Connect with us
Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Bake Off România, cea mai dulce competiție culinară, le va arăta telespectatorilor, în curând, la PRO TV, noi perspective, rețete, cele mai ingenioase deserturi și reintepretări ale unor prăjituri clasice.

12 concurenți au trecut zilnic prin probe de foc, prin emoții de care nu se credeau capabili, totul pentru a le demonstra celor trei jurați, Alex Stan, Simona Pope și Tudor Constantinescu că merită să meargă mai departe în competiția pentru titlul de Cel mai bun cofetar amator din România!

Alex Stan, Simona Pope, Tudor Constantinescu JURIUL BAKE OFF ROMANIA

Alex Stan, Simona Pope, Tudor Constantinescu
JURIUL BAKE OFF ROMANIA

Simona Pope este o artistă, ce și-a concentrat atenția pe latura estetică în cofetărie, iar pictura și desenul sunt două pasiuni conexe ce o ajută să își dezvolte constant imaginația. O fire ambițioasă și perfecționistă, ea a avut rezultate remarcabile în domeniul cofetăriei într-un timp foarte scurt, câștigând două medalii, argint și bronz, la Cupa Mondială de Gastronomie din Luxemburg. “Pentru mine cofetăria este o pasiune descoperită târziu, un mod de a-mi exprima creativitatea și de a îndulci oamenii. Cel mai mult îmi place la cofetărie partea artistică. Este o meserie frumoasă, liniștită, pe care o poți practica doar dacă ești cu adevărat pasionat, pentru că sunt multe reguli de învățat… e o chimie. Spre deosebire de bucătărie, în cofetărie chiar trebuie să știi cum interacționează materiile prime.”, a declarat Simona.

Perioada petrecută în Franța pentru studii și practică a transformat-o pe Simona într-un adevărat expert. Acolo ea a avut parte de o experiență vastă, intrând în contact cu cele mai noi trenduri în materie de cofetărie: “Perioada de studiu a fost foarte frumoasă, am vizitat Franța și am învățat ce înseamnă cu adevărat cofetăria, cum integrezi materia primă într-o rețetă, chimia. Am lucrat apoi cu un Chef ciocolatier, alături de care am făcut demonstrații de decoruri din ciocolată, pentru public. În Franța a fost apogeul carierei mele, stilul lor de viață mă făcea să îmi doresc să fac cofetărie, abia așteptam să ajung în laborator să fac ceva nou!”.

TU ALEGI CASTIGATORII! VOTEAZA AICI! PREMIILE RADAR DE MEDIA 2016

Nicolle Stănese Foto Credit: PRO TV

Nicolle Stănese
Foto Credit: PRO TV

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending