Connect with us

A vrut doar să atragă atenţia asupra unei vulnerabilităţi a reţelei de socializare Facebook. Astfel s-a apărat un palestinian în momentul în care a piratat pagina fondatorului platformei de socializare online, Mark Zuckerberg.
Tânărul palestinian susţine că numeroasele mesaje pe care le-a trimis administratorilor reţelei Facebook au rămas fără răspuns. Khalil Shreateh a decis, astfel, să pirateze „wall-ul” lui Mark Zuckenberg pentru a dovedi că avea dreptate, informează europe1.fr, citat de Mediafax.
Hackerul a arătat astfel că este posibil să publici un mesaj pe „peretele” unei persoane, chiar dacă aceasta nu face parte dintre prietenii de pe Facebook ai acesteia.
În mod normal, atunci când un internaut descoperă o vulnerabilitate a reţelei Facebook şi o semnalează administratorilor acesteia, compania americană îi plăteşte o primă de 500 de dolari în semn de mulţumire. În cazul lui Khalil Shreateh, internautul nu a primit nicio primă, iar contul său de pe această reţea de socializare a fost închis pentru o anumită perioadă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending