Connect with us

[poll id=”1″]
Radar de Media (www.radardemedia.ro) publicatie online dedicata consumatorilor de media si nu numai, s-a lansat in spatiul new media, astazi , 14 septembrie 2009 !


Publicatia Radar de Media isi propune sa se evidentieze  prin stiri, brief-uri, comentarii,  reportaje, interviuri din domeniul mass media (presa , tv, radio,new media) dar si din randul vedetelor, oamenilor de televiziune si a tuturor lucrurilor ce au legatura cu lumea media.  Radar de Media are scopul de a pune in prim plan evenimentele importante din media cum ar fi : Cerbul de Aur, Eurovision Song Contest, Mamaia, Callatis, festivaluiri de film , puplicitate, teatru, concerte etc.
Vedetele nu au scapare pe Radar de Media, celebritatile tale favorite vor trece prin Radar !
Vom veni zilnic cu cele mai proaspete informatii din media … Radar de Media scaneaza neincetat …
01 aprilie 2010
RADAR DE MEDIA ARE O NOUA IMAGINE
Radar de Media, singura publicaţie online destinată consumatorilor de media, are din această săptămâna o nouă imagine, mult mai atrăgătoare pentru toţi cititorii săi. În plus, Radar de Media vine cu mai multe rubrici şi informaţii în exclusivitatea din spatele camerelor de filmat.
Vedete, emisiuni, mondenităţi, audienţe, evenimente muzicale şi cinematografice, Eurovision, Cerbul De Aur. Nimic nu scapă Radarului de Media, care vă va ţine la curent cu tot ce mişcă în televiziunile din România şi nu numai.
Mai mult, Radar de Media îşi propune să dezvolte prima reţea de comunicatori de opinii mondene. Toţi cei care sunt interesaţi vor avea ocazia să devină colaboratori ai publicaţiei Radar de Media şi vor deveni parte a platformei de comentarii pe teme generate de viaţa mondenă şi cea media.
Radar de Media este o publicaţie online independentă, destinată consumatorilor de media. În şase luni de la  aparaţia sa pe piaţa online, Radar de Media a reuşit să ajungă la peste 60.000 de vizitatori pe lună şi să devină sursă pentru mai multe site-uri şi portaluri de ştiri din România.

CONTACT:
e-mail: contact@radardemedia.ro
Ne gasiti si in retele de socializare Twitter, Hi5, Facebook , My Space, Youtube dar si live pe Yahoo Messenger…
Twitter: http://twitter.com/RADARdeMEDIA
hi5:   http://radardemedia.hi5.com
Facebook: http://www.facebook.com/RadardeMedia
My Space: http://www.myspace.com/528879170
YouTube: http://www.youtube.com/radardemedia
pentru discutii live, Yahoo Messenger id: radardemedia
www.radardemedia.ro – media tinuta sub control

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending