Connect with us

Irina Rimes, una dintre cele mai apreciate artiste din industria muzicală românească, lansează astăzi noul ei single, „Cel mai bun DJ”, alături de The Motans. Colaborarea dintre cei doi artiști de peste Prut este una pe care fanii lor au așteptat-o mult timp, aceștia exprimându-și în nenumărate rânduri dorința de a-i auzi cântând împreună.

 

 

Deși sunt la prima colaborare muzicală, Irina și Denis (The Motans) s-au întâlnit de foarte multe ori în studio și au compus nenumărate single-uri pentru alți artiști. Ambii au avut cu siguranță unele dintre cele mai rapide ascensiuni din industria muzicală românească, fiind premiați atât pentru abilitățile de compozitori, cât și pentru voce.

Colaborarea Irinei cu The Motans a venit firesc și îmbină perfect stilurile muzicale prin care cei doi artiști au cucerit topurile din România. „Eu și Denis ne știm de foarte mult timp și avem o chimie extraordinară când vine vorba de compus și cântat. Ne înțelegem perfect în studio și abia așteptam să lansez această colaborare!”, spune Irina.

„În sfârșit… Prima noastră colaborare cu Irina. Este întotdeauna o plăcere deosebită să lucrez cu acest om, care pe parcursul timpului mi-a devenit unul din cei mai buni prieteni din România. Sper din suflet ca piesa să dea încă puțină culoare acestei veri!”, a declarat și Denis Roabeș, care la începutul acestui an a lansat primul său album, „My Gorgeous Drama Queens” . După ce „Weekend” feat. Delia (piesă cu peste 23 de milioane de vizualizări) a fost desemnată piesa anului 2017, single-ulrile „Jackpot” și „Pentru că” feat. INNA s-au clasat pe primul loc în topurile radio și TV, mai multe săptămâni la rând. Cele patru hituri plasate pe locul întâi în topul audiențelor radio și TV cumulează peste 70 de milioane de vizualizări pe YouTube și poziții de top în Shazam și iTunes. The Motans s-a numărat printre artștii Global Records care au cântat la PRO FM On Top, pe scena amenajată pe Casa Poporului, alături de Delia, ANTONIA, Irina Rimes, Killa Fonic, Nicoleta Nucă, Vanotek, Alex Velea, Adda, Mira, Mark Stam, Lino Golden.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending