Connect with us

Vopseaua organică 100 % devine treptat o adevărată necesitate printre vedetele autohtone. După Ozana Barabancea și cântăreața Sarah JSun, acum și Alina Laufer se arată încântată de efectele ei și recunoaște că o folosește frecvent.

“Am descoperit vopseaua organică Mastey la recomandarea unei prietene. La început am fost sceptică, pentru că deși este 100 % organică îmi era teamă de cum va ieși culoarea. Dar am zis să o testez pentru că sunt fascinată de tot ceea ce înseamnă vegan și am fost foarte încântată. A ieșit o culoare foarte frumoasă, vopseaua având niște super pigmenți care dau un blond luminous. De asemenea, acum am un păr foarte sănătos și mult mai mătăsos, eu având până acum probleme mari cu părul meu care era degradat și distrus la vârfuri”, a declarat Alina Laufer.

Vopseaua Mastey nu conține amoniac, PPD sau PTD , sau resorcinol, iar cuticula se deschide blând cu un complex aminoorganic! Vitaminele și antioxidanții uleiului din semințe de struguri, ulei de măsline, ulei de argan și de floarea soarelui, aduc numeroase beneficii scalpului și asigură menținerea culorii pe termen lung!

Disponibilă în rețeaua GWS Organic Beauty Centre, vopseaua Mastey este un produs 100% organic, un produs vegan, fără gluten, care conține aminoacizi din proteină de orez. Dacă acest antioxidant l-ar putea asimila organismul, nu am mai îmbătrâni niciodată. Se numește resveratrol si are un factor avansat de hidratare. Acest tratament mai conține și ulei de floarea soarelui, ulei de argan și ulei de măsline. Este recomandat o dată la două săptămâni pentru a reduce și căderea părului. Este ca o infuzie de sănătate pentru păr și organism.

1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending