Connect with us

Pe cât îi este de delicată vocea, pe atât de curajoasă firea! Dara, artista Global Records, are planuri mari pentru acest an, iar unul dintre ele este cu adevărat surprinzător: vrea să învețe să piloteze avioane. „Până la finalul acestui an îmi doresc să reușesc să lansez cel puțin trei piese. Aș mai vrea, de asemenea, să mă înscriu la școala de pilotaj aviatic”, a dezvăluit Da

De când se știe, Dara este o fire activă, dornică să-și umple timpul liber cu activități care mai de care mai interesante, iar asta se datorează familiei sale care a încurajat-o să descopere cât de bine este să faci sport și să călătorești. „Vacanțele mele erau minunate, foarte active și pline de peripeții. Familia mea este amatoare de călătorii, așa că totul era despre sport, concerte și excursii, în țările pe care le vizitam”, își amintește Dara. Cu toate acestea, locul ei de suflet, cel în care își petrecea cel puțin o lună din vacanța de vară, era la bunica ei. „Acolo e paradisul meu”, recunoaște cu nostalgie artista.

Când nu este în studioul de înregistrări sau când nu compune muzică, Dara petrece timp printre paginile cărților. „Îmi place mult să citesc, așa că timpul liber este despre citit”, mai spune ea.

Ultima piesă a Darei, „Mii de ori”, vorbește despre propria poveste de iubire a artistei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending