Connect with us

Dacă fotograful vedetelor de la Hollywood este un român, celebrul Edward Aninaru, fotograful vedetelor de la noi din țară este, ghiciți ce? Tot român!

Numele lui este Geo Stănculescu, este pasionat de fotografie de când se știe, sau cum îi place lui să spună: „Simt că m-am născut cu aparatul în mână!”
Cu o experiență de peste 7 ani, cu investiție serioasă în aparatură de ultimă generație dar și în studioul foto pe care îl deține, Geo a reușit să fotografieze vedete ca Iulia Albu, Adina Buzatu, Cori Grămescu, Pepe, Liviu Vârciu sau Mihai Albu.
Mai mult de atât, în momentul în care în Romania a fost invitată celebra actriță Kristanna Loken, partenera marelui Arnold Schwarzenegger în binecunoscutul film Terminator 3, Geo a fost fotograful personal al acesteia, reușind să surprindă câteva fotografii de colecție.
Nu există eveniment pe care să-l rateze, iar vedetele știu asta. Dovadă stau pozele pe care ni le-a oferit chiar el.
Cel mai mult însă îi place să fie alături de oamenii obișnuiți, în cele mai importante evenimente ale vieții lor, fie că e botez, cununie, nuntă sau pur și simplu o petrecere specială.
Îl găsiți pe Geo pe http://studioliveo.ro/ sau pe facebook https://www.facebook.com/studioliveo/!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending