Connect with us

Aseară, echipa Atletico Textila a făcut galerie la primul derby din 2016, la Cupa României. Pe stadionul din Ștefan cel Mare, echipa din liga a patra nu a venit nicidecum să învețe strategie de joc de la Dinamo și Steaua, ci, din punctul lor de vedere, să își studieze „viitorii adversari”.

În liga a patra, unde joacă echipa Atletico Textila, totul se întâmplă la un alt nivel. De aceea, personajelor din serialul care va debuta pe 10 martie, la PRO TV, le-a fost destul de greu chiar să… intre pe stadion. În stilul caracteristic, au greșit poarta de acces, au ocolit întreg stadionul și s-au chinuit să treacă de turnicheții de la intrarea în stadion. Băieți ambițioși, ei nu s-au lăsat până nu au ajuns în tribună, la locurile lor, și, mulțumiți, au făcut ce ar face “orice” fotbalist pe stadion: au mâncat popcorn.

De acolo, totul a decurs normal, în limitele personajelor din serialul Atletico Textila. Au comentat fazele meciului, iar Traian, antrenorul, a analizat strategia celor două echipe și dacă ar transfera vreun jucător din echipele de pe teren la Atletico Textila. Concluzia a fost una simplă: Antrenorul meu preferat sunt eu.

Serialul Atletico Textila debutează joi, 10 martie, numai la PRO TV!

Atletico Textila (2)

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending