Connect with us

Competiția sezonului următor va fi la fel de contestată ca oricând, iar pentru cei interesați de noi oferte de pariuri pentru clienți, am decis să aruncăm o privire asupra celor cinci favorite pentru a ridica trofeul în 2020. 
Harry Redknapp are în vedere o perioadă de dominare a limbii engleze în Europa și sprijină Manchester City să-și pună capăt sezonului sezonului din Liga Campionilor. Orașul lui Pep Guardiola a câștigat un triumf istoric intern anul trecut, după ce și-a apărat titlul de Premier League și a câștigat Cupa FA. Gloria Ligii Ligii a continuat însă să-l alăture pe Man City, iar sezonul trecut a fost eliminată în sferturile de finală de Tottenham, care a pierdut finala la Liverpool. Redknapp se asteapta ca cluburile engleze sa continue sa domine in Europa – Chelsea la batut pe Arsenal in finala Ligii Europei din 2019 – si se pare ca Manchester City este favoritul favorit al Ligii Campionilor și puteți verifica cotele  pariuri sportive la 888 Sport, Liverpool confirmă Sepp van den Berg ca primă de semnare de vară Bayern München a eșuat cu o ofertă dramatică târzie pentru a-și deturna acordul lui Van den Berg Arsene Wenger răspunde zvonurilor la Newcastle și face întoarcere la Premier League Fostul manager Spurs și West Ham a declarat Mirror Sport: „Ma simt foarte bine in urmatorii ani, Liga Campionilor va fi facuta pentru cluburile engleze.
„Avem Man City anul viitor, îmi plac anul viitor. Cred că este rândul lor să-l câștige. Dacă ar fi trebuit să fac un pariu acum pe câștigătorii de anul viitor, aș vrea să fiu cu Man City „. Redknapp a adăugat:” Cele două semifinale [între Liverpool și Barcelona și Tottenham și Ajax] au fost două dintre cele mai bune jocuri pe care le vom vedea vreodată. „Jocul de la Barcelona, ​​că performanța de la Liverpool, a fost uimitor, apoi Tottenham revenind în a doua jumătate împotriva Ajax a fost incredibil, de asemenea.
Harry Redknapp a declarat că Manchester City poate pune capăt secetei din Liga Campionilor anul viitor „Mă uit în jur acum și chiar mă pot vedea dominându-ne în următorii câțiva ani. „Cred că mi se pare că Real Madrid este în declin, Barcelona nu arata ceea ce au fost, Liverpool a arătat că nu au de ce să se teamă”. Liverpool, câștigătorii Ligii Campionilor, a terminat pe locul al doilea în Premier League, un punct al lui Guardiola, Manchester City . Jurgen Klopp face parte din campania Premier League 2019-20 împotriva Norwich City, în timp ce orașul călătorește spre estul Londrei pentru a face față West Ham

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending