Connect with us

Asociaţia pentru Promovarea Filmului Românesc (APFR), organizatorul Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF), continuă proiectul de succes Caravana Filmelor TIFF/ Operation Kino.
Organizată împreună cu Festivalurile de Film de la Sofia, Sarajevo, Istanbul, Odessa și Reelport, unul dintre principalii actori de pe piaţa digitală de film din Europa, caravana își propune să aducă în atenția publicului filme de succes din țările UE si non-UE.
Cea de-a patra ediție a Caravanei Filmelor TIFF are loc în 13 orașe din România. Prima oprire a fost la Buzău, apoi la Timișoara, Oradea și Bistrița, caravana continuându-și drumul către Cluj-Napoca. Cu sprijinul Primariei Municipiului Cluj-Napoca, timp de trei zile, în perioada 23 – 25 iulie, în Parcul Central (aleea Principală), de la ora 22.00, cinefilii vor avea ocazia să vadă trei dintre filmele de succes prezentate la TIFF 2013.
Caravana Filmelor TIFF/ Operation Kino este un proiect organizat de Asociația Pentru Promovarea Filmului Românesc, cu sprijinul programului MEDIA Mundus al Uniunii Europene.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending