Connect with us

Odată cu ascensiunea lor radicală, limuzinele au devenit din ce în ce mai luxoase și mai rapide. Plimbările mai lungi într-o limuzină pot deveni mult prea lungi dacă aceasta nu are destui cai sub capotă.
Constructorii de mașini s-au luat la întrecere și au încercat să ofere viteză și confort optim limuzinelor. Acestea sunt la o căutare din ce în ce mai mare, iar găsirea unei limuzine de închiriat nu mai este o problemă în zilele de azi. Deci, să vedem care sunt cele mai ”vitezomane” limuzine.
Bentley Continental Flying Spur Speed
Când vine vorba despre Bentley, toată lumea recunoaște calitatea acestor mașini. Luxul de care dispun mașinile lor este unul extraordinar. Pe lângă asta, performanța motoarelor este una net superioară multor mașini.
Trecând la partea tehnică, această limuzină are nu mai puțin de 610 cai putere sub capotă. Atinge o viteză maximă de 322 km/h. Pe lângă elementele luxoase de care dispune, nici accelerația nu dezamăgește. Această limuzină atinge suta în 4,8 secunde.
Alpina B5 Bi-Turbo
Acest model este un tuner semioficial de la marca BMW. Cei de la Alpina au modificat automobilele de la BMW și le-au adus la un nivel superior.  Cu siguranță, elementele luxoase nu lipsesc din această mașină, iar motorul nu se lasă mai prejos nici el.
Are o putere de 507 cai, iar viteza maximă atinsă este de 307 km/h.  Atinge intervalul 0-100 km/h în nu mai puțin de 4,7 secunde. Dacă sunteți pasionați de viteză și în același timp de eleganță, cu siguranță veți găsi limuzine de închiriat.
Aston Martin Rapide
Cu siguranță un asemenea Aston Martin nu putea fi lăsat pe dinafară. Eleganța și viteza pe care le oferă această mașină a reușit să impresioneze. Are o putere de 477 de cai putere, iar viteza maximă este de 295 km/h. Accelerează în intervalul 0-100 km/h în 5,2 secunde.

1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending