Connect with us

Pina luni, 28 iunie, peste 1000 de persoane se inscrisesera pe site-ul protv.ro in competitia care hotaraste care regiune este fruntea! Cind vine vorba de talente, Muntenia este regiunea geografica cu cei mai multi romani talentati pe metru patrat, sau cel putin asa arata harta cu talentatii Romaniei.
Potrivit numarului celor inscrisi pe www.aitalent.protv.ro si www.protv.ro, Muntenia conduce in topul celor mai talentati romani cu 309 de persoane inregistrate. La distanta mica de fruntasa tarii se afla Moldova cu 276 de inscrisi, urmata de Transilvania cu 208 talentati. Pentru Banat si Crisana s-au inscris 93 de persoane, pentru Oltenia 74, iar pentru Dobrogea 50. Codasul clasamentului este Maramuresul care figureaza cu doar 31 de persoane inscrise.
Pe harta talentelor se pot inscrie toti cei care au un talent al lor, oricare ar fi acesta. Cei care nu au reusit inca sa-si identifice abilitatile care i-ar putea propulsa in topul celor mai talentati romani nu au decit sa completeze “testul talentului”.Odata formularul completat, participantii dobindesc astfel sansa de a-si descoperi talentul ce-i poate scoate din multime si care poate face ca regiunea lor geografica sa fie propulsata in fruntea clasamentului. Cum orice persoana care se considera talentata se poate inscrie in continuare pe “harta talentelor” clasamentul poate suferi modificari de la ora la ora.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending