Connect with us

Pentru ca un imobil sa poata fi functional este necesar printre altele ca acesta sa fie dotat cu un sistem de incalzire si cu un sistem sanitar. Avand in vedere ca aceste doua sisteme sunt utilizate pe tot parcursul utilizarii imobilului este necesar ca acestea sa fie de cea mai buna calitate pentru a evita pe cat posibil deteriorarile.
Un sistem sanitar sau de incalzire bun presupune utilizarea celor mai bune piese si a celor mai bune materiale in construirea sistemului. Atunci cand vine vorba despre construirea sistemului sanitar exista mai multe tipuri de tevi care pot fi utilizate pentru construirea acestuia. Toate aceste optiuni prezinta avantaje, dupa cum se poate observa din continuarea acestui articol.
Tevile din plastic sunt fara nici o urma de indoiala cele mai populare tevi utilizate pentru construirea unui sistem sanitar. Principalele avantaje oferite de catre acest tip de teava sunt: costul de achizitie extrem de scazut, rezistenta crescuta la coroziune, grad ridicat de flexibilitate si greutatea mica.
Tevi din prolipropilena. Acest tip de teava este utilizat cu succes in construirea unui sistem sanitar eficient si durabil pentru ca ofera foarte multe avantaje, cateva dintre acestea fiind: durata de utilizare mare (aproximativ 50 ani), nu sunt toxice si rezista la inghet fara nici un fel de problema.
Tevi din cupru. Cred ca pentru nimeni nu mai este o noutate faptul ca tevile din cupru se numara printre cele mai bune solutii pentru construirea unui sistem sanitar de cea mai buna calitate. Acest lucru se datoreaza avantajelor oferite de catre cupru, cele mai importante fiind urmatoarele: durata de utilizare foarte mare, sunt usor de instalat, nu sunt toxice, previn depunerile de calcar.
 
Utilizate la fel de mult ca si tevile din plastic, tevile din pexal sunt o alta alegere foarte comuna pentru construirea unui sistem sanitar. Principalele avantaje oferite de catre alegerea acestui tip de teava sunt urmatoarele: durata de utilizare mare, montaj rapid, rezistenta mare la coroziune, imbinare perfecta a tevilor, nu sunt toxice.
Avand in vedere ca toate tipurile de tevi utilizate pentru crearea unui sistem sanitar ofera avantaje trebuie sa existe anumite criterii care sa faca departajarea intre acestea astfel incat sa poti alege cea mai buna solutie pentru construirea sistemului sanitar. Cateva dintre cele mai importante criterii de care trebuie sa tii cont atunci cand achizitionezi tevile pentru crearea sistemului sanitar sunt urmatoarele:

  • Temperatura si presiunea apei ce va trece prin ele.
  • Tipul de centrala utilizata.
  • Dimensiunea sistemului sanitar care se doreste a fi creat.
  • Sursa apei.
  • Nu in ultimul rand, bugetul de care dispui pentru crearea sistemului sanitar.

 
In ceea ce priveste construirea unui sistem de incalzire, cele mai potrivite tevi pentru conceperea unui astfel de sistem sunt urmatoarele:

  • Tevile din cupru. Acest tip de teava este alegerea cea mai potrivita in cazul in care se doreste crearea unui sistem de incalzire durabil, care sa ofere randament termic foarte bun si care sa fie cat mai sigur. Printre avantajele oferite de catre acest tip de teava mentiuonez: au o durata de utilizare foarte mare, sunt rezistente la uzura, coroziune, la diferentele de temperatura si presiune a apei, sunt rezistente la socurile mecanice, sunt antibacteriene.
  • Tevile din prolipropilena. In cazul in care din diferite motive nu alegi tevile din cupru pentru construirea sistemului de incalzire atunci tevile din prolipropilena sunt alternativa corecta. Principalele avantaje oferite de catre acest tip de teava sunt urmatoarele: au un pret de comercializare mai mic decat tevile din cupru, ofera un randament termic bun, rezistenta buna la coroziune si la factorii chimici care pot afecta sistemul de incalzire.

 
Toate aceste tipuri de tevi dar si multe alte piese sau echipamente necesare construirii unui sistem sanitar sau de incalzire pot fi achizitionate simplu si rapid prin intermediul unui magazin online. Incalzire-sanitare.ro este magazinul online care ofera cele mai bune solutii pentru construirea unui sistem de incalzire sau sanitar de cea mai buna calitate. Toate produsele comercializate de catre acest magazin instalatii de incalzire si sanitare respecta cele mai exigente norme de calitate motiv pentru care acest magazin este alegerea pe care trebuie sa o faci in cazul in care ai nevoie de echipamente pentru sistemul de incalzire sau pentru sistemul sanitar. Produsele care pot fi achizitionate prin intermediul acestui magazin online fac parte din urmatoarele categorii:

  • Tevi si fitinguri.
  • Energie solara.

De asemenea, tot prin intermediul acestui magazin online pot fi achizitionate servicii si avizare ISCIR. Aceste servicii dar si toate produsele care pot fi achizitionate prin intermediul acestui magazin online sunt oferite la un pret mic in comparatie cu calitatea oferita. Serizoitatea, promptitudinea, raportul calitate – pret foarte bun, varietate foarte mare de produse sunt doar cateva dintre avantajele de care te vei bucura in cazul in care vei apela la serviciile oferite de catre acest magazin online.
In concluzie, indiferent ca doresti sa construiesti de la zero un sistem de incalzire sau sanitar sau doar doresti sa inlocuiesti anumite piese, magazinul online incalzire-sanitare este alegerea pe care trebuie sa o faci pentru a te bucura de produse de cea mai buna calitate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending