Connect with us

News

HOROSCOPUL FRUCTELOR: Spune-mi ce fruct preferi, ca să-ţi spun cine eşti!

Published

on

Fiecare dintre noi are un fruct preferat, sau chiar mai multe. Pot exista şi câteva fructe pe care le evitaţi, pentru că nu vă plac. Sau pur şi simplu doriţi să completaţi prin energia fructului ceva ce lipseşte cu desăvârşire din dv ?

Fructele au certe corespondente astrologice, dar aici nu le vom evidenţia, pentru că acest corespondent poate fi nu numai Soarele din horoscopul dv, ci eventual Ascendentul, o planetă din casa I, Jupiter sau caracterizarea dv pe baza zodiacului floral sau arboricol.

Aici vom enumera numai 12 fructe – relativ răspândite în zona noastră – deşi pe planeta noastră cresc mult mai multe. Vă rugăm să încercaţi să vă regăsiţi printre ele – noi ne-am gândit că este puţin probabil să preferaţi lămâile sau papaya…

Mărul

Dacă vă plac merele, înseamnă că sunteţi extravagant, creativ şi multilateral. Sunteţi o persoană deschisă – uneori prea deschisă, pentru că insistaţi prea mult să vă exprimaţi părerea, ceea ce îi poate deranja pe alţii. Vă place adevărul şi doriţi să-l scoateţi la lumina zilei. În numele adevărului, uneori acţionaţi în mod precipitat, producând gafe. Nu sunteţi în mod neapărat eficient în organizarea vieţii dv – viaţa dv putând fi un lung şir de activităţi desfăşurate ad-hoc – în schimb sunteţi sufletul echipei în care lucraţi, având o capacitate deosebită pentru a-i trage pe alţii după dv. Sunteţi liderul înţelept care este iubit şi acceptat în sânul echipei.

Vă caracterizează optimismul, eficienta, seninătatea şi dorinţa să vă formaţi un interior armonios. Puteţi lua decizii importante şi corecte în fracţiuni de secundă. Vă place schimbarea: să călătoriţi, să discutaţi, să schimbaţi idei şi impresii, să exploraţi energia locurilor vizitate. Dispuneţi de o anumită magie prin care vă legaţi de anturajul dv.
Puteţi fi dulce sau acru: exact ca un măr…

Cireaşă

Dacă fructele dv preferate sunt cireşele, atunci sunteţi în mod sigur o persoană care se simte bine printre oameni şi este oarecum incapabil să se descurce singur. Vă este greu să luaţi decizii fără să cereţi opinia celor din anturajul dv.
Găsirea partenerului adecvat şi a profesiei adecvate sunt indispensabile pentru dv Vă puteţi simţi întreg doar dacă ştiţi că persoanele care se afla în jurul dv vă susţin indiferent ce s-ar întâmpla. Astfel, viaţa vi se pare un lung şir de suişuri şi coborâşuri.

Faptul că dispuneţi de o fantezie şi o creativitate ieşite din comun compensează cu succes faptul că depindeţi într-o oarecare măsură de alţii. Aveţi o fire de artist. Sunteţi o persoană sinceră şi loială, dar nu vă este uşor să vă exprimaţi sentimentele întocmai.

Piersică

Dacă vă plac cel mai mult piersicile, sunteţi în mod sigur o persoană optimistă care caută mereu partea plăcută a vieţii. Vă place să vă aşezaţi pe partea însorită a vieţii, să beneficiaţi din plin de plăcerile oferite de ea. Vă plac lucrurile simple şi evitaţi din răsputeri complicaţiile. Nu vă place să înfruntaţi greutăţile. Sunteţi atras de tot ceea ce este plin de viaţă, consistenţă şi strălucire.

Sunteţi o persoană prietenoasă, deschisă şi sinceră, iar aceste calităţi ale dv formează o aură plăcută care vă învăluie, astfel încât ceilalţi oameni obişnuiesc să vă caute compania.
Sunteţi capabil de iertare, nu ţineţi supărarea în suflet, reuşiţi să uitaţi relativ repede neplăcerile. Prietenia contează enorm pentru dv şi, mai ales când vi se cere sfatul, vă simţiţi cu adevărat împlinit. Sunteţi o persoană independenta şi ambiţioasă, iar prin aceste calităţi succesul vă este aproape garantat.

Banana

Dacă dintre toate fructele de pe această planetă cel mai mult vă plac bananele, atunci sunteţi o persoană înzestrată cu o voie bună permanentă. Dispuneţi de un zâmbet original, sincer şi permanent. Sunteţi o persoană amabilă, binevoitoare şi strălucitoare. Scopul vieţii dv este iubirea şi crearea frumuseţii. Aveţi o inimă caldă, dar vă este greu să deosebiţi dragostea fizică de cea spirituală. Pentru dv, dragostea este una singură.

Este posibil să suferiţi din cauza lipsei de încredere în sine sau chiar să fiţi o persoană retrasă. Oamenii tind să abuzeze de bunăvoinţă dv, crezând că sunteţi o persoană naivă. Sunteţi o persoană loială şi prietenoasă.

[nextpage title=”alte fructe pe pagina urmatoare!”]

Nucă de cocos

Dacă cumva fructul dv preferat este nucă de cocos, atunci puteţi părea în exterior o persoană retrasă şi neprietenoasă, însă cei care reuşesc să străpungă “coaja” dv vor găsi acolo bogaţii nebănuite. Sunteţi o persoană serioasă şi chibzuită. Comportamentul dv – gesturi, gânduri şi sentimente – sunt supuse unui control desăvârşit. Nu vă place singurătatea – cea mai mare delectare pentru dv fiind întâlnirea cu prietenii. Dar nu vă împrieteniţi cu toată lumea, ci doar cu câteva persoane bine alese.
Puteţi părea îndărătnic, dar nu neînduplecabil.

Aveţi un intelect bine dezvoltat. Gândurile dv se formează extrem de repede, mintea dv fiind foarte ageră. Puteţi lua decizii corecte într-o clipită. Trăiţi în general pentru muncă, dar acordaţi atenţia cuvenită şi vieţii particulare. Partenerul de viaţă este ales cu o atenţie deosebită: acesta trebuie să fie la fel de inteligent ca dv. Latura dv pasională nu va fi dezvăluită în totalitate decât în fata partenerului.

Portocală

Dacă portocalele sunt fructele dv preferate, atunci mai mult ca sigur sunteţi o persoană cu o sănătate de fier, plină de viaţă. Nu vă interesează prea mult modul în care vă afişaţi în exterior: nu vă machiaţi, nu urmăriţi neapărat modă, ci încercaţi să fiţi deosebit mai ales în interior.
Dispuneţi de o remarcabilă încredere în sine şi de o voinţă de fier. În acelaşi timp, sunteţi foarte tolerant şi plin de răbdare. Dacă vă apucaţi de ceva, o duceţi la bun sfârşit în mod negreşit. Vă ghidaţi după metoda “încet şi sigur”. Lucraţi în linişte, foarte concentrat.

Puteţi fi uneori măcinat de o şovăială greu explicabilă. Sunteţi un prieten de nădejde, sincer şi interesat de cele sufleteşti. Dispuneţi de un real talent artistic. De obicei încercaţi să evitaţi conflictele.
Partenerul de viaţă este ales cu multă grijă, principalul criteriu fiind optimismul. Iubiţi din toată inima. Nu vă aventuraţi în flirturi, pentru că vă place corectitudinea şi curiozitatea nu vă caracterizează.

Pară

Dacă dintre toate fructele de pe Pământ perele sunt cele care vă plac cel mai mult, atunci este probabil să aveţi un caracter nobil şi aristocrat. Ceilalţi simt că sunteţi o persoană înţeleaptă şi pun mare preţ pe opinia dv. Aveţi o natură sensibilă – uneori exagerat de sensibilă. Vă adaptaţi relativ greu la situaţiile noi şi dificile. Vă simţiţi bine doar atunci când totul este în regulă, în rest obişnuiţi să vă îngrijoraţi, uneori mai mult decât ar fi necesar. Din această cauză, uneori acţionaţi pripit şi superficial. Dacă întâmpinaţi un obstacol, atunci entuziasmul dv piere instantaneu şi începeţi să arboraţi steagul alb. Totuşi, dacă vă concentraţi în mod suficient, calitatea muncii pe care o prestaţi poate deveni de-a dreptul excepţională. Pentru a avea spor, aveţi nevoie să observaţi rezultatele palpabile ale eforturilor dv.

Domeniul în care vă simţiţi acasă este cel intelectual. Vă place să filozofaţi, să participaţi la discuţii lungi având teme elevate. Totuşi, interiorul dv tinde să fie neliniştit şi încordat, chiar şi atunci când ar trebui să vă relaxaţi. Vă entuziasmaţi uşor, dar nu pentru mult timp. Vă împrieteniţi repede, însă menţinerea prieteniei poate constitui o sarcină dificilă pentru dv.

[nextpage title=”alte fructe pe pagina urmatoare!”]

Strugurii

Dacă vă plac foarte mult strugurii, înseamnă că sunteţi cu adevărat multilateral. Vă pricepeţi la atâtea lucruri câte boabe are un ciorchine de strugure. Sunteţi foarte creativ. Din păcate însă nu este sigur că fiecare idee strălucită care se naşte în mintea dv va ajunge să fie aplicată în practică. În general sunteţi o persoană amabilă, însă vulcanul sentimentelor dv poate erupe în orice moment, speriindu-vă anturajul. Din fericire, aceste momente de mari tensiuni sunt scurte, dispoziţia dv interioară revenind foarte repede la armonia care vă caracterizează.

Vă place frumuseţea şi tot ceea ce poate fi pus în legătură cu aceasta. Vă interesează practic orice. Sunteţi o persoană deschisă. Căldura inimii dv atrage oamenii. Sunteţi foarte popular, bine primit în orice grup al societăţii. Mintea dv ageră, inima plină de iubire şi comunicativitatea dv sunt apreciate.
În general, va place viaţa. Tot ceea ce faceţi – de la savurarea plăcerilor vieţii până la activităţile cele mai prozaice – este îmbibat cu mult entuziasm.

Pepene verde

Dacă pepenele verde va place enorm de mult, atunci înseamnă că sunteţi o persoană nobilă şi generoasă. Cum fructul dv preferat iese în evidenţă prin mărimea lui, tot aşa şi dv dispuneţi de un suflet imens şi plin de bunăvoinţă. Culoarea verde simbolizează faptul că vă place natură, mai mult decât orice pe lumea asta.
Oricine vă iese în cale poate conta pe ajutorul dv. Sunteţi tentat să purtaţi grijă tuturor prietenilor dv. Cei din anturajul dv au impresia că resursele dv sunt infinite.

Într-adevăr, dispuneţi de multă energie, sunteţi animat de dorinţa de a fi activ în orice clipă. Totuşi, în pofida multiplelor calităţi de care dispuneţi, sunteţi oarecum sfios. Ceea ce trebuie să învăţaţi este răbdarea. Sunteţi uneori prea impulsiv, alteori prea naiv. Fiţi cu ochii în patru şi nu lăsaţi pe nimeni să abuzeze de generozitatea dv.
Este recomandabil să vă păstraţi un dram de spirit critic sănătos, să nu credeţi chiar tot ce vi se spune.

Căpşuni

Dacă dintre toate fructele care cresc pe această planetă cel mai mult vă plac căpşunile, atunci este probabil că sunteţi tipul de om care se maturizează repede, care îşi câştigă independenţa faţă de părinţi relativ timpuriu. Obişnuiţi să depăşiţi obstacolele vieţii cu multă uşurinţă.
Vă adaptaţi oriunde, chiar şi la condiţiile cele mai dificile. Puteţi să vă simţiţi acasă practic oriunde, dar dacă condiţiile devin neprielnice, vă mutaţi fără să staţi pe gânduri. Sunteţi o persoană independentă, nu acţionaţi niciodată din constrângere, ci doar pe baza convingerii şi voinţei proprii.

Sunteţi capabil să lucraţi practic în orice domeniu, fiind capabil de o concentrare maximă. Este la fel de adevărat că ştiţi şi să vă relaxaţi, să savuraţi plăcerile vieţii. Sunteţi capabil să obţineţi orice favoare, dar uneori abuzaţi de farmecul dv aparte.
În general, viaţa dv este plină de succes, fiindcă nimeni şi nimic nu vă poate impune limite.

[nextpage title=”alte fructe pe pagina urmatoare!”]

Zmeură

Dacă fructul dv preferat este zmeură, atunci sunteţi o persoană cu un suflet senin, plin de veselie, caracterizat printr-un zâmbet permanent şi sincer. Nu obişnuiţi să vă îngrijoraţi sau să vă tânguiţi. Dacă întâmpinaţi o neplăcere, atunci încercaţi să determinaţi unde anume aţi greşit şi vă reîncepeţi activitatea cu o nouă strategie. Nu capitulaţi niciodată.
Sunteţi o persoană adaptabilă, capabilă să-şi schimbe stilul de viaţă de la o zi la alta.

Nu insistaţi să vă integraţi prea profund în situaţia dv actuală fiindcă vă gândiţi că este posibil să fiţi nevoit să plecaţi în orice moment. Sunteţi întotdeauna gata să acceptaţi noutăţile, chiar dacă acestea sunt ieşite din comun.
Pentru dv, toţi oamenii sunt importanţi: puteţi găsi tonul potrivit de a discuta cu plăcere şi eficient deopotrivă cu un ministru sau cu un simplu muncitor.

Prune

Dacă fructele dv preferate sunt prunele, atunci sunteţi o persoană care îşi planifica viaţa pe termen lung. Dispuneţi de un entuziasm constant, nu vă lăsaţi până nu v-aţi atins scopul. Sunteţi un învingător înnăscut. Dacă întâmpinaţi greutăţi, atunci alegeţi metode noi şi mergeţi mai departe.
Aveţi o filozofie de viaţă proprie pe care doriţi cu orice preţ s-o faceţi publică. De multe ori alegeţi o profesie care să vă permită să-i învăţaţi pe alţii.

Dispoziţia dv interioară este constantă şi liniştită. Rar vă ieşiţi din fire, dar dacă vă înfuriaţi atunci tindeţi să distrugeţi totul în jurul dv. Mânia dv piere foarte repede, însă clipele de furie sunt păstrate în memoria dv. Uneori vă ieşiţi din fire în mod nejustificat şi nu sunteţi dispus să recunoaşteţi că dv sunteţi cel care a greşit.
Vi se recomandă să aveţi grijă să nu distrugeţi podurile peste care aţi trecut deja, fiindcă nu ştiţi în ce moment va trebui să vă reîntoarceţi din drum. Învăţaţi să iertaţi, să fiţi mai diplomat, să acceptaţi opinia celorlalţi.

Foto Credit: www.stampileok.ro

News

Cu satira din dotare, ce-au lansat e-o provocare| funnews.ro

Published

on

Cu satira din dotare, ce-au lansat e-o provocare|funnews.ro

Îți dai seama că ești amuzant atunci când oamenii doresc să stea mult în preajma ta pentru că îi faci să râdă. Atunci te apuci să scrii. Dacă vă întrebați ce a ieșit intrați pe funnews.ro și acolo vă puteți satisface atât curiozitatea cât și setea de umor.

Lansată de curând, publicația se bucură deja de notorietate, lucru care nu este de mirare. Articolele perfect scrise în stilul satiric i-a propulsat pe tineri direct pe podium. Nu ai cum cu asemenea abordare să nu reușești. Pun pariu că fiecare articol citit de pe publicația lor a câștigat deja un share din partea voastră. Lucru pe care ei îl știu cu certitudine.

Când debordezi de inteligență, umorul și încrederea vin la pachet. Chiar nu ai cum să ai îndoiala reușitei atunci când deja ai un număr considerabil de oameni care îți ascultă cu punct și virgulă spich-urile despre orice pe lumea asta.

Cu umorul nu-i de glumă!

Cu umorul chiar nu-i de glumă când vine vorba de funnews.ro. 

Pentru a rămâne în rând cu concurența, glumeții de la funnews.ro  muncesc de zor pentru a scrie cele mai bune articole exstente pe piață. Nu te joci cu astfel de lucruri. Nu poți folosi aceleași glume sau aceleași titluri. Trebuie să pornești motoarele creativității și să le turezi la maxim. Oricum ar fi, trebuie să fie super ca munca ta să fie o glumă cu care nu-i de glumit!

Ai nevoie de mult curaj pentru a ironiza orice subiect. Poți primi și mult hate pe rețelele de socializare, dar pe cei de la funnews.ro nu-i intimidezi cu una cu două. Ei nu au piedici când vine vorba de subiectele tabu. Își bagă nasul peste tot, ironizează orice poate fi ironizat, de multe ori găsesc umor în ce nu te aștepți.

Te-ai gândit vreodată că dintr-un subiect trist, macabru poți scoate cel puțin un sâmbure de ironie? Ei bine ei reușesc asta. Satirizează cu naturalețe. Au ironia în sânge și nouă ne place. Decât mințile bolnave care încearcă să manipuleze politic prin scrierile lor, mai bine satira de calitate de la funnews.ro.

Dacă ajungi pe acest site trebuie să fii pregătit de aventură. Trebuie să ai timp la dispozitie. Să-ți anulezi totul din agendă pe ziua respectivă pentru că efectiv nu te vei mai putea opri din citit.

Continue Reading

News

Cadourile se fac cu drag!

Published

on

De cele mai multe ori cand facem un cadou unei persoane dragi, ne gandim sa le oferim ceva inedit si folositor. Imi face o deosebita placere sa le ofer zambete prietenilor si familiei atunci cand ofer cadouri ce constau in obiecte de care au nevoie. De data aceasta, am facut cadou prietenului meu cel mai bun un ceas Sector de care s-a bucurat foarte mult.

Initial, nu stiam ce sa ii daruiesc de ziua lui, insa am stat si m-am gandit la ce l-ar caracteriza cel mai bine si mi-am adus aminte de toate intarzierile sale.

Este genul de persoana care ar intarzia si la propria lui nunta si nu i-ar pasa, de aceea am decis sa ii cumpar un ceas pentru a-l motiva.

Stiind ca magazinul crystaltime.ro ofera o gama de ceasuri foarte vasta, am intrat pe site pentru a gasi un ceas care sa i se potriveasca sarbatoritului.

 

Nu m-am putut decide atat de repede, insa facand un pic de cercetare online m-am hotarat asupra categoriei de ceasuri Sector, deoarece aceste accesorii sunt fabricate din materiale de calitate si foarte rezistente.

Aceste ceasuri fac parte dintr-un brand italienesc. Au fost comercializate la inceputul anilor ‘80 si de atunci s-au bucurat de un succes enorm.

Este un prestigiu pentru orice barbat sa aiba la mana un ceas Sector, deoarece acest brand este asociat cu succes si bogatie.

Gama de ceasuri Sector de pe crystaltime.ro ofera multe modele, dar a trebuit sa aleg unul singur.

Am ales modelul de ceas Sector R3251526501, deoarece am fost atras de design-ul futuristic si de faptul ca este electronic si are alarma. Acest lucru va fi util pentru sarbatorit sa numai intarzie.

Am plasat comanda online folosind cardul si la cateva zile am primit ceasul. Nu l-am desfacut deoarece am preferat ca sarbatoritul sa faca onorurile.

In ziua cea mare toti i-am dat cadoul, insa ceasul de la mine l-a impresionat cel mai mult.

Recomand ceasurile Sector de la crystaltime.ro!

Continue Reading

News

Top 3 telefoane mobile ale anului 2018

Published

on

Anul 2018 a fost unul plin de surprize plăcute în domeniul tehnologiei, iar iubitorii de gadgeturi de ultimă generație au apreciat cele mai noi inovații descoperite în cazul telefoanelor mobile . Care este însă cel mai bun smartphone al acestui an?  Întrucât este imposibil să alegem unul singur, care să fie mai bun decât toate celelalte, am decis să prezentăm 3 telefoane smartphone care au potențialul de a ocupa primele poziții în topul acestui an. Iată care sunt acestea și specificațiile tehnice care le diferențiază de celelalte produse disponibile pe piață.

Samsung Galaxy Note 9

Persoanele care apreciază telefoanele mobile produse de Samsung, cu siguranță au fost nerăbdătoare să descopere noua lor inovație, smartphone-ul Galaxy Note 9. Termenul inovație se potrivește perfect în cazul acestui telefon mobil, care oferă mai mult decât versiunile sale anterioare. Acesta are un ecran de dimensiuni mai mari (6.4 in QuadHD S-AMOLE), o autonomie sporită, datorită bateriei de 4000 mAh (cea mai mare baterie utilizată până acum) și mai mult spațiu de stocare (128/512 GB).

 

În plus, Samsung Galaxy Note 9 are o capacitate mai bună de răcire, este prevăzut cu două camere foto dotate cu inteligență artificială și cu un scanner de amprente, care permite autentificarea biometrică. Acesta se remarcă și datorită vitezei sale sporite, în timpul utilizării. Mai mult decât atât, acesta poate servi trei scopuri: cel de telefon mobil, de PC, prin conectarea la un monitor și cel de cameră foto performantă.

Prin urmare, dacă te interesează un gadget care să fie mai mult decât un telefon mobil, Samsung Galaxy Note 9 reprezintă produsul de top de care ai nevoie.

Sursa foto: https://www.f64.ro/samsung-galaxy-note-9-ds-512gb-6gb-8mp-12mp-12mp-lte-li-4000-mah-midnight-black-125043932/p

 

Huawei Mate 20 Pro

Cei de la Huawei nu s-au lăsat mai prejos în 2018, lansând pe piață smartphone-ul inedit Huawei Mate 20 Pro. Apariția acestui smartphone a fost așteptată cu entuziasm de cei interesați de alternative care să poată concura cu iPhone XS Max sau Samsung Galaxy Note 9. Procesorul său de 7 nanometri și interfața EMUI, pe Android Pie sunt două dintre specificațiile tehnice care au atras atenția de la începutul anului.

Huawei Mate 20 Pro oferă o experiență simplificată de utilizare și permite navigarea prin gesturi, la fel ca iPhone XS și Google Pixel 3. În plus, acesta poate deveni rapid și PC la nevoie, prin proiectarea wireless la un monitor. Mai mult decât atât, utilizatorii acestui smartphone l-au clasat pe prima poziție în topul telefoanelor mobile din acest an, în ceea ce privește calitatea pozelor și a video-urilor efectuate.

Cu 3 camere foto încorporate, cu un senzor clasic de 40 de megapixeli f/1.8 (27 mm), unul ultra wide de 20 megapixeli f/2.2 (16 mm) și altul zoom de 3x pe 8 MP f/2.4 (80 mm), acest smartphone de ultimă generație reușește să uimească prin claritatea imaginilor surprinse, acuratețea detaliilor video și distanța focală de până la 270 mm suportată de opțiunile sale de zoom.

Prin urmare, dacă te interesează un smartphone care să concureze strâns cu Samsung Galaxy Note 9 în ceea ce privește performanța și calitatea foto-video, Huawei Mate 20 Pro reprezintă alegerea ideală.

Sursa foto: https://www.f64.ro/huawei-mate20-lite-6-3-64gb-4gb-20mp-24mp-lte-black/p

iPhone XS MAX

De pe lista celor mai bune telefoane mobile lansate în acest an nu putea lipsi iPhone XS Max, ultima versiune propusă de cei de la Apple. Acesta este smartphone-ul cu cel mai mare display lansat de acest brand, caracteristică care vine la pachet și cu funcții extra care nu te vor dezamăgi. Ecranul OLED de 6.5 in oferă, în primul rând, o oră în plus de utilizare, comparativ cu iPhone XS.

 

Practic, atunci când este utilizat conform unor standarde medii stabilite de specialiștii Apple, acest smartphone inteligent are capacitatea de a funcționa două zile fără reîncărcare. Chiar și atunci când utilizezi toate funcțiile acestuia la maximum, inclusiv Internetul, vei fi mulțumit de autonomia oferită de bateria sa (3174 mAh). Această funcționalitate este îmbunătățită considerabil de cipul A12 Bionic cu care este echipat acest smartphone, întrucât acesta îi oferă posibilitatea de a economisi energie.

În plus, la prima testare, iPhone XS Max te va impresiona prin viteza sa sporită de operare, camera și suportul său hardware, întrucât acestea sunt printre cele mai bune dintre cele disponibile pe piața actuală.

Prin urmare, dacă ești pregătit pentru upgrade-ul la o versiune iPhone cu un display de dimensiuni mari, care vine la pachet cu funcții extra, extrem de avantajoase, iPhone XS MAX reprezintă un smartphone inovativ care nu te va dezamăgi.

Sursa foto: https://www.f64.ro/apple-iphone-xs-max-ss-6-5–512gb-4gb-7mp-12mp-12mp-lte-li-negru-125043048/p

Samsung Galaxy Note 9, Huawei Mate 20 Pro și iPhone XS MAX reprezintă 3 telefoane lansate în acest an de branduri renumite, care concurează strâns în topul celor mai bune smartphones de ultimă generație.

Continue Reading
Bazar4 luni ago

Honor 10 – review: smartphone mid-range cu un raport foarte bun calitate-pret

Bazar4 luni ago

Jocuri păcănele, ruleta casino și blackjack online

Bazar4 luni ago

Casio G-SHOCK – Official timekeeper la Neversea si Untold 2019

Bazar5 luni ago

Solutia perfecta pentru stocurile produselor de curatenie si igiena!

Bazar5 luni ago

De mici invatam sa reciclam

Bazar5 luni ago

Cerbul de Aur 2019: 71 de artiști din 21 de țări s-au înscris în selecția pentru concursul internațional de interpretare

Bazar5 luni ago

Învață cum să faci bani online la casino

Bazar5 luni ago

Diana Bianca a dat petrecere mare de ziua sa de naștere. Vezi cine a fost alaturi de ea si cum a petrecut

Bazar5 luni ago

Cele mai rapide 3 limuzine din lume

Bazar5 luni ago

3 Culturi care încă folosesc astrologia intensiv

Bazar5 luni ago

Fii la curent cu noile tendinte in materie de seminee si design interior

Bazar5 luni ago

Tenorul Dragos Cicu a avut un moment extrem de apreciat pe scena Summer Gala 2019

Bazar5 luni ago

Cine va câștiga în Liga Campionilor UEFA 2020?

Bazar5 luni ago

Este o idee buna sa iti faci biletul zilei bazat pe campionatul de fotbal preferat?

Bazar5 luni ago

Când siguranţa înseamnă voie bună prin noua colectie de carucioare de copii            

Bazar5 luni ago

Cum achizitionezi cele mai bune sisteme de incalzire si sanitare pentru locuinta ta? Apelezi la un magazin instalatii de incalzire si sanitare de incredere

Bazar5 luni ago

Atsol, magazinul care comercializeaza cele mai bune accesorii pneumatice

Bazar5 luni ago

Profita de oferta cartuse si toner imprimante de la Cartushop.ro

Bazar5 luni ago

Calitate si stil de la cel mai bun magazin de mobila, Mobchicboutique.ro

Bazar5 luni ago

Impactul unor jucarii educative learning resources asupra copiilor

Muzica10 luni ago

Denisa Moga lanseaza single-ul „Maker”

Bazar12 luni ago

Delia lansează videoclipul oficial al piesei „Trăiește frumos”, un manifest pentru o viață echilibrată în offline

Muzica1 an ago

Kalle a lansat Bagajul, primul featuring cu JO

Bazar1 an ago

Dan Bălan a lansat „Numa Numa 2”, continuarea fenomenului mondial „Dragostea din tei"

Muzica1 an ago

Dan Bălan continuă povestea „Dragostea din tei” în Africa

Muzica1 an ago

S-a lansat videoclipul oficial “Mr. Loverman”!

News1 an ago

Mark Stam – s-a lansat anul acesta în muzică și este deja în topuri

Muzica1 an ago

Sore face prima declaratie de dragoste muzicala iubitului ei!

Muzica1 an ago

Nadiris lansează single-ul “Alinare”

Eveniment1 an ago

Jorge Gonzalez reprezinta Spania la Cerbul de Aur 2018

Muzica1 an ago

Alexandra Tanasoiu lanseaza piesa si clipul „Dor de vara”

Muzica1 an ago

Cea mai așteptată colaborare! Irina Rimes și The Motans lansează „Cel mai bun DJ”

Muzica1 an ago

Amna lanseaza „De Cate X Vrei Tu”

Muzica1 an ago

„Suflet de hartie”: Celia si Stefan Floroaica, de la Exatlon, poveste de dragoste in noul clip al artistei

Muzica1 an ago

Dara își dorește să se înscrie la școala de pilotaj aviatic

Muzica1 an ago

Myra Monoka lanseaza single-ul si clipul „Rewind”

Muzica1 an ago

O prezentatoare TV s-a lansat in muzica. Este foarte sexy in videoclip!

Muzica1 an ago

Mary Lee lanseaza un nou single si videoclip, “Hamora”

Muzica1 an ago

Jean Gavril a lansat “Jale Jeane”

Muzica1 an ago

Iubire fierbinte intre Antonia si Alex Velea!

Trending