi o persoană loială şi prietenoasă.

[nextpage title=”alte fructe pe pagina urmatoare!”]

Nucă de cocos

Dacă cumva fructul dv preferat este nucă de cocos, atunci puteţi părea în exterior o persoană retrasă şi neprietenoasă, însă cei care reuşesc să străpungă “coaja” dv vor găsi acolo bogaţii nebănuite. Sunteţi o persoană serioasă şi chibzuită. Comportamentul dv – gesturi, gânduri şi sentimente – sunt supuse unui control desăvârşit. Nu vă place singurătatea – cea mai mare delectare pentru dv fiind întâlnirea cu prietenii. Dar nu vă împrieteniţi cu toată lumea, ci doar cu câteva persoane bine alese.
Puteţi părea îndărătnic, dar nu neînduplecabil.

Aveţi un intelect bine dezvoltat. Gândurile dv se formează extrem de repede, mintea dv fiind foarte ageră. Puteţi lua decizii corecte într-o clipită. Trăiţi în general pentru muncă, dar acordaţi atenţia cuvenită şi vieţii particulare. Partenerul de viaţă este ales cu o atenţie deosebită: acesta trebuie să fie la fel de inteligent ca dv. Latura dv pasională nu va fi dezvăluită în totalitate decât în fata partenerului.

Portocală

Dacă portocalele sunt fructele dv preferate, atunci mai mult ca sigur sunteţi o persoană cu o sănătate de fier, plină de viaţă. Nu vă interesează prea mult modul în care vă afişaţi în exterior: nu vă machiaţi, nu urmăriţi neapărat modă, ci încercaţi să fiţi deosebit mai ales în interior.
Dispuneţi de o remarcabilă încredere în sine şi de o voinţă de fier. În acelaşi timp, sunteţi foarte tolerant şi plin de răbdare. Dacă vă apucaţi de ceva, o duceţi la bun sfârşit în mod negreşit. Vă ghidaţi după metoda “încet şi sigur”. Lucraţi în linişte, foarte concentrat.

Puteţi fi uneori măcinat de o şovăială greu explicabilă. Sunteţi un prieten de nădejde, sincer şi interesat de cele sufleteşti. Dispuneţi de un real talent artistic. De obicei încercaţi să evitaţi conflictele.
Partenerul de viaţă este ales cu multă grijă, principalul criteriu fiind optimismul. Iubiţi din toată inima. Nu vă aventuraţi în flirturi, pentru că vă place corectitudinea şi curiozitatea nu vă caracterizează.

Pară

Dacă dintre toate fructele de pe Pământ perele sunt cele care vă plac cel mai mult, atunci este probabil să aveţi un caracter nobil şi aristocrat. Ceilalţi simt că sunteţi o persoană înţeleaptă şi pun mare preţ pe opinia dv. Aveţi o natură sensibilă – uneori exagerat de sensibilă. Vă adaptaţi relativ greu la situaţiile noi şi dificile. Vă simţiţi bine doar atunci când totul este în regulă, în rest obişnuiţi să vă îngrijoraţi, uneori mai mult decât ar fi necesar. Din această cauză, uneori acţionaţi pripit şi superficial. Dacă întâmpinaţi un obstacol, atunci entuziasmul dv piere instantaneu şi începeţi să arboraţi steagul alb. Totuşi, dacă vă concentraţi în mod suficient, calitatea muncii pe care o prestaţi poate deveni de-a dreptul excepţională. Pentru a avea spor, aveţi nevoie să observaţi rezultatele palpabile ale eforturilor dv.

Domeniul în care vă simţiţi acasă este cel intelectual. Vă place să filozofaţi, să participaţi la discuţii lungi având teme elevate. Totuşi, interiorul dv tinde să fie neliniştit şi încordat, chiar şi atunci când ar trebui să vă relaxaţi. Vă entuziasmaţi uşor, dar nu pentru mult timp. Vă împrieteniţi repede, însă menţinerea prieteniei poate constitui o sarcină dificilă pentru dv.

[nextpage title=”alte fructe pe pagina urmatoare!”]

Strugurii

Dacă vă plac foarte mult strugurii, înseamnă că sunteţi cu adevărat multilateral. Vă pricepeţi la atâtea lucruri câte boabe are un ciorchine de strugure. Sunteţi foarte creativ. Din păcate însă nu este sigur că fiecare idee strălucită care se naşte în mintea dv va ajunge să fie aplicată în practică. În general sunteţi o persoană amabilă, însă vulcanul sentimentelor dv poate erupe în orice moment, speriindu-vă anturajul. Din fericire, aceste momente de mari tensiuni sunt scurte, dispoziţia dv interioară revenind foarte repede la armonia care vă caracterizează.

Vă place frumuseţea şi tot ceea ce poate fi pus în legătură cu aceasta. Vă interesează practic orice. Sunteţi o persoană deschisă. Căldura inimii dv atrage oamenii. Sunteţi foarte popular, bine primit în orice grup al societăţii. Mintea dv ageră, inima plină de iubire şi comunicativitatea dv sunt apreciate.
În general, va place viaţa. Tot ceea ce faceţi – de la savurarea plăcerilor vieţii până la activităţile cele mai prozaice – este îmbibat cu mult entuziasm.

Pepene verde

Dacă pepenele verde va place enorm de mult, atunci înseamnă că sunteţi o persoană nobilă şi generoasă. Cum fructul dv preferat iese în evidenţă prin mărimea lui, tot aşa şi dv dispuneţi de un suflet imens şi plin de bunăvoinţă. Culoarea verde simbolizează faptul că vă place natură, mai mult decât orice pe lumea asta.
Oricine vă iese în cale poate conta pe ajutorul dv. Sunteţi tentat să purtaţi grijă tuturor prietenilor dv. Cei din anturajul dv au impresia că resursele dv sunt infinite.

Într-adevăr, dispuneţi de multă energie, sunteţi animat de dorinţa de a fi activ în orice clipă. Totuşi, în pofida multiplelor calităţi de care dispuneţi, sunteţi oarecum sfios. Ceea ce trebuie să învăţaţi este răbdarea. Sunteţi uneori prea impulsiv, alteori prea naiv. Fiţi cu ochii în patru şi nu lăsaţi pe nimeni să abuzeze de generozitatea dv.
Este recomandabil să vă păstraţi un dram de spirit critic sănătos, să nu credeţi chiar tot ce vi se spune.

Căpşuni

Dacă dintre toate fructele care cresc pe această planetă cel mai mult vă plac căpşunile, atunci este probabil că sunteţi tipul de om care se maturizează repede, care îşi câştigă independenţa faţă de părinţi relativ timpuriu. Obişnuiţi să depăşiţi obstacolele vieţii cu multă uşurinţă.
Vă adaptaţi oriunde, chiar şi la condiţiile cele mai dificile. Puteţi să vă simţiţi acasă practic oriunde, dar dacă condiţiile devin neprielnice, vă mutaţi fără să staţi pe gânduri. Sunteţi o persoană independentă, nu acţionaţi niciodată din constrângere, ci doar pe baza convingerii şi voinţei proprii.

Sunteţi capabil să lucraţi practic în orice domeniu, fiind capabil de o concentrare maximă. Este la fel de adevărat că ştiţi şi să vă relaxaţi, să savuraţi plăcerile vieţii. Sunteţi capabil să obţineţi orice favoare, dar uneori abuzaţi de farmecul dv aparte.
În general, viaţa dv este plină de succes, fiindcă nimeni şi nimic nu vă poate impune limite.

[nextpage title=”alte fructe pe pagina urmatoare!”]

Zmeură

Dacă fructul dv preferat este zmeură, atunci sunteţi o persoană cu un suflet senin, plin de veselie, caracterizat printr-un zâmbet permanent şi sincer. Nu obişnuiţi să vă îngrijoraţi sau să vă tânguiţi. Dacă întâmpinaţi o neplăcere, atunci încercaţi să determinaţi unde anume aţi greşit şi vă reîncepeţi activitatea cu o nouă strategie. Nu capitulaţi niciodată.
Sunteţi o persoană adaptabilă, capabilă să-şi schimbe stilul de viaţă de la o zi la alta.

Nu insistaţi să vă integraţi prea profund în situaţia dv actuală fiindcă vă gândiţi că este posibil să fiţi nevoit să plecaţi în orice moment. Sunteţi întotdeauna gata să acceptaţi noutăţile, chiar dacă acestea sunt ieşite din comun.
Pentru dv, toţi oamenii sunt importanţi: puteţi găsi tonul potrivit de a discuta cu plăcere şi eficient deopotrivă cu un ministru sau cu un simplu muncitor.

Prune

Dacă fructele dv preferate sunt prunele, atunci sunteţi o persoană care îşi planifica viaţa pe termen lung. Dispuneţi de un entuziasm constant, nu vă lăsaţi până nu v-aţi atins scopul. Sunteţi un învingător înnăscut. Dacă întâmpinaţi greutăţi, atunci alegeţi metode noi şi mergeţi mai departe.
Aveţi o filozofie de viaţă proprie pe care doriţi cu orice preţ s-o faceţi publică. De multe ori alegeţi o profesie care să vă permită să-i învăţaţi pe alţii.

Dispoziţia dv interioară este constantă şi liniştită. Rar vă ieşiţi din fire, dar dacă vă înfuriaţi atunci tindeţi să distrugeţi totul în jurul dv. Mânia dv piere foarte repede, însă clipele de furie sunt păstrate în memoria dv. Uneori vă ieşiţi din fire în mod nejustificat şi nu sunteţi dispus să recunoaşteţi că dv sunteţi cel care a greşit.
Vi se recomandă să aveţi grijă să nu distrugeţi podurile peste care aţi trecut deja, fiindcă nu ştiţi în ce moment va trebui să vă reîntoarceţi din drum. Învăţaţi să iertaţi, să fiţi mai diplomat, să acceptaţi opinia celorlalţi.

Foto Credit: www.stampileok.ro

News

Barbie de Romania, dintr-o vacanta intr-alta!

Published

on

Diana Bianca sau “Barbie de Romania”, asa cum o numeste presa, se pare ca si-a inceput anul nu doar cu proiecte frumoase, dar si cu vacante dese si neasteptate. 

– Diana, am vazut ca ai plecat din nou in vacanta. Nu te-au speriat toate zvonurile legate de coronavirus?

– Uite ca nu. Eu imi traiesc viata, cu precautiile de rigoare, dar o traiesc. Am invatat incet-incet, sa elimin teama din viata mea. Pentru ca orice frica te blocheaza, te paralizeaza, te tine pe loc. Si te impiedica sa te bucuri.

Iar viata e facuta pentru a te bucura. De tot. Daca alegi sa ti-o traiesti intr-o frica continua, ti-o vei irosi. Si e un dar minunat! 

– Ce destinatie ai ales, de data aceasta?

– Am plecat in Spania, 

intr-un loc linistit, pitoresc, un “satuc” din zona Madridului, unde vreau sa ma bucur de liniste, sa gust din viata locuitorilor, sa ma plimb pe stradutele lor colorate, sa traiesc farmecul unei vieti total diferite, sa ma pierd printre ei…E o stare de bine de nedescris! 

A doua parte a vacantei va fi Madridul. Metropola, agitatie, hotel de 5 stele si tot ce presupune aglomeratia unui oras 

de calibrul Madridului. Voi vizita obiectivele turistice consacrate, voi face putin shopping si deja am ales doua restaurante celebre pentru a lua masa.

– Pleci des in vacante?

– Anul acesta mi-am propus 

sa plec cam lunar. Deja pana in luna iunie, am si programate plecarile.

Vreau un an in care sa muncesc, sa ma implic in multe proiecte, dar sa ma si relaxez. Sa te axezi doar pe munca, nu este o optiune decat in masura in care esti interesat strict de bani.

Dar viata trece si trece extrem de repede, oricat ne-am preface noi ca suntem vesnici. Iar atunci cand vom pleca, nu vom lua cu noi nicio acumulare materiala, ci doar ceea ce am simtit si am trait. 

Eu sunt hotarata sa fiu fericita si aleg sa ma simt libera sa imi traiesc fericirea dupa regulile mele. Oamenii ma vor judeca oricum, in functie de propriile lor interese si imi vor “vana” greselile.

Nu conteaza. Asta spune, in definitiv, ceva despre ei, nu despre mine. Poate ca nici eu nu sunt inger, dar, cu siguranta, nici lumea nu e Rai!

Continue Reading

News

Cum a petrecut Barbie de Romania in Noaptea de Revelion. Imagini inedite. FOTO.

Published

on

Am intrat într-un nou an. La petreceri glam sau pe plajele unor destinații exotice, vedetele și-au făcut dorințe la miezul nopții și au petrecut până în zori. Iar noi le-am admirat pozele de pe Instagram.

A fost noaptea cu cele mai multe artificii din an, în care ți-ai pus o dorință și ai petrecut până în zori. Un eveniment atât de spectaculos nu putea să treacă fără postarea a cel puțin o poză pe Instagram.

Vedetele nu diferă prea mult de noi. Fie că au luat parte la o petrecere extravagantă de anul nou, fie că și-au pus o dorință la trecerea dintre ani cu picioarele în nisip, vedetele nu au ezitat să publice poze pe Instagram.

Barbie de Romania, frumoasa blonda Diana Bianca a petrecut Noaptea de Revelion in Capitala, intr-unul dintre cele mai exclusiviste localuri de la noi. Aceasta s-a bucurat de cei dragi si a a degustat cele mai pretentioase feluri de mancare si cele mai fine bauturi.

Diana a purtat o rochie din paiete rosii si a stralucit la propriu.

„Ce multe lucruri neasteptate s-au ivit, ce multe lucruri asteptate nu au mai aparut niciodata…

Renunta la ce ai pierdut, sorteaza ceea ce e bun si frumos, agata-te de ce a ramas si construieste mai departe.”, a scris Diana Bianca pe conturile ei de socializare.

Continue Reading

News

Board games sau jocurile de societate – cadoul mult dorit de Craciun

Published

on

Oamenii au avut dintotdeauna o afinitate pentru jocurile de societate. Joaca in general aduce o bucurie in viata ta indiferent de varsta pe care o ai.

Ofera drept cadou jocuri de societate!

In perioada Craciunului trebuie sa faci cadouri cat mai frumoase celor dragi. Pentru asta ai nevoie sa iti gasesti inspiratia si sa reusesti sa ii surprinzi pe acestia cu cele mai inedite produse. Un joc de societate este un produs care ar bucura orice persoana. Pana la urma cine nu s-a jucat macar o data in viata sah sau Rummy?

Iata care sunt beneficiile aduse de jocurile de societate:

Imbunatatesc functionarea creierului –  Jocurile de societate reprezinta un bun exercitiu pentru creier. Acestea ajuta la formarea gandirii si a memoriei atat pentru cei mici cat si pentru adulti.

Aduc buna dispozitie in viata ta –  Prin practicarea unor jocuri de societate corpul tau va elibera endorfine iar asta iti va aduce o stare de bine. Vei vedea ca te vei simti mai vesela si mai multumita de tine si de cum ai ajuns sa iti petreci timpul liber.

Reduc stresul – Stresul este o problema de care ne lovim zi de zi. Atunci cand iti petreci timpul facand ceea ce iti place, vei vedea ca stresul acumulat de-a lungul zilei o sa dispara.

Intaresc relatiile dintre oameni –  Jocurile de societate implica conexiunea cu alte persoane si comunicare cu acestia. O seara placuta alaturi de cei dragi te va ajuta sa iti dezvolti relatii mai bune cu oamenii de langa tine.

Sporesc creativitatea – Jocurile te vor ajuta sa iti dezvolti creativitatea. Vei petrece mai mult timp incercand sa gasesti solutii pentru a iesi invingator.

Prin urmare un joc de societate este un produs exceptional pe care il poti darui drept cadou atat unei femei cat si unui barbat. Avand in vedere faptul ca sarbatorile de iarna se apropie cu rapiditate poti incepe prin a cauta cateva jocuri de societate astfel incat sa iti surprinzi toti apropiatii. Pe piata vei gasi foarte multe modele de jocuri din care poti alege, incat sa reusesti sa le aduci persoanelor dragi din viata ta  mai multa multumire si fericire.

Gandeste-te ca in dimineata Craciunului toti cei dragi vor deschide cadoul primit de la tine si vor ramane placut impresionati. Pana la urma, Craciunul inseamna bucuria de a darui. Daca tie ti-ar face placere sa primesti drept cadou un joc de societate atunci cu siguranta si prietenilor tai le va face placere.  Alege un joc de societate care sa ii reprezinte sau daca stii ceea ce isi doresc nu mai sta pe ganduri si cumpara produsul!

Continue Reading
Life5 luni ago

Impresioneaza-ti prietenii sau colegii cu un cadou special in 2020

News11 luni ago

Barbie de Romania, dintr-o vacanta intr-alta!

News1 an ago

Cum a petrecut Barbie de Romania in Noaptea de Revelion. Imagini inedite. FOTO.

News1 an ago

Board games sau jocurile de societate – cadoul mult dorit de Craciun

Bazar2 ani ago

Honor 10 – review: smartphone mid-range cu un raport foarte bun calitate-pret

Bazar2 ani ago

Jocuri păcănele, ruleta casino și blackjack online

Bazar2 ani ago

Casio G-SHOCK – Official timekeeper la Neversea si Untold 2019

Bazar2 ani ago

Solutia perfecta pentru stocurile produselor de curatenie si igiena!

Bazar2 ani ago

De mici invatam sa reciclam

Bazar2 ani ago

Cerbul de Aur 2019: 71 de artiști din 21 de țări s-au înscris în selecția pentru concursul internațional de interpretare

Bazar2 ani ago

Învață cum să faci bani online la casino

Bazar2 ani ago

Diana Bianca a dat petrecere mare de ziua sa de naștere. Vezi cine a fost alaturi de ea si cum a petrecut

Bazar2 ani ago

Cele mai rapide 3 limuzine din lume

Bazar2 ani ago

3 Culturi care încă folosesc astrologia intensiv

Bazar2 ani ago

Fii la curent cu noile tendinte in materie de seminee si design interior

Bazar2 ani ago

Tenorul Dragos Cicu a avut un moment extrem de apreciat pe scena Summer Gala 2019

Bazar2 ani ago

Cine va câștiga în Liga Campionilor UEFA 2020?

Bazar2 ani ago

Este o idee buna sa iti faci biletul zilei bazat pe campionatul de fotbal preferat?

Bazar2 ani ago

Când siguranţa înseamnă voie bună prin noua colectie de carucioare de copii            

Bazar2 ani ago

Cum achizitionezi cele mai bune sisteme de incalzire si sanitare pentru locuinta ta? Apelezi la un magazin instalatii de incalzire si sanitare de incredere

Muzica2 ani ago

Denisa Moga lanseaza single-ul „Maker”

Bazar2 ani ago

Delia lansează videoclipul oficial al piesei „Trăiește frumos”, un manifest pentru o viață echilibrată în offline

Muzica2 ani ago

Kalle a lansat Bagajul, primul featuring cu JO

Bazar2 ani ago

Dan Bălan a lansat „Numa Numa 2”, continuarea fenomenului mondial „Dragostea din tei"

Muzica2 ani ago

Dan Bălan continuă povestea „Dragostea din tei” în Africa

Muzica2 ani ago

S-a lansat videoclipul oficial “Mr. Loverman”!

News2 ani ago

Mark Stam – s-a lansat anul acesta în muzică și este deja în topuri

Muzica2 ani ago

Sore face prima declaratie de dragoste muzicala iubitului ei!

Muzica2 ani ago

Nadiris lansează single-ul “Alinare”

Eveniment2 ani ago

Jorge Gonzalez reprezinta Spania la Cerbul de Aur 2018

Muzica2 ani ago

Alexandra Tanasoiu lanseaza piesa si clipul „Dor de vara”

Muzica2 ani ago

Cea mai așteptată colaborare! Irina Rimes și The Motans lansează „Cel mai bun DJ”

Muzica3 ani ago

Amna lanseaza „De Cate X Vrei Tu”

Muzica3 ani ago

„Suflet de hartie”: Celia si Stefan Floroaica, de la Exatlon, poveste de dragoste in noul clip al artistei

Muzica3 ani ago

Dara își dorește să se înscrie la școala de pilotaj aviatic

Muzica3 ani ago

Myra Monoka lanseaza single-ul si clipul „Rewind”

Muzica3 ani ago

O prezentatoare TV s-a lansat in muzica. Este foarte sexy in videoclip!

Muzica3 ani ago

Mary Lee lanseaza un nou single si videoclip, “Hamora”

Muzica3 ani ago

Jean Gavril a lansat “Jale Jeane”

Muzica3 ani ago

Iubire fierbinte intre Antonia si Alex Velea!

Trending