Connect with us

Povestea din Fierbinți merge mai departe! Începând de joi, 25 februarie, de la 20:30, sezonul cu numărul 9 al celui mai urmărit serial de comedie din România, Las Fierbinți, este pregătit să aducă buna dispoziție în casele telespectatorilor.

După opt sezoane de succes, Dragoș Buliga – regizorul serialului – promite telespectatorilor un sezon savuros în care personajele deja consacrate vor fi surprinse în situații noi, în ipostaze cu totul și cu totul surprinzătoare.
„Universul Las Fierbinți își va continua și în acest sezon evoluția firească. Acțiunea va fi constituită, după cum v-ați obișnuit, din problemele reale ale personajelor pe care lumea le îndrăgește și pe care dorește să le revadă. Iată că am ajuns să ne reîntâlnim pentru a 9-a oară cu un nou sezon în care întâmplările prin care trec personajele îi vor surprinde pe telespectatori!”, a declarat Dragoș Buliga.

Gașca veselă, formată din Bobiță, Giani și Dorel, va încerca, ca de fiecare dată, să se îmbogățească rapid, fără a face nimic, dacă se poate. Localitatea „va prospera” sub conducerea celui mai gospodar și inspirat primar din câți a avut liniștita urbe. Vasile va face tot posibilul pentru a oferi tot ce-i mai bun proprie-i persoane. Lucrurile „nu vor scăpa de sub control” nicio clipă, șeful de post Robi fiind extrem de „vigilent” la tot ceea ce mișcă și la ce întreprind sătenii!

Ca de fiecare dată, Firicel și Ardiles îi vor fi în preajmă filozofului Celentano care va face deliciul telespectatorilor cu situațiile pline de umor autentic românesc. Totuși, va fi pus într-o situație delicată, alegând să ia calea soarelui apune, în căutarea unui trai mai bun.

Las Fierbinți, cel mai apreciat serial românesc al ultimilor 10 ani continuă să scrie istorie! Singurul serial cu 100% leadership în fiecare dintre cele 8 sezoane difuzate până acum, revine din 25 februarie, în fiecare joi de la 20:30!

LAS FIERBINTI  PRO TV

LAS FIERBINTI
PRO TV

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending