Connect with us

Cu studii aprofundate în nutriție, Elsa Caragia și Centrul de Estetică Hipocrat au organizat la începutul acestei săptămâni un eveniment special, dedicat alimentației sănătoase și frumuseții exterioare. La lansarea oficială a programului creat de specialiștii Hipocrat împreună cu nutriționista Elsa Caragia, personalități importante din showbiz și afaceri au fost prezente.

Anastasia Lazariuc, Claudia Motea, Ozana Barabancea, Alice Brenciu, Doinița Oancea, Tania Bordianu, Aneta Sîngeorzan (Realitatea TV), Sorana Mohamad Darclee, Marian Neagoe (Etiquette Magazine), Mihai Mitrea, avocata Miri Hirsch Nimzovitch, Clara Ilie (Clara Ilie PR Agency), campioana olimpică Viorica Susanu, specialistul în estetica Andrei Gregorian, Aida Parascan (câștigătoarea concursului Master Chef din 2013), Adora, Lucian Zăvoianu (specialist PR), violonista Grațiela Marineață, Andreea Șipoteanu (Epic Events), Sasha Lopez sau bloggerița Mona Croitoru, cu toții au descoperit sfaturile Elsei Caragia și ale specialistelor în remodelare corporală de la Clinica de Estetică Hipocrat și s-au bucurat de preparatele speciale gătite de experta în arta culinară, Tania Bordianu. „Ne bucurăm că astăzi sunteți în număr atât de mare în incinta centrului nostru destinat frumuseții și suntem siguri că veți fi foarte încântați de programele noastre pentru suplețe și sănătate gândite împreună cu Elsa Caragia. Îi urăm cu această ocazie un bun venit în echipa noastră și un călduros „La mulți ani”, având în vedere că astăzi este ziua ei de naștere”, a spus în cadrul discursului său, Carmen Țenescu, manager Estetica Hipocrat.

„Sunt fericită că în această zi specială am alături de mine atâția oameni minunați, familie, prieteni, colaboratori și viitori clienți. Nutriția este foarte importantă, nu trebuie neglijată. Eu am născut acum două luni și sunt într-o formă foarte bună, deci cel mai bun exemplu pentru ceea ce promovez, sunt chiar eu”, a arătat Elsa Caragia, nutriționistă ce lucrează cu tipologii diferite de oameni, ce s-au săturat să fie veșnic la dietă. Exemple sunt cei care au un program obsesiv de ordonat pentru mese, oamenii care fac greșeli in combinarea alimentelor, iubitorii de dulciuri, copiii pofticioși sau vedetele cu programul lor haotic. Parteneri ai evenimentului au fost saloanele Geta Voinea și revista Etiquette Magazine.

Foto Credit: Mihai Mitrea

Adora

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending