Connect with us

 

Ajunsa in pragul disperarii si fara pic de ajutor din partea copiilor pe care ii implora pentru a-i plati cautiunea tatalui lor, Leana se vede nevoita sa apeleze la vanzarea locuintei din Sadova.

“Ma, mamicule, aici nu este vorba de smecheri sau de fraieri, ci este vorba de tatal tau. Eu il iubesc si de asta va spui: „daca tu si cu Axinte nu ma ajutati, nu mai sunteti familia mea”, striga disperata Leana. Aceasta recurge la santaj emotional pentru a-i forta pe Axinte si Urinela sa isi vanda si ei apartamentul.

Insa Leana se loveste de refuzul vehement al Urinelei de a-si vinde proprietatile si lucrurile scumpe pe motiv ca “apartamentul valoreste si coste extrem de mult si ca poseda vedere spre fereastra”.

Singura solutie la care recurge sotia lui Costel Partag este de a-si vinde casa bancii. Odata ajunsa in batatura familiei Partag, Leana incepe sa prezinte imobilul evaluatorului bancii ca un adevarat agent imobiliar:

“Interiorul il vazusi, asta fu si curtea, colea este damigeana, hambare, un cauciuc…”.

Indignarea Leanei atinge cote maxime cand evaluatorul ii prezinta suma de bani pe care i-o poate oferi banca in schimbul proprietatii scoase la vanzare. Motivele sunt expuse transant: “Nu cred ca exista fiinta oameneasca care poate sa locuiasca mai mult de o ora in asemenea loc!”.

Care este deznodamantul tranzactiei rapide si ce solutii gaseste Leana pentru a-si elibera sotul din inchisoare veti putea afla sambata, 5 decembrie, de la ora 21:30, intr-un nou episod din serialul de comedie “Vacanta Mare – Comoara din Sadova”, la Kanal D!

LEANA (Mugur Miheascu) VACANTA MARE KANAL D

LEANA (Mugur Miheascu)
VACANTA MARE KANAL D

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending