Connect with us

 

Crăciunul a ajuns în Fierbinți cu o mulțime de surprize! Pregătirile, aventurile, colindătorii, dar și vizita de seamă au fost urmărite de aproximativ 2.7 milioane de telespectatori la nivel național, pe întreaga durată de difuzare.

CE AUDIENTA A INREGISTRAT SERIALUL?

Episodul special de Crăciun a obținut la nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, 15.6 puncte de rating și o cotă de piață de 34.8%, în timp ce postul clasat pe locul doi, ANTENA 1 a obținut rezultate de trei ori mai mici: 5 puncte de rating și 11.1% share.

În minutul de aur, de la ora 21:13, aproximativ 3.3 milioane de români urmăreau aventurile din Fierbinți.

Nevasta prefectului (Florin Calinescu), LAS FIERBINTI - PRO TV

Nevasta prefectului (Florin Calinescu), LAS FIERBINTI – PRO TV

Fierbințenii au fost surprinși de o gașcă de colindători, care au vrut să meargă din casă în casă, însă au avut surpriza ca Dalida să fie singura care îi primește la colindat. Interpretați chiar de copiii actorilor, micii colindători i-au spus că nu îi primește nimeni, iar Dalida a avut o idee bine intenționată, ca să-i crească nivelul de popularitate primarului Vasile: să organizeze o serbare cu banii din fondul școlii.

Dorel si Gianina , LAS FIERBINTI - PRO TV

Dorel si Gianina , LAS FIERBINTI – PRO TV

Crăciunul a venit și cu un nou cuplu în Fierbinți: Giani și Aspirina. Giani, bineînțeles, a avut o gândire strategică și a mizat pe faptul că o să aibă mâncare multă și gustoasă de Crăciun. Bobiță nu s-a lăsat mai prejos și a încercat și el, în stilul caracteristic, să o cucerească pe Aspirina.

DETALII PE URMATOAREA PAGINA!

 

[nextpage]

 

 

Firicel și Celentano au trecut printr-o dilemă cu iepurele hipster și s-au întrebat dacă o să crească mare cât un porc până la Crăciunul următor.
Însă întreg Fierbințiul s-a cutremurat când au ajuns în inspecție prefectul, interpretat de Răzvan Vasilescu.

Ajuns la primărie cu două tinere, prefectul s-a enervat când a văzut ce au pus Vasile și Dalida la cale. La rândul lui, prefectul a fost luat prin surprindere de nevasta lui, al cărei rol l-a jucat inegalabilul Florin Călinescu, care l-a luat serios la rost când le-a văzut pe cele două.

Aspirina, LAS FIERBINTI - PRO TV

Aspirina, LAS FIERBINTI – PRO TV

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending