Connect with us

 

The Martian, care are 7 nominalizari la Oscar, inclusiv pentru Cel Mai Bun Film, va fi disponibil in magazinele de specialitate in format Steelbook (Blu ray 3D +2D), Blu ray 3D, Blu Ray si DVD.

În timpul unei misiuni pe Marte cu echipaj uman, astronautul Mark Watney (Matt Damon) este considerat mort, victimă a unei furtuni puternice şi este lăsat în urmă de echipajul său. Însă Watney supraviețuiește urgiei și descoperă curând, că a fost lăsat singur pe planeta ostilă. Cu provizii insuficiente, el este nevoit să-și folosească la maxim creativitatea, inteligența și forța interioară pentru a rămâne în viață și a găsi o cale prin care mesajul său de ajutor să ajungă pe Pământ, pentru a putea fi salvat.

La milioane de mile distanță, NASA și o echipă internațională de oameni de știință caută neîncetat soluții prin care să îl aducă pe ‘marțian’ acasă, în vreme ce colegii săi de echipă pun și ei la cale o misiune îndrăzneață, dacă nu imposibilă, de salvare.

Filmul este regizat de legendarul Ridley Scott (Alien, Prometheus) şi este bazat pe romanul bestseller The Martian, al autorului Andy Weir.
Titlul original: The Martian

Titlul in limba romana: Marţianul

Regia: Ridley Scott

Distributia: Matt Damon, Kristen Wiig, Kate Mara, Jessica Chastain

Distribuitor: Odeon Cineplex, www.facebook.com/OdeonFilm

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending