Connect with us

Parintii Madalinei Manole au fost de acord dupa mai mult de  40 de zile de la moartea artistei sa vina intr-o emisiune de televziune.
Invitatii la ”Acces Direct” parintii Madalinei au venit sa spuna adevarul despre scandalul pe care l-a iscat sotul artistei!
Mircea Petru o acuza pe mama Madalinei ca i-a maltratat sotia si a batut-o inca din copilarie! Puiul, sotul Madalinei spune ca familia i-a tocat banii acestia inca de cand aceasta incepuse sa castige primii bani din muzica.
Mama Madalinei a marturisit ca a avut o relatie foarte deschisa cu Madalina pana in momentul in carea aceasta s-a casatorit cu Puiu, mai exaxt pana acum 8 luni de zile. De atunci Madalina era extrem de tacuta si distanta cu ea!
Tatal solistei sustine intr-un interviu emisiunii „Acces Direct” ca singurul vinovat de moartea artistei este sotul acestuia care nu vrea sa vorbeasca despre moartea acesteia!
„Puiule, mi-ai distrus fetita. Nu vreau sa cred ca acest copil nu mai este. Acum 44 de ani eram cel mai fericit tata. I-am spus, Puiu daca se intampla ceva cu fetita mea, nu te voi ierta niciodata”, spune tatal artistei in interviul de la Antena 1.
Video Credit: Videonews.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending