Connect with us

Ca orice festival care se respecta, Rockstadt Extreme Fest va insemna, pe langa muzica si distractie la superlativ.

La capitotolul spectaculozitate, oferta festivalului este imbogatita de un moment deosebit de atractiv, programat in seara de vineri: in prim plan va fi trupa de spectacol pirotehnic HYPNOSIS. La Rockstadt Extreme Fest trupa va pune in scena show-ul Industrial Opera, un spectacol cu coregrafii ce se desfasoara pe muzica celor de la Rammstein sau Rob Zombie si care este dedicat rockerilor de pretutindeni.

Cei 11 membrii ai trupei vor oferi o reprezentatie captivanta si variata de jonglerii cu foc,  ce implica utilizarea unei game largi de echipamente si efecte pirotehnice.

Infiintata in 2007, trupa s-a remarcat la numeroase festivaluri din Romania si de peste hotare, iar recent a cucerit publicul si prin prezenta in emisiunea concurs Romanii au talent, la care a evoluat pana in semifinala.

 Nu vor lipsi nici facilitatile sportive si de divertisment: cei prezenti la festival vor avea la dispozitie o zona in care vor putea lua parte la partide de paintball, Mens Sana In Corpore Sano invita spectatorii la concursuri de viteza cu parasuta de sol, cursa cu obstacole, concurs de forta si coborare cu tiroliana, iar Coca Cola ii asteapta pe cei prezenti intr-o atractiva zona de joaca si relaxare.

Participarea la concursul beer mile va fi o alta optiune amuzanta, iar dupa incheierea concertelor, distractia va continua la rockoteca din incinta, cu muzica si  concursuri de growl si headbanging.

Rockstadt Extreme Fest va avea loc in perioada 29 – 31 august la Rasnov, iar perimetrul festivalului va fi situat pe terenul de biatlon de la baza Cetatii Rasnov.  (Str Cetatii).

Biletele pentru Rockstadt Extreme Fest se gasesc in reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se afla la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe: Biletoo.ro, BLT.ro, MyTicket.ro, Eventim.ro, IaBilet.ro  şi Metalhead.ro/bilete.

In prezent mai sunt disponibile bilete pentru o zi, la pretul de 65 lei si abonamente, pentru cele 3 zile de festival, la pretul de 100 lei. Preturile raman valabile pe toata durata festivalului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending