Connect with us

Google se pregăteşte să atace iPhone-ul rivalilor de la Apple cu un un smartphone dezvoltat de subsidiara Motorola, mai „conştient” de mediul înconjurător şi suficient de deştept pentru a anticipa modul în care urmează să fie folosit, a declarat şeful Motorola, Dennis Woodside.
Gadget-ul, numit MotoX, va fi produs inclusiv în SUA şi va face parte dintr-o campanie de a reduce preţurile smartphone-urilor şi de a pune capăt marjelor ridicate de profit ale companiilor precum Apple, a spus Woodside, citat de cotidianul Financial Times. Woodside a devenit şeful Motorola după preluarea companiei de către Google la sfârşitul anului 2011, scrie Mediafax.
Declaraţiile directorului Motorola, făcute în cadrul unei conferinţe oragnizate în statul american California, reprezintă prima confirmare oficială că Google va lansa un telefon capabil să concureze cu dispozitive precum iPhone şi Samsung S4.
MotoX este, ţinând seama de context, mai conştient de ceea ce se întâmplă în jurul său. Poţi interacţiona cu acesta mai mult decât cu alte dispozitive actuale. Anticipează ce vreau„, a spus Woodside.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending