Connect with us

Este o idee buna sa iti faci biletul zilei bazat pe campionatul de fotbal preferat?
 
Pariorii inraiti, care au facut un job din aceasta activitate si traiesc din ea, sunt la curent cu tot ce se intampla in campionatele importante din Europa. Din punct de vedere obiectiv, un campionat important si demn de urmarit este unul care da anual cel putin o echipa in competitiile importante intercluburi. Insa putini sunt cei care afirma ca Scotia este campionat valoros, datorita faptului ca Celtic ajunge an de an in Uefa Champions League sau Europa League, ori ca Portugalia este campionatul preferat, desi Porto, Benfica, Sporting si Braga sunt toate abonate la competitiile importante de pe continent. Tarile prezente aproape non stop pe biletu zilei sunt mai putine, iar motivele sunt lesne de inteles.
 
<h2>Campionatele cele mai prezente pe biletul zilei</h2>
 
Sa luam de pilda Anglia, unde este imposibil ca un parior sa nu aiba o afinitate, fie ca e vorba de Premier League, Championship, League 1 sau League 2. Pur si simplu Anglia are capacitatea de a atrage daca nu fani, atunci cu siguranta o multime de spectatori. E imposibil sa nu gasesti in fiecare sambata cel putin o singura selectie prezenta pe biletul zilei care sa vina din Anglia.
 
Nu foarte departe din punct de vedere geografic, dar si ca preferinte in lumea pariurilor online si offline, este campionatul Spaniei sau La Liga. Acolo sunt 2 echipe care detin suprematia, Real Madrid si Barcelona, insa sunt destul meciuri frumoase care ofera spectacol, atunci cand cele doua mentionate joaca impotriva altor echipe de traditie precum Atletico Madrid, Sevilla, Valencia sau Villareal. De multe ori considerate pariuri sigure, victoriile Barcelonei si ale Realului sunt nelipsite din ponturile de pe biletu-zilei.com si implicit de pe biletele pariorilor.
 
Germania este tara care ofera spectacol in fiecare etapa, cu multe meciuri in care se inscriu cu usurinta peste 3 goluri. De aceea este preferat pentru pariorii ce joaca foarte mult la numarul de goluri, dar si la rasturnari de situatie in ultimul moment. Un alt avantaj este acela ca nu exista neaparat echipe mar isi echipe mici, deoarece favorite pot oricand sa se incurce de cluburile aflate la subsolul clasamentului.
 
<h3>Campionatul preferat pe biletul zilei</h3>
 
Sa pariezi meciuri din campionatul preferate are multe avantaje, dar si dezavantaje deopotriva. In primul rand, daca acel campionat este preferat, inseamna ca il urmaresti tot timpul si esti la curent cu forma echipelor, a jucatorilor, cu transferurile efectuate si cu fiecare stil de joc. De asemenea, dupa un anumit timp, incepi sa inveti care este comportamentul anumitor echipe atunci cand se intalnesc. Partea mai putin buna, atunci cand pui pe biletul zilei un meci sau mai multe din campionatul de fotbal preferat, este ca intervine si o doza importanta de subiectivism. Este firesc sa ai si o echipa de suflet si la fel de normal sa iti doresti sa castige, dar din pacate alegerile emotionale nu isi au locul in lumea pariurilor. 
 
Indiferent de strategia pe care o abordezi si de campionatele pe care le urmaresti, trebuie sa stii cum sa pariezi responsabil si sa nu alegi ce iti doresti sa se intample, ci varianta cea mai plauzibila, in functie de diferiti factori. Acelasi sfat il vei primi si pe biletu-zilei.com, unde majoritatea ponturilor sunt obiective.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending