Connect with us

Echipa F.C. Leo Burnett joacă meciurile din cadrul Cupei Agențiilor la Fotbal purtând sigla „Secundă-viață” pe tricourile de competiție. Prin noul echipament, de culoare alb-verde, creat special pentru ediția din anul acesta a Cupei, Leo Burnett își propune să ducă mai departe gândul care a stat la baza acestei inițiative de suflet, dorința de a-i ajuta pe ceilalți, dorința de a da viață speranțelor.
F.C. Leo Burnett va evolua în formula: Vlad Petre, Adrian Mutescu, Cătălin Ciurlău, Andrei Dobrescu, Antonio Marzavan, Corneliu Aruxandei, Alex Nicolescu, Dominic Timotin, Vlad Vrînceanu, Victor Stroe.
„Secundă-viață este mai presus de toate o idee care schimbă felul în care publicitatea se implică în viețile oamenilor. Și nu doar industria de publicitate, ci și publicitarii, fiecare dintre noi. Fiecare secundă contează pe teren, așa cum fiecare secundă poate schimba vieți. Credem cu tărie în această inițiativă și vrem să o arătăm de fiecare dată când avem ocazia.” a declarat Lorand Balint, Managing Director Leo Burnett.
“Secundă – viață” este un mecanism inovator de strângere de fonduri conceput de Leo Burnett care constă în cedarea contravalorii media a unei secunde din spoturile TV către o cauză umanitară. Pentru prima sa ediție, “Secundă – viață” a fost pusă în slujba Fundației Mihai Neșu, într-o campanie inițiată și susținută de Gazeta Sporturilor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending