Connect with us

Reality show-ul Ferma Vedetelor şi-a desemnat toţi concurenţii care se vor întrece în diferite activităţi pentru a câştiga titlul de fermierul anului.

Sorana Darclée, Paul Ipate, Octavian Strunilă, Anda Ghiță, Saveta Bogdan, Mircea N. Stoian, AMI, Lili Sandu, Viorel Sipoș, Benny Adegbuyi, Maria Constantin și Marcel Toader, sunt cei 12 concurenți din ferma. 

Iulia Vântur și Nea Rață vor avea grijă, ca de fiecare dată, de bunul mers al lucrurilor.

Echipa de producţie şi toţi concurenţii au plecat în Cipru în data de 18 ianuarie 2016.

Ferma Vedetelor va intra în grila PRO TV cel mai probabil în data de 22 februarie şi va fi difuzat de luni până sâmbătă de la ora 20:30.

 

Dacă anul trecut ferma și-a întâmpinat concurenții cu un frig năpraznic, în mijlocul pădurii, fiind izolați și fără nicio urmă de civilizație în jur, anul acesta Iulia Vântur și nea Rață le pregătesc o mare surpriză: Ferma vedetelor se mută în Cipru! De această dată și mai departe de civilizație, într-o fermă cipriotă abandonată, fără curent electric, telefoane mobile, internet, fără contact cu familia sau prietenii, cei 12 concurenți vor trebui să conviețuiască și să se descurce într-un mediu cu totul nou.

Cum se vor descurca vedetele într-o fermă din Cipru? Cum vor adapta tradițiile românești? Vor reuși să îngrijească și să transforme ferma într-una funcțională până la sfârșitul competiției?

„Sunt foarte curioasă să văd reacțiile concurenților când vor păși prima dată în fermă”

„Noua locație a fost o mare surpriză și pentru mine! Abia aștept să ajungem în Cipru, să vedem ferma și să ne punem pe treabă. Sunt foarte curioasă să văd reacțiile concurenților când vor păși prima dată în fermă. Sunt sigură că se așteaptă să fie mai ușor ca anul trecut având în vedere că am eliminat frigul din ecuație, însă sunt convinsă că nu va fi deloc mai ușor, ci mai greu. Sunt alte obiceiuri acolo de care vor trebui să țină cont, dar sunt convinsă că românii noștri vor face față cu brio!”, a declarat Iulia Vântur, gazda emisiunii.

„Fermierul e fermier oriunde s-ar duce, și de data asta sunt hotărât să îi transform din vedete în adevărați fermieri”

Nea Rață este pregătit si el pentru noua provocare, iar umorul caracteristic nu va lipsi nici din acest sezon: „Mă bucur pentru concurenți că nu vor mai sta în frig, și așa nu prea se descurcau ei să întrețină focul, dar nu asta era cea mai mare problemă a lor, ci sarcinile pe care se tocmeau. Fermierul e fermier oriunde s-ar duce, și de data asta sunt hotărât să îi transform din vedete în adevărați fermieri, să prindă ceva și să știe și ei să bată un cui, să mulgă o capră, sau cine știe ce animale mai avem pe acolo!”.

O nouă cultură, o nouă fermă, noi concurenți și noi provocări, altă țară, altă distracție, peisaje superbe și multă muncă, o bătălie strânsă, alianțe, prietenii, strategii de joc – toate aceste lucruri se vor vedea, din 22 februarie, la PRO TV, în lupta pentru titlul de Fermierul anului!

Nea Rata FERMA VEDETELOR

Nea Rata
FERMA VEDETELOR

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending