Connect with us

Desi suntem la inceputul lunii lui Cuptor, este momentul perfect sa incepem de pe acum sa ne gandim cum vom intampina sezonul rece. In acest sens, specialistii de la Infocasa.ro, un blog de casa online, renumit pentru idelie sale fresh, dar mereu practice in domeniul design-ului interior si nu numai, ne propun sa alegem un semineu care nu este doar functional, ci si unul inspirat din ultimele tendinte spre care se indreapta cei mai in voga designeri si specialisti in materie de amenajare apartament.
 
Desi, atractia pentru tot ceea ce este nou sta la baza lansarii de noi trenduri care mai de care mai deosebite, nu de putine ori, vechile trenduri reapar in actualitate, luand forma unor concepte readaptate prin imbunatiri de stil, cu elemente noi, care se muleaza perfect pe noile tendinte si preferinte, din ce in ce mai exigente din partea clientilor.
 
Pentru noul sezon ni se pregatesc culori vii si forme curate ce aduc un aer inedit caminului tau. In materie de mobilier, tendinta este pentru combinatia dintre stil, material si functionalitate. O astfel de abordare, confera un design estetic, dar practic ce are rolul sa inobileze vizual si in acelasi timp se permita o economie de spatiu, atat de bine venita, mai ales cand vorbim despre spatiile mici cum sunt apartamentele la bloc.
 
In baie, elementul care atrage atentia o reprezinta dispunerea faiantei in bucati disproportionate care creeaza un efect tridimensional. Interesant de vazut va fi modul in care tehnologia se va imbina cu designul interior. Multe dintre companiile specializate in domeniu, au inceput deja sa fabrice placile ceramice in diferite culori si dimensiuni care se aseamana tot mai mult cu stilul rustic si clasic.
 
In schimb, elementul cu adevarat supriza in sfera de amenajare living o reprezinta semineul placat cu marmura taiata in bucati mici, cu efect tridimensional care au rodul de a redimensiona pozitiv un spatiu locuibil de dimensiuni reduse. In ceea ce priveste designul, o solutie care nu va da gres niciodata si va trece mereu testul timpului si al trendurilor vremelnice, este reprezentat de dulcele stil clasic. Un semineu pe lemne compus dintr-un focar de otel, captusit cu samota va fi vedeta oricarei locuinte si in acest an. Cu nimic mai prejos, va arata si o soba traditionala sau un semineu electric decorativ, care se bucura in plus si de o intretinere facila, fara sa necesite un consum prea mare de timp si grija.
 
Astfel, si acest an se anunta ca fiind unul in care combinatiile dintre inovatia noilor tehnologii si materialele clasice vor fi plasate in topul preferintelor trendsetter-ilor care dicteaza tonul in  lumea amenajarilor interioare, indiferent ca vorbim despre noi modele de gresie si faianta, mobilier sau seminee. Tehnologia si mai ales procesul de transfer al informatiei, facilitat de accesul tot mai facil la internet, ajuta la propagarea noilor trenduri cu repeziciunea unui gand. Conectati in permanenta la bun gust si noutati, aceast aspect al lumii contemporane nu face decat sa ne bucure pentru ca, nu-i asa, inovatia va insemna intotdeauna progres.
 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending