Connect with us

Telespectatorii TVR pot urmări meciul Bayern Munchen – Chelsea vineri, 30 martie, ora 21.30 
Bayern Munchen, câştigătoarea Ligii Campionilor şi Chelsea, în calitate de cîştigătoare a trofeului Europa League, se vor înfrunta în Supercupa Europei, în 30 august, pe Eden Arena, în Praga, Cehia. Meciul va fi transmis de TVR 1, TVR HD şi TVR+, începând cu ora 21.30, partida fiind comentată pentru telespectatorii TVR de Emil Hossu Longin.
„Se înfruntă două echipe cu antrenori noi, Jose Mourinho de la Chelsea şi Pep Guardiola de la Bayern Munchen, mari rivali din perioada în care au fost adversari în Spania, la Real şi Barcelona. Guardiola are în palmares două Supercupe câştigate cu Barcelona, în 2009 şi 2011; Mourinho nu a câştigat până acum acest trofeu. Nici Bayern Munchen nu se poate lăuda cu acest trofeu, singurul care-i lipseşte din palmares. Va fi un meci captivant pentru iubitorii fotbalului, pe care îi invităm să-l urmărească la TVR”, spune Emil Hossu Longin, comentatorul partidei.
În meciul care va deschide sezonul european inter-cluburi se întâlnesc ultimele două câştigătoare ale Ligii Campionilor: Chelsea în 2012, Bayern Munchen în 2013. Este pentru prima dată în ultimii 5 ani când nu va câştiga o echipă din Spania această cupă.
Şi tot în acest an, este prima ediţie a Supercupei Europei în formulă itinerantă, după 15 ani în care a fost găzduită de Monte Carlo. Dacă anul acesta se joacă la Praga, în 2014 se va desfăşura la Dublin, iar în 2015 la Tbilisi.
În aceeaşi zi, de la 21.00, înaintea partidei şi de la 23.50, după încheierea ei, Tudor Furdui şi Cornel Dinu analizează partida în cadrul unui Studio Fotbal, Supercupa Europei, difuzat la  TVR 1, TVR HD şi TVR+.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending